Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMycha - Marsupi też od 3,5kg. Te nosidła miękkie hybrydowe - Marsupi, k'tan i bondolino - są wszystkie od 3,5kg. Te nosidła to są takie chusty dla leniwych.
Ja nie radzę sobie z motaniem chusty i Marsupi to u mnie jedyna opcja.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:I kto ci Dorotko zatankował?
Tak mąż mi wczoraj zatankowałFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
angella908 wrote:Dziewczyny ta co śpią z swoimi dziećmi w pokoju , śpicie z otwartym oknem ? Mój mąż cały czas otwiera a ja się troche boje, ale jak wyciągam małego z łóżeczka to ma ciepły kark
a to dopiero poczatek upałów
Okna mam pootwierane w każdy pokoju w nocy, a że tymczasowo nie mam drzwi do pokojów to robią się niewielkie przeciągi, ale nawet ich nie czuć, a bez tego nie dało się przewietrzyć.
Zawijam małą na noc w cienki otulacz bambusowy, a jak się obudzi to i tak się rozkopuje. Już tak śpimy kilka nocy i jest w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 10:39
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Nadrobiłam co naprodukowałyscie a potem nie wiem czemu wracałam z tak drącym się dzieckiem w wózku, ze masakra😑😑😑😑😑😑 nie pomagało nawet chwilowe wyciąganie😑😑😑😑😑😑
i nie wiem co Mu bylo bo i beknął w domu i rozebrałam do nagusa i przestał więc albo coś stało na brzuchu albo z ukropu...
śpicie z otwartymi oknami-macie jakieś siatki przeciw owadom??? -
MamaAga85 wrote:śpicie z otwartymi oknami-macie jakieś siatki przeciw owadom???
-
MamaAga85 wrote:pytanie do tych z Was, które podają mm- czy robicie je na gotowanej wodzie z kranu czy może jednak na mineralnej/butelkowej dla niemowląt?
to samo w sumie pytanie do tych z Was, które przepajają wodą
Sama taką przefiltrowaną na codzień piję.
-
MamaAga85 wrote:pytanie do tych z Was, które podają mm- czy robicie je na gotowanej wodzie z kranu czy może jednak na mineralnej/butelkowej dla niemowląt?
to samo w sumie pytanie do tych z Was, które przepajają wodą
Przegotowana z kranu, do picia tak samo👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyMam podejrzenia że moja córka czyta FB!!
Wczoraj napsioczyłam że chciałabym żeby spala do 4 ... I co...
Zjadła o 20 poszła spać do 23 zjadła poszła spać. Budzę się widno patrzę 4:20 on śpi jak ja się wystraszyłam budzę męża a on że głupia jestem po co ja budzę ale musiałam ją wziąć nakarmić zjadł 135 ml i poszła spać wstała o 7 wydoila cycki i poszlysmy spać dalej spalysmy do 10. I na poranny spacer już nie pójdziemy bo za gorącono ale mała pogadala do zabawek i ten stojak to rewelka młoda łapała zabawkę fizjo mówiła że już w tym tygodniu będzie łapać i się sprawdziło. Ale tylko lewa rączka i zaś myśli czemu??
Tymczasem was nadrobiłam bo właśnie ja wsadziłam do wózka bujam noga jem śniadanie i odpalę netflixa zmęczyłam się 😂😂 a jeszcze młodej ciuszki układałam z prania a miałam dwie pełne pralki więc miałam się czym zmęczyć haha.
Dzisiaj dzień gotowania obiadu na dwa dni... 😣😣😣😣 Więc wyciągnę zamrożone krokiety do tego barszcz czerwony będzie ana dwa dni nie?? 😜😝
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy w Krakowie mamy bardzo dobrej jakości wodę można pić śmiało bez filtrowania. Ale ja filtruje przegotowuje wlewam do specjalnej szklanej butelki i sobie w ciągu dnia jej używam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 11:57
mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Nadrobiłam co naprodukowałyscie a potem nie wiem czemu wracałam z tak drącym się dzieckiem w wózku, ze masakra😑😑😑😑😑😑 nie pomagało nawet chwilowe wyciąganie😑😑😑😑😑😑
i nie wiem co Mu bylo bo i beknął w domu i rozebrałam do nagusa i przestał więc albo coś stało na brzuchu albo z ukropu...
śpicie z otwartymi oknami-macie jakieś siatki przeciw owadom???
my mamy otwarte okno w sąsiednim pokoju, siatkę w oknie i przed snem wietrzymy i czasem w nocy, dziś pojedziemy po klimatyzatorFasolka77
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Ja też filtruje wodę z kranu,gotuje i trzymam w szklanej butelce. Jak robię mleko to daje troszkę wrzątku A resztę tej przestudzonej. Tak że jest takie letnie to mleko..zazwyczaj,jak mi się uda😀
Ja teraz używam podgrzewacza mam cały czas butelkę w podgrzewaczumysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja używam przegotowanej kranowki do robienia mleka i do picia.
Wyniki moczu Kazika ok, uff.
Moje wyniki też niby ok, tylko podwyższone ob i crp. TSH ponad 3,5 więc też ok. Zaraz idę do reumatologa.
Śpimy przy otwartym oknie, nad ranem jest lekki chłodem i K mówi, żeby zamykać, ale w tej małej sypialni w moment robi się duchota, więc będę walczyła o nie zamykanie 😉
Paula, Mama, czy jak nosicie młodych w marsupi to mają takie sine nóżki? Kazik ma. Nie, żeby całkiem zsiniale, ale lekko i się martwię, że krew mu źle krąży.Fasolka77, DorotaAnna, martusiawp, malutka_mycha lubią tę wiadomość