Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Czy to mozliwe ze moj antybiotyk przeniknal na tyle do mleka ze Filipa kupy smierdza robi ich dużo ale normalnej konsystencji i ja dzis tez biegam do wc.. Ta sama woń ode mnie co od niego.. Jezu az sie boje co to sie wyprawia. Filip apetyt ma no ale ja juz w stresie.
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Polećcie jakąś miejscówkę na odludziu nad polskim morzem
nie lubię jeździć dwa razy w to samo miejsce....
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:To Twoje opanowanie, radość życia, poczucie humoru przy trójce maluchów! Mnie przy jednym brak czasem cierpliwości
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
my jedziemy do Niechorza kiedys jezdzilismy do Miedzywodzia...łukecin dziura swiata jedna lodziarnia na krzyz....Rewal juz troche wieksze....Pobierowo dlugie ja tydzien przed wyplata...podoba mi sie Pogrzelica spokojna wioska kolo Niechorza w lesie sosnowym wszedzie super pachnie....ale raczej duze osrodki kolonijne tam sa malo prywatnych kwater
-
Jak to było z zielonymi kupami? Po mm mogą być?
Na szczęście dzisiejszy dzień już lepszy, po spalysmy, trochę się pobawilysmy i nie płacze ot tak dla zasady tylko jak ma powód
My dzisiaj idziemy na wesele, ale mi się nie chce.....martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyespoir wrote:Pustkowo, Trzęsacz, Łukęcin, trochę większe to Rewal czy Pobierowo. one są blisko siebie i plażą można dojść
Dodam, że my byliśmy w ośrodku nad samym jeziorem Wisełka (Bogdan Nowak czy jakoś tak) i mieliśmy spacery wokół jeziora przez las plus spacery nad morze przez las. PRZEPIĘKNIE. Ten ośrodek ma bezpośredni dostęp do jeziora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 10:00
espoir, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Jestem w parku na spacerze już mnie dwa komary pogryzły ....powiedzcie czym można posmarować dzieci przeciw ukąszeniom komarów
Fasolka77, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość