Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna wrote:Mój tak chwieje i ogólnie nie podnosi jeszcze jakoś wysoko
tymczasem Biedaczek od 1.5godziny śpi...najpierw spał na mnie a potem pierwszy raz przełożyłam Go do łóżeczka na brzuszku i śpi😉 modle się żeby dziś już nie płakał bo serce mi pęknie😪
Co do ubierania dzieci na spacer to mi już brak słów😑😂
mój dziś w samym body i każdy się na Nas gapił jakbym miała conajmniej zamrozić dziecko na tym upale😂😂😂a inne dzieci w wózkach z plandekami albo co najgorsze-pod folią od deszczu -no kurwa-sauna-i po co???przecież tam jak w szklarni🤬🤬🤬Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 22:34
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
chce_byc_mama wrote:Dostalam wlasnie paczke od szwagierki z Niemiec - wyslala mi m.in. Sab Simplex a wiem, ze wiele z Was go uzywa.
Ulotka jest tylko po niemiecku wiec poradzcie prosze jak i ile sie tego daje...? -
pojechałam sprawdzić tą bilirubine i czekam na wyniki
wróciłam do domu i Bunio mi się jakiś taki lekki wydaje .... zważyłam się i o ile jakieś 2 tygodnie temu wyszło że waży 4 400 to następny pomiar było 4 200 a dzisiaj mi wychodzi że waży 4 kg no i znowu mam stresa... wiem że to waga łazienkowa tylko. dopiero jutro będę u lekarza ale zaczął robić zielone kupy... mam się martwić??Fasolka77
-
nick nieaktualnyespoir wrote:Karmelllka90 hah a ja zawsze psiocze jak mi ktoś obcy do wózka zagląda, a Ty mówisz, że do każdego zaglądasz
Ale spoko od lat tak robię tylko wcześniej oglądałam dzidziusie a teraz komentuje ubiór haha 😂😂😂🤣B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:pojechałam sprawdzić tą bilirubine i czekam na wyniki
wróciłam do domu i Bunio mi się jakiś taki lekki wydaje .... zważyłam się i o ile jakieś 2 tygodnie temu wyszło że waży 4 400 to następny pomiar było 4 200 a dzisiaj mi wychodzi że waży 4 kg no i znowu mam stresa... wiem że to waga łazienkowa tylko. dopiero jutro będę u lekarza ale zaczął robić zielone kupy... mam się martwić?? -
Karollinax26 wrote:A u nas dalej anty-smoczek. W żaden sposób go nie chce alee .. wczoraj i przedwczoraj zauważyłam, że zaczyna ssać kciuka. Wkłada do buzi całą rączkę ale jak się uda jej chwycić tylko kciuka, to jest szczęśliwa i tak sobie ssie chwilę.
z jednej strony fajnie, że chociaż czymś się zajmuje, a z drugiej jak się przyzwyczai to ciężko potem będzie oduczyć - smoczka można schować, a kciuka nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 17:57
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka tutaj masz link który już kiedyś ktoś wkleił i mi pomógł jeżeli chodzono kupy
https://www.hafija.pl/2017/03/kupaniemowlaka.htmlFasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
My wczoraj byłyśmy na szczepieniu, nie zauważyłam żeby Mała jakkolwiek to przeżyła. Była tak samo żywotna jak zawsze, nie plakala, ładnie spała. Oby tak dalej.
Dzisiaj zdecydowałam że żeby ucieszyć swoje sumienie i trochę sobie ułatwić życie przechodzę na karmienie mieszane. Najpierw będę dawać pierś a później modyfikowane. Dzięki temu Mała dostanie moje przeciwciała, ja rzucam laktator w kat. Mam nadzieję że nam to wyjdzie.DorotaAnna, Paula 90, Tysia89, Karmelllka90, Lolka30, estrella, Mama36, Kasiulka90, martusiawp, Fasolka77, Kiwona, MamaAga85, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:My wczoraj byłyśmy na szczepieniu, nie zauważyłam żeby Mała jakkolwiek to przeżyła. Była tak samo żywotna jak zawsze, nie plakala, ładnie spała. Oby tak dalej.
Dzisiaj zdecydowałam że żeby ucieszyć swoje sumienie i trochę sobie ułatwić życie przechodzę na karmienie mieszane. Najpierw będę dawać pierś a później modyfikowane. Dzięki temu Mała dostanie moje przeciwciała, ja rzucam laktator w kat. Mam nadzieję że nam to wyjdzie.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chce coś zamówić ze nexta, i nawet kapelusz tam znalazłam, tylko nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarem. Napisane tam, że 56-62(UK do 3 miesięcy), Marcela miała 2 tyg temu 61 cm. Nie wiem czy brać ten rozmiar, czy 62-68.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Dziewczyny, chce coś zamówić ze nexta, i nawet kapelusz tam znalazłam, tylko nie wiem jak się wstrzelić z rozmiarem. Napisane tam, że 56-62(UK do 3 miesięcy), Marcela miała 2 tyg temu 61 cm. Nie wiem czy brać ten rozmiar, czy 62-68.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 20:12