Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a ja nie wiem jak mam do młodego przemówić.... jak ja mam się z nim bawić jak on tylko chcę być na rękach... jak go przekonać? już kilka razy wyciągałam te karty kontrastowe ale nie jestem w stanie mu ich pokazać
Fasolka77, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Kobyłkę ? Przepraszam brzmi śmiesznie ale chyba nie ogarniam o co chodzi 😂😂
Kobyłka wygląda jak twój stojak.... to jest taki przyrząd, takie narzędzie w garażu że na przykład ściągasz sobie np zderzak i układasz na dwóch kobyłkachFasolka77
-
Mama36 wrote:Podmienić...
Może na spacerze Ci się jakieś inne spodoba!!??...
kochana ja to sama po tym parku dymam ..,to jest wiocha także nie mam do kogo gęby otworzyć
Edit....o cholera właśnie minęłam laskę z wózkiem pierwszy raz szokWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 15:28
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Tak,kazała to kupić i zakrapiac. W ogóle nie umiem nic mu z nosa wyciągać,kupiłam nawet taki aspirator na baterie..wychodzi czasem jakiś glut ale nic to nie zmienia w charczeniu ..strasznie się tego słucha..
Zwiększ moc w odkurzaczuFasolka77
-
DorotaAnna wrote:Się nie śmiej mój mąż w tamtym roku na Mazurach gdzie byłam już po poronieniu i staraliśmy się znowu i dzidziusia, byliśmy w barze takim na plaży była muzyka, whisky z cola... tequila, piwo, wódka ogólnie dużo wypiliśmy... i mąż łapał obce dzieci pokazywał mi i pytał czy takie mi się podoba i czy bierzemy... Boże tak szybko jeszcze nie wychodziliśmy z baru bałam się że ktoś na policję zadzwoni
Whisky z colą tequila piwo wódka tylko ta zarejestrowałam z twojej wypowiedziB_002, espoir, DorotaAnna, Paula 90, Wiewióreczka, Mama36, malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Whisky z colą tequila piwo wódka tylko ta zarejestrowałam z twojej wypowiedzi
Lato idzie, przy grillu fajnie wchodzi piwko, a że bez % to mi nie przeszkadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 15:34
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Zagadaj go. Mów do niego dużo i radosnym tonem, nie ważne co, ważne żebyś się do niego uśmiechała. W końcu i on zacznie. Ja dzięki temu często mam Zosię obok siebie na kanapie lub w wózku, coś tam sobie robię przy komputerze a do niej zagaduję, ona się do mnie wtedy śmieje i gaworzy. Gdy przestaję mówić to ona ma zabawki zawieszone i sama się nimi bawi a jak zaczyna się nudzić to znowu do niej gadam.
Moje ręce i kręgosłup odpoczywają a dziecko jest aktywne
no muszę się przyznać że dzisiaj byłam zmuszona wziąć dziecko do kibelka na dwójkę i tak trzymam go na rękach i mówię do niego że robi z mamą dwójeczkę i się zaczął do mnie śmiać głupioKiwona, Wiewióreczka, DorotaAnna, martusiawp, B_002, Lolka30, Mama36, malutka_mycha, Kasiulka90, estrella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
B_002 wrote:Fasolka ja ostatnio piję piwa bezalkoholowe. Tyle ich sie natworzyło że jest w czym wybierać. Nawet moje ulubione IPA i APA są w wersji 0%
Lato idzie, przy grillu fajnie wchodzi piwko, a że bez % to mi nie przeszkadza.
ja mam w domu zapasik tylko za każdym razem jak sobie pomyślę żeby je wypić to jestem poza domem a jak jestem w domu to zawsze jest coś do zrobienia albo po prostu muszę położyć się spać i nie myślę wtedy o piwieFasolka77
-
Kazik właśnie zaliczył turbodrzemke, nie wiem czy trwała chociaż minute.
Stresant, pozdrawiam również
Fasola, może kobylka by się sprawdziłau nas jest gapienie się na obraz i na głośniki na ścianie. A ja się nie mogę zabrać za zamówienie maty.
Która chętna na botwinke? Pyyyyyszna mi wyszła!
Fasolka77, Wiewióreczka, DorotaAnna, martusiawp, estrella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasola - a Ty myślałaś może czy Twój nie ma jakiegoś refluksu czy coś że On tak na rączki ciągle? Dzieci z refluksem nie lubią leżeć bo się im cofa. My dajemy ten Gastrotuss trzy-cztery razy dziennie i odpukać leży dłużej, gada więcej, nie ulewa i nie charczy po nocach.
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Karmelka pisałaś kiedyś o czymś w sprayu na ciemieniuchę. Co to było?
Bo krem się u nas nie sprawdza bo Zosia na zbyt bujne włosy, szukam innego rozwiązania bo zaczęła się robi ostatnio.B_002 lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle nie pije alko, więc cieszę się że jest coraz większy wybór piwa 0% w sklepach. A najsmaczniejsze piłam na Słowacji, złoty bazant smakowe, tak cudnie zmrożone, mmmm. A z tych zwykłych to lubię oszeniczne piwa i takich zwykle szukam.
B_002 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Fasola - a Ty myślałaś może czy Twój nie ma jakiegoś refluksu czy coś że On tak na rączki ciągle? Dzieci z refluksem nie lubią leżeć bo się im cofa. My dajemy ten Gastrotuss trzy-cztery razy dziennie i odpukać leży dłużej, gada więcej, nie ulewa i nie charczy po nocach.
A po czym poznać Paula? W sumie nie ulewa jakoś dużo....Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:A po czym poznać Paula? W sumie nie ulewa jakoś dużo....
- chciała być tylko w pionie to ja uspokajało,
- zaczęła kaszleć mimo że gardelko zdrowe osłuchowo wszystko ok
- zdarzało się charczenie taki odgłos przytkania
- często rozmawiała "niemo"
- zdarza się wysypka nie wiadomego pochodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 16:15
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Fasola - a Ty myślałaś może czy Twój nie ma jakiegoś refluksu czy coś że On tak na rączki ciągle? Dzieci z refluksem nie lubią leżeć bo się im cofa. My dajemy ten Gastrotuss trzy-cztery razy dziennie i odpukać leży dłużej, gada więcej, nie ulewa i nie charczy po nocach.
no od półtorej godziny jeździmy po parku mlody leży na plecach budka odsłonięta i obserwuję sobie drzewa i w sumie nie płaczeWiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77