Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Jak jeden wniosek to jeden. W Krakowie są dwa rodzaje becikowego z dwoma progami możesz zgarnąć 2000zl to jest tylko dla zameldowanych w Krakowie .
Jest tak jeszcze w którymś mieście?? -
Tunia76 wrote:Mam zamrozona porcje mojego mleka.
Jak ją rozmrazac, w lodowce czy poza lodowka?
Podgrzać czy zagotować? Czy mleko kobiece wogole mozna gotować?
Ratujcie, bo zmarnuje mleczko.
Potrzebuje na jutro na 15.00Tunia76 lubi tę wiadomość
-
ja to co wyjście to karmię... dzieciaki latają z Mężem po placu zabaw, a ja na kocu z dzieckiem pod cycem... no, ale jeszcze trochę i będzie lepiej...
Aga2606 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
My też się dziś wazylysmy przy okazji wizyty kontrolnej w poradni neonatologicznej. Kasia waży 4900🤗w 5 dni Jej przybyło 150g. Też częściej teraz je, najkrócej co 1,5 godz a przed tymi upalami już bywało 3 godz odstępy w dzień. Ogólnie wszystko z Nią w porządku, rozwój zgodny z wiekiem😊
Jest teraz bardziej marudna, nie płacze jakoś mocno i głośno ale kweka i chlipie... zdałam to na upał i drugi skok..Mama36, Daffi, india, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
espoir wrote:ja to co wyjście to karmię... dzieciaki latają z Mężem po placu zabaw, a ja na kocu z dzieckiem pod cycem... no, ale jeszcze trochę i będzie lepiej...
Ja tez! Dziś na basenie odkrytym dla dzieci 😜 ale nie byłam sama był chyba jeszcze młodszy maluch cały czas na cycu:D
espoir, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Kilka dni
Mam nadzieje ze juz niebawem cos otrzymasz. -
malutka_mycha wrote:Kurcze u Niny znowu jakieś klocki są. Ma chrype, tak jakby przy refluksie, daje ten syropek ale ta chrypa pojawia się 1,5 h po jedzeniu. Próbuję biedna odkaszlnac ale nie potrafi, widać że gorzej jej się oddycha i nie ma ochoty jeść. Dobrze ze jutro mamy wizytę. Ale jak cholera ona ma przybierać jak cały czas coś jej przeszkadza
mam nadzieję ze wyjdziecie na prosta. Daj koniecznie znać co jutro lekarz powie.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Szonka wrote:W Warszawie tez mozna dostac 2 tys. Tysiac dla kazdego, a drugi jest uzalezniony od dochodow.
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Jak to całą? Ile godzin?
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Zjadła pierś o 23:30 i na śpiocha dostała jeść o 5:56 nie wiem o której by się obudziła jakby mąż nie szedł do pracy. On myślał że ja ja karmiłam w nocy a ja myślałam że on 😂😂 i później 8:30 znowu jej dałam na spiaco i wstała już sama o 10
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Czytam właśnie mamę ginekolog, która pisze, że przy KP nie należy podawać dzieciom wody, nawet w takie upały 🤔
Ja tez czytałam ten artykuł 👍🏻Karollinax26 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️