Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że w wieku 25-29 lat misze mieć dawkę szczepienia przypominająca tężec krztusiec i blonica więc idę tylko do rodzinnego i mnie szczepią?
Chyba tak. Ja się szczepilam w ciąży.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:My w Krakowie mamy bardzo dobrej jakości wodę można pić śmiało bez filtrowania. Ale ja filtruje przegotowuje wlewam do specjalnej szklanej butelki i sobie w ciągu dnia jej używam
Dlatego do picia przelewam przez filtr żeby nie gotować za każdym razemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 12:31
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Tak produkujecie ze ciezko was nadrobić 😊
Dziewczyny ta co śpią z swoimi dziećmi w pokoju , śpicie z otwartym oknem ? Mój mąż cały czas otwiera a ja się troche boje, ale jak wyciągam małego z łóżeczka to ma ciepły karka to dopiero poczatek upałów
B_002, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Laski czy wasze dzieci chętnie piją ten syrop na refluks? Mój szatański pomiot go wypluwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 12:44
-
nick nieaktualnyKiwona - ja zakładam skarpetki i nie ma. Ale bez skarpetek stópki siniały.
Teraz mam go właśnie w Marsupi pierwszy raz od tygodnia bo dzisiaj gramy program "rączki". Nie ma skarpet i nie ma sinych 🤔
A zakładasz ten pasek zmniejszający materiał między kolanami? Może masz za szeroko i uciska? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Woda niby dobra do picia ale twarda. W czajniku szybko się kamień robi, do pralki używam zmiękczaczy co któreś pranie.
Dlatego do picia przelewam przez filtr żeby nie gotować za każdym razem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Dziewczyny jest od dziś vigantol w DOZ jakby któraś chciała zakupić. Wlansie dostałam mail!
https://www.doz.pl/apteka/p15353-Vigantol_krople_doustne_20.000_j.m._ml_10_mlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 13:08
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski - czy któraś z Was była w Łukęcinie(-niu 🤔)?
Mąż się napalil na tą miejscowość. Chcemy żeby było cicho, spokojnie, w lesie i bez tłumów.
Mamy już sprawdzoną taką miejscowość - Wisełkę. Ale teściowa tam jedzie i to "przypadkiem" w tym terminie co mąż ma urlop. Wiedźma 👹 -
nick nieaktualny
-
Jak myślicie, olejek lawendowy do nawilazacza byłby ok? Chcę trochę odświeżyć w domu a zarazem wyciszyć małego wieczorami. Ale czy nie jest za wcześnie? Żeby mu noska nie zepsuć
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Paula 90 wrote:Kiwona - ja zakładam skarpetki i nie ma. Ale bez skarpetek stópki siniały.
Teraz mam go właśnie w Marsupi pierwszy raz od tygodnia bo dzisiaj gramy program "rączki". Nie ma skarpet i nie ma sinych 🤔
A zakładasz ten pasek zmniejszający materiał między kolanami? Może masz za szeroko i uciska?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny