Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
espoir wrote:masakra... powiem Ci, że każdy tak narzeka na angielską służbę zdrowia, ale jak dla mnie to nie ma porównania. nam neurolog po diagnozie sam załatwia wizyty u innych specjalistów, my tylko dostajemy list gdzie się pojawić i kiedy... sama nic nie muszę robić...
Wy już macie diagnozę jakąś czy nic nie wiecie?
Zazdroszczę takiej obslugi -
nick nieaktualnyWiewiórka co do szałwii na mnie nie zadziałała szybko ale bardzo pomogła to na pewno a u Lolki zadziałała mocniej.
Ten artykuł opisuje różne metody
https://www.sosrodzice.pl/jak-zmniejszyc-laktacje/
Na pewno przydałoby się żebyś zaczęła ściągać mniej żeby cycki wiedziały że nie potrzebujesz już tyle. Ale mniej nie znaczy drastycznie od razu ze o połowę tylko np spróbować 10 ml mniej i tak co dwa dni na przykład. To jest ważne żeby nie gwałtowanie żeby nie zaburzyc laktacji. I pilnować się godzin nie zmieniać ich odciągam tak jak teraz tylko ciutke mniej.Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kilka razy obejrzałam twin peaks, uwielbiam! Ale to nowe coś to dla mnie porażka, srogie piguly musieli zrec przy kręceniu.
Podreczna będzie chyba na HBO, też czekam. Strsnger things 1 sezon tylko mi sibepodobal, dark jest lepszy moim zdaniem.
Która ma HBO, polecam Paragraf 22 na podstawie książki Hellera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 22:41
-
nick nieaktualny
-
Zostały mi dwa odcinki Sabriny
jak obejrzę to wezmę się za ten dark
Ja kocham Mazury, jeździmy w zasadzie co roku. W tym szukaliśmy trochę na ostatnia chwile i nie było nic ciekawego wiec na koniec czerwca jedziemy na Kaszuby ale to tylko na 4 dni a we wrześniu w góry👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja na Mazurach spędziłam dużo czasu na pontonie pobierając próby, liczy się jako „rejs jachtem”? Xd
malutka_mycha, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
My się właśnie zastanawiamy czy gdzieś jechać...mamy dofinansowanie z zakładu pracy, więc warto, ale czy nie umęczymy siebie i Szymona bardziej niż to warte...on jest uroczym lecz oryczanym gówniarzem
ciężko mi na spacer wyjść, więc pojechać gdzieś, żeby siedzieć w pokoju... Nad morze mamy 3,5 h drogi. No sama nie wiem. Z drugiej strony za 2 m-ce może być już spoko taki wyjazd.
Wszystkie gdzieś jedziecie z małymi? -
Wiewióreczka wrote:My się właśnie zastanawiamy czy gdzieś jechać...mamy dofinansowanie z zakładu pracy, więc warto, ale czy nie umęczymy siebie i Szymona bardziej niż to warte...on jest uroczym lecz oryczanym gówniarzem
ciężko mi na spacer wyjść, więc pojechać gdzieś, żeby siedzieć w pokoju... Nad morze mamy 3,5 h drogi. No sama nie wiem. Z drugiej strony za 2 m-ce może być już spoko taki wyjazd.
Wszystkie gdzieś jedziecie z małymi?
My nad morze mamy 6,5h, na Mazury tyle samo. Do tego trzeba doliczyć postoje (przerwy na karmienie), ruch na drogach i ewentualne dodatkowe nieprzewidziane przerwy. Wyjdzie cały dzień w podróży, a nasza Zosia na razie nie bardzo lubi jeździć. Chociaż dzisiaj do babci jechała spokojnie, tyle że to krótka trasa.
Myślę że warto pojechać na wakacje. A za kilka miesięcy może być przecież lepiejWiewióreczka lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wchodzę sobie was poczytać i nadrabiać w nocy a tu nic nie napisane, cóż to za cisza, ja się pytam?
My mamy karmienie po 4,5h od poprzedniego, zobaczymy ile przerwy będzie między następnym. Oby już do ranamartusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Oo ale tu spokój
Wiewiórka ja Cię rozumiem bo gdybanie nas nadal były kolki to też nie wiem czy chciałbym jechać... ale możecie sobie coś spokojnego zarezerwować na koniec sierpnia np na bookingu tam często jest opcja bezpłatnego odwołania rezerwacji nawet tydzień przed planowanym przyjazdem- gdybyście nie czyli się na siłach po prostu odwołujcieWiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karola, Ty wózkiem nad jezioro, chmury Mazury, czego więcej trzeba
Dorota, u mnie co roku booking z bezpłatnym odwołaniem rezerwacjimega opcja to jest. I chyba teraz też tak zrobię, najwyżej odwołam.
Jestem zawiedziona, że tak mało napisałyście...doję cycki i nie mam co robićDorotaAnna, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Mama - my też na Dark i Stranger Things czekamy.
A bardzo nam nie podszedł Lucyfer ani Narcos.
A ja w międzyczasie planuje w końcu obejrzeć Twin Peaks. Dziś obejrzałam pierwszy odcinek i wydaje się dobry. Oglądałaś? Któraś z Was oglądała?
A opowieści podręcznej mam audiobooka chyba. Kurde tyle zaległości 😱Paula 90 lubi tę wiadomość