Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zaobserwowalam ze Filip dzis jux kilka razy zakaslal. Az sie boje myslec.. A mowia ze dzieci kp mniej choruja a z Julka karmiona mm zaliczylam jeden katar do roku czasu.
Co robic? Cebion.. Ale czy cos jeszcze? Jestem juz zalamana. -
nick nieaktualny
-
U nas tego nie było i dzis to widze. W nosku niby sucho też mysle ze za sucho zaraz mu psikne wode morska by nawilzyc troszke.. Mam nadzieje ze kaszelek to albo slinka albo za suche powietrze.. Oby to nie byla zadna infekcja
-
Dziewczyny, u nas jakieś 2-3 tygodnie temu zaczęła się wzmożona produkcja śliny, mały ciągle kaszlał i się krztusił. Teraz już to opanował. Więc jak zaczną Wam kaszlec, to niekoniecznie choroba, choć też tak myślałam i szczepienia odraczałam
-
Wiewióreczka wrote:Dziewczyny, u nas jakieś 2-3 tygodnie temu zaczęła się wzmożona produkcja śliny, mały ciągle kaszlał i się krztusił. Teraz już to opanował. Więc jak zaczną Wam kaszlec, to niekoniecznie choroba, choć też tak myślałam i szczepienia odraczałam
-
Ja właśnie odciagam pokarm na weselu
Nina została z dziadkami w domu, stwierdziliśmy że jak nie karmię piersią i i tak musi być mm dokarmiana to bez sensu ja tutaj ciągnąć. I teraz się biją kto idzie z nią na spacer, moja siostra, ciocia czy dziadkowie. Ale strasznie mi dziwnie bez niej, dobrze że mam stały kontakt, mama mi na bieżąco filmiki wysyla
Fasolka77, Wiewióreczka, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ja tymczasem z dziećmi na placu zabaw a maz na imprezie urodzinowej u znajomego.
Ja nie zdecydowałam się jednak iść.
Trochę mi z tym źle ale tylko dlatego,że zawsze razem chodziliśmy na wszelkie imprezy no ale to była moja decyzja.
Co do kaszelku to i u nas jest praktycznie codziennie😉
Natanek w końcu obdarował i siostrę uśmiechem🥰🥰🥰tylko tata jeszcze nie został obdarowany😂😂😂
Co do naszeh sytuacji-mimo tego,że mama nie wie dp końca o co chodzi namawia mnie na powrót do kraju... -
Od lipca na netflixie drugi sezon seksownych mamusiek 🤗
Kasiulka90, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Stresant pisałaś, że zabierasz nad polskie morze same ciepłe ciuchy a jedziesz jakoś na koniec czerwca z tego co pamiętam🤔
tam nie zawsze są przysłowiowe mrozy.Aktualnie codziennie ok.25-28 stopni na lądzie a nad samym morzem orzeźwiający wiaterek😉🥰
może trafisz na podobną pogodę czego oczywiście życzę z całego serca❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny