Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/105e873b506a.png
Dziwne... Wysłałam mała z tatą na spacer bo mąż jutro wraca do pracy więc korzystam tym bardziej że bolą mnie zatoki. A co robię? Siedzę na ogródku przeglądam internety ...a nagle łapę się że już nie oglądam internetow a zdjęcia małej w telefonie i filmiki. ChoreWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 18:32
espoir, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
ja każdego dnia czekam na wieczór aż w końcu będzie cicho, gdy te potwory usną, a potem leżę (na podłodze of kors) i oglądam ich zdjęcia
Karmelllka90, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Fasolka77, martusiawp, Mama36, Lolka30, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
malutka_mycha wrote:Espoir dałaś mi nadzieję, że ten słabszy przyrost to przez skok. Łapie się już każdej, nawet bzdurne nadziei
bioderka są do wypracowania, słyszałam, że często każą zakładać na noc dwie pieluchy, tylko nie wiem czy w taką pogodę to przejdzie i nie będzie odparzeń...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 18:47
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
DorotaAnna wrote:Mój wiecznie leży rozkraczony... zobaczymy jutro mamy bioderka
Jak się czujesz ?DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Jutro się szczeliny i mam do Was pytanie o czopki przeciwbolowe: jak głęboko trzeba to włożyć do tej małej dupci?? Czy tyle żeby się czapek schował wystarczy?? Podawalyscie coś przeciwbolowego/przeciwgoraczkowego jeszcze przed szczepionka zapobiegawczo czy dopiero w domu jak gorączka się pojawiła??
-
U mnie Michalek mial problem z bioderkami. Najpierw bylismy panstwowo u takiego dziwnego ortopedy. Zalecil frejke, taka usztywniona „pieluszke”, choc w istocie to kawalek sztywnej gabki na szelkach i ja michalka w tym trzymalam przez miesiac, mimo ze bylam tez u uznanego radiologa prywatnie i on mowil ze to fizjologiczne i minie. Tyle ze facet nie byl ortopeda. Poszlam jeszcze do innego ortopedy i on kazal nie nosic tego i ze samo przejdzie tylko zeby na boku nie klasc malego. I przeszlo. Ale moze tez dlatego ze przez miesiac maly to nosil kilka godzin dziennie. Dlatego mala mycha, to jest do opanowania i mam nadzieje ze u Was podobnie bedzie.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMycha bioderka się wyleczy. To nawet dobrze ze trafiliście na dobrego lekarza który wychwycil od razu i zalecił ćwiczenia. Trzeba rąk na to patrzeć i się cieszyć że możesz walczyć. Trzymam kciuki za tą wage musi być racjonalna przyczyną.
Basia w ogóle ma mega pomysł. Faktycznie gusta czy nosidlo taka pozycje wymuszają a, ręce wolne!malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Powiem Ci ze bralam ibum o 15.30 i o 16 puscila mnie goraczka i doctej pory nie mam. Posprzatalam troszke w domu.. To juz 3 godz bez goraczki a wcześniej wytrzymywalam max 1.
Daffi lubi tę wiadomość
-
Rano obiecałam że wrzucę rozdział o karmieniu z książki, którą czytam i skąd wypróbowuję metody o których czasem pisałam. Może będziecie chciały skorzystać.
Wiadomo, że nie na każde dziecko zadziała i ja też się ściśle tych metod nie trzymam, ale jak dla mnie ciekawe co autorka pisze.
Mama19 są tu też sposoby jak przesunąć karmienie żeby dziecko w końcowym efekcie przesypiało noc. Ja jeszcze nie próbowałam, bo za wcześnie
LINK:
https://we.tl/t-Vhi4wWtivSWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 20:28
DorotaAnna, Tysia89 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karollinax26 wrote:Sansi, ja dopiero gdy miała 38 stopni to podałam Pedicetamol.
Sansivieria lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualny