Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma być takie w którym dziecko leży ? Nie siedzi? Bo takich do siedzenia to jest mnóstwo👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:No wlasnie wiem.. A tu zobacz jest taki do leżenia.. Nasze będą jeszcze leżące latem więc to jest cudne!!
Paczałam na allie ale nie widzę takicha masz racje super sprawa
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Doczytalam Was, ale musze isc myc butelki. Nie ma lekko. Jestem gruba, niewyspana, ale chce ciagnac ten kram z karmieniem. Gry o tron jeszcze nie obejrzalam, za to smerfy pelnometrazowe owszem. Dobrze by bylo rok tak wytrzymac
Jest cudownie jak dzieci sa takie malutkie, takie bezbronne i ufnie oddajace sie ramionom mamy, szkoda ze nie mozna byc wtedy w pelni swiadomym na chodzie i ze zgrabna sylwetka
Mowie wylacznie o sobie
DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość
-
Jak Wam mija dzień ? 😊
My po wizycie cioć, jedna nie dotarła ale dwie przyszły 😊 Marcelina zachowała się grzecznie 😁 najpierw pospała na rączkach całe 20 min a później leżała w łóżeczku i oglądała swoją karuzelę, na koniec była troszkę płaczliwa ale to i tak dzień na plus 😊
Kurde, brakuje mi czasem tych dziewczyn, zawsze było nam wesoło, te same charaktery, te same poczucie humoru, no cóż, teraz swój mini żłobek mam w domu 😊
Moja Buba zasnęła na mnie ❤️ Odłożyć ? 🤔Wiewióreczka, Fasolka77, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Ani się waż, nie bądź złą madką
nawet jak zachce Ci się 1 lub 2 😂
Nie musiałam odkładać, zdążyła się sama obudzić 😁 kurde, jeszcze 2 z nią nie robiłam 🤔
Wiewióra, Ty odciągasz wymiona a ja leżę z wymionami na wierzchu, bo ssak ssie 😁Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Czy czyjeś dziecko ma zielone kupy nie od czasu do czasu tylko za każdym razem?
Nie wiem czy to nie przez nabiał...zaczęłam jeść, wysypka już nie wróciła, ale od tego czasu (2 tygodnie) są zielone kupy ze śluzem.
Za czasów spożywania przeze mnie nabiału zielone kupy u Marceliny były praktycznie codziennie. Później raczej musztarda. Teraz powoli wracam do nabiału, tzn jem ser żółty, dziś jogurt w mizerii i kawałek ciasta wczoraj .. i dziś rano kupa też była zielona. -
Zrobilam dzis raz power pumping mam nadzieję ze cos to da. Odciagnelam 190ml ale bez karmienia wcześniejszego.. Boli mnie teraz troche prawy sutek chyba za mocno mi go wciagalo.
DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:To ja to chyba złą madką jestem, bo ja to 2 idę robić w samotności i dziecko zostawiam ale u mnie zresztą jest to bardzo szybka akcja 😂
Dziewczyny, jak od karmienia jedna dojka jest sporo większa od drugiej, to to się jakoś wyrówna później?😐 -
Przykrywanie czymś maluszki w te upały? Ja tylko pieluszka flanelowa a i tak się rozkopuje mały
a macie może takie bawełniane śpiworki bez żadnego wypełnienia?
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Za czasów spożywania przeze mnie nabiału zielone kupy u Marceliny były praktycznie codziennie. Później raczej musztarda. Teraz powoli wracam do nabiału, tzn jem ser żółty, dziś jogurt w mizerii i kawałek ciasta wczoraj .. i dziś rano kupa też była zielona.