Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelka będzie dobrze nic się nie martw szczepieniem.
Karolinka może faktycznie pewne tematy poruszajmy na fb bo tutaj może czytać każdy. Koniecznie idź do radcy i ustal z nim co jest dla Ciebie ważne i na czym Ci zależy, nie patrz na to jak M będzie wygodniej.
Daffi nono kawał chłopa, mój Filip w czwartek 5100 ważył przed szczepieniem 😉.
My przeżywamy drugi skok rozwojowy. Oczywiście wczoraj jak byłam sama to była masakra, myślałam że choroby sierocej dostanę od bujania cały dzień a dziś jak jest tatus to nawet na spacerze byliśmy a teraz śpi. Tylko się darl jak tatuś pojechał do warsztatu 😂.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Ale mi łza w oku się zakrecila. Dzis ostatnia wizyta poloznej. Oczywiscie powiedziała ze mozemy dzwonic i radzic sie ile potrzebujemy.. Z każdym problemem mozemy uderzyc a jak bedzie potrafila to nam pomoze. Jak zawsze wypytala o moje zdrowie i zawsze powtarza zebym juz wyzdrowiala i sie cieszyla. Uwaza ze te moje suchoty laktacyjne to efekt tego wszystkiego co sie dzialo ostatnio w moim zyciu. I ze o ile ja sie uspokajalam to moje cialo i tak to odczulo.
Dala mi jeszcze probki Prolaktan ze to tez dziala jak femaltiker zebym sobie sprawdzila moze cenowo sie roznia.
Filipek wazy 6020g i mamy dzis 5tyg i 6dni.moj maly wielki czlowiek.. Został wybudzony do wazenia i poszedl spac. O 9 bylam na spacerze pieknie spal. I nocka w lozeczku byla wzorowa. Karmienie 2,5 i 8 i po kazdym szedl pięknie od razu spac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak na razie po powrocie do domu mała z uśmiechem dała sobie zmienić pieluszkę i się przebrać. Dałam jej czopek i posmarowałam to miejsce profilaktycznie altacetem w żelu ... Pielęgniarka mówiła żeby dzisiaj siedzieć z nią w chłodnym miejscu a ja nie mam klimy. Podobno gorąca poteguja te odczyny na nozkach mam jej robić okład z mokrej chłodnej pieluszki na nóżkę. Żeby ochłodząc. Na razie zasnęła więc jak wstanie to jej zrobię ...
Szczerze powiem że się zmęczyłam. Pojechałam do przychodni badanie potem pojachalam do apteki po szczepionkę wróciłam do przychodni i do domu i za każdym razem musiałam tachac ten fotelik z małą 😪😪😪 -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Zabij a nie wiem, składałam jeden wniosek. A za co dwa ?
Jest tak jeszcze w którymś mieście?? -
a bote foteliki to mega ciezkie sa, ja przewznie podpinam pod wozek ala czasamki tez jak mam tylko przejsc 2 kroki to taszcze ze soba
u nas 30 w cieniu za domem w domu na dole mam 24 i jest przyjemne...za to w sypialniach na gorze mozna umrzec taka duchota dzis spie w salonie z malym -
Karmelllka90 wrote:Jak jeden wniosek to jeden. W Krakowie są dwa rodzaje becikowego z dwoma progami możesz zgarnąć 2000zl to jest tylko dla zameldowanych w Krakowie .
Jest tak jeszcze w którymś mieście??
Karmellka daj szczegóły tego becikowego... Ja jestem zameldowana w Krakowie ale młody nie... To chodzi o mamę czy dziecko?Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Karmellka daj szczegóły tego becikowego... Ja jestem zameldowana w Krakowie ale młody nie... To chodzi o mamę czy dziecko?