Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:Kurde, czyli to pieprzony nabiał może być, tak czułam...daj znać jak będzie w kolejnych dniach.
Dam znać, na twarzy żadnej wysypki nie widzę. Jesz już wszystko jeśli chodzi o nabiał ? Ja twarogu nie ruszam i mleka nie pije, tylko te roślinne. -
DorotaAnna wrote:Przykrywanie czymś maluszki w te upały? Ja tylko pieluszka flanelowa a i tak się rozkopuje mały
a macie może takie bawełniane śpiworki bez żadnego wypełnienia?
Dorotka, nie mam kiedy jej przykrywać 😂 a jak zaśnie na te 10 min i uda mi się ją odłożyć to przykrywam tylko wieczorem same nóżki zazwyczaj .. ale jak przykryje to od razu rozkopuje i się budzi. -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Przykrywanie czymś maluszki w te upały? Ja tylko pieluszka flanelowa a i tak się rozkopuje mały
-
Oczywiście pytam o noc bo w dzień w te upały to niczym nie przykrywam
Mama36 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
e tam, ja na tron idę z dwójką, bo nie chcą się zgubić po drodze...
jak trzecie dojdzie to się w kiblu nie pomieścimy...
Mama36, mysla.nieskalana, Fasolka77, Misiabella, Lolka30, martusiawp, Karollinax26, Wiewióreczka, Kasiulka90, stresant lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Bubek wrote:dzien dobry dziewczyny
a co dokladnie pakujesz? My pod koniec czerwca wyruszamy i juz mysle czy wszystko bede miala
Czy ktoras jeszcze wybiera sie w CIEPLE miejsca z 2-3 miesiecznym dzieciulkiem?
zastanawiam sie jak ona zniesie upaly
jeszcze sie nie zecydowalismy ale wlochy (gdzie poczeta hehehe) albo chorwacja - to mamy najblizej
Właśnie mój mąż kupił wakacje w Grecji mamy wylecieć za tydzień, wyszło to na spontanicznie ja narazie jestem przerażona . Młody jest mega przeceny i mam nadzieje ze nie da popalić na wakacjachmartusiawp, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłyśmy szczęśliwie do Krakowa, ale już 20 minut przed Krakowem mała była zmęczona nie mogła zasnąć i już tak zaczynała marudzić. A ja oczywiście zapomniałam szumisia i co pomysłowa mama zrobiła? Rozstroila radio podgłosilam i dosłownie minuta i odleciała 😂😂.
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jadę lipcu nad morze z siostrą i siostrzenica a najlepsze jest to że nie mamy jeszcze rezerwacji bo nic nam nie odpowiada z wolnych 👍 nie wiem jak ona chce to ogarnąć. Koniec sierpnia mam lecieć do Köln sama z małą we wrześniu po chrzcinach jeszcze raz albo morze albo mazury nigdy ani ja ani mąż nie byliśmy na Mazurach więc moze jednak mazury. I w styczniu ciepłe klimaty byłam przekonana do Teneryfy ale kusi mnie Izrael
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Zrobilam dzis raz power pumping mam nadzieję ze cos to da. Odciagnelam 190ml ale bez karmienia wcześniejszego.. Boli mnie teraz troche prawy sutek chyba za mocno mi go wciagalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 22:50
martusiawp, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a my z kolei lubimy w PL... Polska jest taka piękna, w wielu miejscach jeszcze nie byłam... jak Bunio będzie zaszczepiony to będziemy sobie znowu urządzać weekendowe wypady to tu to tam
w tylu miejscach jeszcze pięknych w Polsce nie byliśmy, a tam tylko kamienie i upał
-
DorotaAnna wrote:Przykrywanie czymś maluszki w te upały? Ja tylko pieluszka flanelowa a i tak się rozkopuje mały
Sama z mężem śpię pod prześcieradłem bo gorąco, ale bez niczego to tak się nie śpi dobrze.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN