Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ej Wy wszystkie tak ważycie dzieci? Wojtek ostatni raz był ważony jak miał 10 dni... ja zawsze patrzę czy wałków na ciele przybywa, jeśli tak, to luz
Mama36 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
u nas tez waza i mierza przed szczepieniem
dodatkowo ja mam wypozyczona wage ze wzgledu na zoltaczke - zeby moniotorowac czy przybiera, juz dawno moglam ja oddac ale sobie powiedzialam ze jak 5kg przejdzie to oddam, wiec juz moge spokojnie oddac bo w weekend stukneloTysia89, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Tunia - u mnie też zmienne ilości ściągam z piersi. Nawet nie wnikam od czego to zależy bo pewnie od kilkudziesięciu zmiennych. Zdarzyło mi się już nic nie ściągnąć a jak się Ignas dossal to aż mu ciekło po brodzie.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Czy Wasze maluszki też są takie osowiałe? Mój ma chyba lekki stan podgorączkowy i tak dziwnie błądzi oczami. Mam nadzieję, że to tylko przez upał. Sama też się średnio czuję.
upaly daja w kosc
rozwazam wyjazd na wakacjezeby mi sie nie gotowala
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Mam zamrozona porcje mojego mleka.
Jak ją rozmrazac, w lodowce czy poza lodowka?
Podgrzać czy zagotować? Czy mleko kobiece wogole mozna gotować?
Ratujcie, bo zmarnuje mleczko.
Potrzebuje na jutro na 15.00
jak mam czas to wyjmuje z zamrazalki i wstawiam do lodowki...
jak czasu nie mam to do garnuszka z ciepla woda - nie gotujaca sie. Ogladalam program ze nie wolno.
a w ogole to przegotowywalam 2x swoje mleko jak probowalam zbijac malej bilirubine - co bylo debilizmem bo pozbylam mleka wszystkich wartosci odzywczych...
na szczescie tylko 2x tak zrobilamTunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bubek wrote:jak mam czas to wyjmuje z zamrazalki i wstawiam do lodowki...
jak czasu nie mam to do garnuszka z ciepla woda - nie gotujaca sie. Ogladalam program ze nie wolno.
a w ogole to przegotowywalam 2x swoje mleko jak probowalam zbijac malej bilirubine - co bylo debilizmem bo pozbylam mleka wszystkich wartosci odzywczych...
na szczescie tylko 2x tak zrobilamBubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taaa, coś o tym wiem...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cff9336d111b.jpgKarmelllka90, Fasolka77, mysla.nieskalana, DorotaAnna, Mama36, india, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kurcze u Niny znowu jakieś klocki są. Ma chrype, tak jakby przy refluksie, daje ten syropek ale ta chrypa pojawia się 1,5 h po jedzeniu. Próbuję biedna odkaszlnac ale nie potrafi, widać że gorzej jej się oddycha i nie ma ochoty jeść. Dobrze ze jutro mamy wizytę. Ale jak cholera ona ma przybierać jak cały czas coś jej przeszkadza
Daffi lubi tę wiadomość