Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Stresant Ty naprawdę jesteś jakąś szeptucha, wiedźmą, czarodziejką,czarownicą ....zastosowałam tą maść żywokostowa i w zasadzie zdarza się że jestem 2 razy dziennie w parku po godzinie po dwie godziny spaceruję i kolano mnie nie boli więc nie wiem czy to jest jakiś cud????
martusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Jestem w parku na spacerze już mnie dwa komary pogryzły ....powiedzcie czym można posmarować dzieci przeciw ukąszeniom komarów
Przyjechaliśmy do teściowej i tu dużo komarów, już mnie jeden ugryzł.
Trzeba koniecznie dziecko chronić bo nie wyobrażam sobie żeby ją tak swędziało ukąszenie, mielibyśmy wszyscy weekend z głowy chyba...
Mąż jedzie zaraz po moskitiery na okna.Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Dostalam sms, ze Mlodego paszport powinien dojsc maks. 28 czerwca i wybieramy sie na caaaale lato do Polski😉
Nie wiemy jeszcze jak rozwiazac kwestie podrozy bo jesli to byl krotki okres to latalismy do PL samolotem a naszym psem zajmowal sie przyjaciel, ale jesli byly to juz np 2 tygodnie to jechalismy autem i bralismy psiaka z nami bo to tez nasze dziecko i nie mamy serca go zostawiac na tak dlugo.
Podroz autem to ok 30 godzin wiec ze wzgledu na dzidziusia odpada. Samolot z kolei tez odpada ze wzgledu na psa.
Hmmm...nie wiem co robic bo jadac autem musielibysmy napewno zrobic postoj w Niemczech u rodziny zeby odpoczac i naprwno jeszcze jeden postoj w hotelu plus pauzy co ok 3 godziny wiec podroz zajelaby nam pewnie z 4 dni
Chyba ja z Malym wsiade w samolot, a maz z psem dojedzie autem, ale matko jak ja dam rade z wozkiem, fotelikiem, bagazem i dzieckiem😱😱😱Fasolka77, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Stresant Ty naprawdę jesteś jakąś szeptucha, wiedźmą, czarodziejką,czarownicą ....zastosowałam tą maść żywokostowa i w zasadzie zdarza się że jestem 2 razy dziennie w parku po godzinie po dwie godziny spaceruję i kolano mnie nie boli więc nie wiem czy to jest jakiś cud????
na hemoroidy tez
jeszcze by ci lepiej pomogl jakbys znalazala prawdziwy i potarla na tarce korzen.....ja mam jeden w ogrodzie zasadzony wykopalam i przytaszczylam z jakiegos rowuw razie W mam
a czarownica to jestem od urodzenia potrafie nawet przyszlosc przewidziec
ale tak seerio to nie wiem czy ogladaliscie stulecie winnych na tvp 1 ..mam czasami to samo co Ania w tym filmie miala.....Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka - jak na FB to ja polecalam wacik i olejek.
U nas już minimalne ślady tych skórek zostały w sumie na czubku głowy, tam gęste włosy i trudniej.
I id tego "olejowania" ruszyły Ignacemu włosy. Rosną jak glupie i wyrastają nowe, są coraz gęstszeFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDojechałyśmy. Nie robiłam żadnego postoju jechałyśmy 1,46 h. Leosia pierw zasnęła bo jeszcze rano ja wzięłam na pobranie krwi z paluszka miała rozpłakała się tylko przy wbiciu igły a potem ta położna do niej mówiła to się śmiała 😀. Obudziła się jakoś po godzinie jazdy i patrzyła sobie na stopy .😂 Teraz dziadziuś sobie z wózkiem popyla. Afrykańskie upały są.
Udanego weekendu dziewczynyDorotaAnna, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Fasolka - jak na FB to ja polecalam wacik i olejek.
U nas już minimalne ślady tych skórek zostały w sumie na czubku głowy, tam gęste włosy i trudniej.
I id tego "olejowania" ruszyły Ignacemu włosy. Rosną jak glupie i wyrastają nowe, są coraz gęstsze
o to przepraszamdzięki Paula
my mamy jeszcze trochę na czubku głowy ale z brwi zeszło
Fasolka77
-
nick nieaktualnyJak patrzę z jaką miłością mój tato patrzy na Leosie jak do niej mówi to mi serce ściska - oby mój mąż był tak ważny dla Leosi jak mój tato dla mnie. Mój hero spaceruje z moim dzieckiem... Kto by uwierzył, ja która jeszcze dwa lata temu twierdziła że się w gównach dziecka nie będzie bawić. A teraz ❤️❤️❤️człowiek tej kupy oczekuje 😂❤️
Karollinax26, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Tysia89, MamaAga85, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Jak patrzę z jaką miłością mój tato patrzy na Leosie jak do niej mówi to mi serce ściska - oby mój mąż był tak ważny dla Leosi jak mój tato dla mnie. Mój hero spaceruje z moim dzieckiem... Kto by uwierzył, ja która jeszcze dwa lata temu twierdziła że się w gównach dziecka nie będzie bawić. A teraz ❤️❤️❤️człowiek tej kupy oczekuje 😂❤️
Serce się aż poruszało jak taki opadnięty z sił po chemioterapii wpatrywał się w niego i lulał na rękach...a mały skubaniec do kogo pierwsze uśmiechy skierował? Do dziadka oczywiście
Karmelllka90, Karollinax26, Fasolka77, DorotaAnna, Bubek, MamaAga85, Kasiulka90, estrella, KarmeLoVe, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Mój tato też zakochany, przyjeżdża 20 km codzienne odkąd mały się urodził
Serce się aż poruszało jak taki opadnięty z sił po chemioterapii wpatrywał się w niego i lulał na rękach...a mały skubaniec do kogo pierwsze uśmiechy skierował? Do dziadka oczywiście
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość