WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • stresant Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mlody spi juz 3 godzine, bosze i le ja zdazylam zrobic rzeczy :) nawet do ogrodka zajrzalam i troche poplewilam

Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

• chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    mlody spi juz 3 godzine, bosze i le ja zdazylam zrobic rzeczy :) nawet do ogrodka zajrzalam i troche poplewilam
    Ja to samo! Caly dom wysprzatalam od 6 rano z jedna przerwa na karmienie😉

martusiawp lubi tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresant Ty naprawdę jesteś jakąś szeptucha, wiedźmą, czarodziejką,czarownicą ....zastosowałam tą maść żywokostowa i w zasadzie zdarza się że jestem 2 razy dziennie w parku po godzinie po dwie godziny spaceruję i kolano mnie nie boli więc nie wiem czy to jest jakiś cud????

martusiawp lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi chyba Ty poleciałeś przecieranie tej suchej skóry u Bunia oliwką na waciku? pomogło! dziękuję! :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Malutka mycha my w zeszlym roku bylismy w Rucianym w osrodku Wodnik bardzo polecam
    Już mi poleciła ten ośrodek, właśnie tam mamy domki zarezerwowane :D dziekuje😘

f1d9680377.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Jestem w parku na spacerze już mnie dwa komary pogryzły ....powiedzcie czym można posmarować dzieci przeciw ukąszeniom komarów
    Właśnie weszłam na forum i miałam zadać to samo pytanie.
    Przyjechaliśmy do teściowej i tu dużo komarów, już mnie jeden ugryzł.
    Trzeba koniecznie dziecko chronić bo nie wyobrażam sobie żeby ją tak swędziało ukąszenie, mielibyśmy wszyscy weekend z głowy chyba...
    Mąż jedzie zaraz po moskitiery na okna.

Fasolka77 lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • chce_byc_mama Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam sms, ze Mlodego paszport powinien dojsc maks. 28 czerwca i wybieramy sie na caaaale lato do Polski😉

Nie wiemy jeszcze jak rozwiazac kwestie podrozy bo jesli to byl krotki okres to latalismy do PL samolotem a naszym psem zajmowal sie przyjaciel, ale jesli byly to juz np 2 tygodnie to jechalismy autem i bralismy psiaka z nami bo to tez nasze dziecko i nie mamy serca go zostawiac na tak dlugo.

Podroz autem to ok 30 godzin wiec ze wzgledu na dzidziusia odpada. Samolot z kolei tez odpada ze wzgledu na psa.
    Hmmm...nie wiem co robic bo jadac autem musielibysmy napewno zrobic postoj w Niemczech u rodziny zeby odpoczac i naprwno jeszcze jeden postoj w hotelu plus pauzy co ok 3 godziny wiec podroz zajelaby nam pewnie z 4 dni

Chyba ja z Malym wsiade w samolot, a maz z psem dojedzie autem, ale matko jak ja dam rade z wozkiem, fotelikiem, bagazem i dzieckiem😱😱😱

Fasolka77, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość

atdc2n0agq3f7pfx.png
    ijpbmg7yq0tf1to1.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, będziesz blisko mnie! Kiedy się wybieracie ? 😊

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Stresant Ty naprawdę jesteś jakąś szeptucha, wiedźmą, czarodziejką,czarownicą ....zastosowałam tą maść żywokostowa i w zasadzie zdarza się że jestem 2 razy dziennie w parku po godzinie po dwie godziny spaceruję i kolano mnie nie boli więc nie wiem czy to jest jakiś cud????
    Fasolka na bol kolana tylko kosztyfol :) na hemoroidy tez :)

jeszcze by ci lepiej pomogl jakbys znalazala prawdziwy i potarla na tarce korzen.....ja mam jeden w ogrodzie zasadzony wykopalam i przytaszczylam z jakiegos rowu :) w razie W mam :)

a czarownica to jestem od urodzenia potrafie nawet przyszlosc przewidziec :)
    ale tak seerio to nie wiem czy ogladaliscie stulecie winnych na tvp 1 ..mam czasami to samo co Ania w tym filmie miala.....

• Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Mazurach nadal skwar, właśnie idziemy z Marcepanem do cukierni po ciasto na jutro dla cioć 😊 duchota straszna, chyba zbiera się na burzę.

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka - jak na FB to ja polecalam wacik i olejek.

U nas już minimalne ślady tych skórek zostały w sumie na czubku głowy, tam gęste włosy i trudniej.
    I id tego "olejowania" ruszyły Ignacemu włosy. Rosną jak glupie i wyrastają nowe, są coraz gęstsze

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dojechałyśmy. Nie robiłam żadnego postoju jechałyśmy 1,46 h. Leosia pierw zasnęła bo jeszcze rano ja wzięłam na pobranie krwi z paluszka miała rozpłakała się tylko przy wbiciu igły a potem ta położna do niej mówiła to się śmiała 😀. Obudziła się jakoś po godzinie jazdy i patrzyła sobie na stopy .😂 Teraz dziadziuś sobie z wózkiem popyla. Afrykańskie upały są.

Udanego weekendu dziewczyny

DorotaAnna, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha położna powiedziała że maluszki z reguły są gęste. Leosia dostała rano pierś i 30 minut przed pobraniem wypiła 15 ml wody. Krew lecjala w porządku nie jakaś rzadka ale nie była gesta.

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    espoir wrote:
    o właśnie jeszcze Niechorze, Pogorzelica...

a jakieś konkretne, sprawdzone miejscówki?

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Fasolka - jak na FB to ja polecalam wacik i olejek.

U nas już minimalne ślady tych skórek zostały w sumie na czubku głowy, tam gęste włosy i trudniej.
    I id tego "olejowania" ruszyły Ignacemu włosy. Rosną jak glupie i wyrastają nowe, są coraz gęstsze

o to przepraszam :) dzięki Paula :) my mamy jeszcze trochę na czubku głowy ale z brwi zeszło :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    a jakieś konkretne, sprawdzone miejscówki?
    my jedziemy do Niechorza ..... Prawdzic.pl polecam domki zaraz na wydmie 1 minuta do plazy.

• Daffi Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie z Fifim na drzemke polozylan i widzr zamienila sienw 2 godz ups

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak patrzę z jaką miłością mój tato patrzy na Leosie jak do niej mówi to mi serce ściska - oby mój mąż był tak ważny dla Leosi jak mój tato dla mnie. Mój hero spaceruje z moim dzieckiem... Kto by uwierzył, ja która jeszcze dwa lata temu twierdziła że się w gównach dziecka nie będzie bawić. A teraz ❤️❤️❤️człowiek tej kupy oczekuje 😂❤️

Karollinax26, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Tysia89, MamaAga85, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Jak patrzę z jaką miłością mój tato patrzy na Leosie jak do niej mówi to mi serce ściska - oby mój mąż był tak ważny dla Leosi jak mój tato dla mnie. Mój hero spaceruje z moim dzieckiem... Kto by uwierzył, ja która jeszcze dwa lata temu twierdziła że się w gównach dziecka nie będzie bawić. A teraz ❤️❤️❤️człowiek tej kupy oczekuje 😂❤️
    Mój tato też zakochany, przyjeżdża 20 km codzienne odkąd mały się urodził :) Serce się aż poruszało jak taki opadnięty z sił po chemioterapii wpatrywał się w niego i lulał na rękach...a mały skubaniec do kogo pierwsze uśmiechy skierował? Do dziadka oczywiście :D

Karmelllka90, Karollinax26, Fasolka77, DorotaAnna, Bubek, MamaAga85, Kasiulka90, estrella, KarmeLoVe, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2019, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Mój tato też zakochany, przyjeżdża 20 km codzienne odkąd mały się urodził :) Serce się aż poruszało jak taki opadnięty z sił po chemioterapii wpatrywał się w niego i lulał na rękach...a mały skubaniec do kogo pierwsze uśmiechy skierował? Do dziadka oczywiście :D
    No i się zwylam ❤️ dużo dużo zdrówka dla taty

Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość

‹‹ 3439 3440 3441 3442 3443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ