Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki Dziewczyny! Miałam już zastrzyk z immunoglobuliny po lutym. Mój gin coś na początku wspominał, że ok 16 tyg warto będzie sprawdzić przeciwciała, więc chyba po prostu dorzucę to sobie do najbliższej morfologii i będę powtarzać co miesiąc dla świętego spokoju.
Właśnie wróciłam z hm, nastawilam się na mega łowy a tam wszystko chyba już przebrane, bodziaki które oglądałam wydały mi się jakieś kiepskie jakościowo a z dżinsów ciążowych nie było mojego rozmiaru no nic, gumka na guziku też daje radę
-
nick nieaktualnyKarolina tez chciałam Hahaha!!! Chciałam tez takie bodziaki bordowe o drugie w kwiaty, chciałam takie żółte i drugie białe w zwierzątka i takie body w kwiatuszki i spodenki legginsy jasne do tego ale u mnie juz zostały same duze rozmiary mam nie daleko inne galerie ale patrząc ze krakowska przebrana serenada przebrana nie robię nadzieji na inne małe rozmiary wiec odpuściłam
-
Karmelllka90 wrote:Karolina tez chciałam Hahaha!!! Chciałam tez takie bodziaki bordowe o drugie w kwiaty, chciałam takie żółte i drugie białe w zwierzątka i takie body w kwiatuszki i spodenki legginsy jasne do tego ale u mnie juz zostały same duze rozmiary mam nie daleko inne galerie ale patrząc ze krakowska przebrana serenada przebrana nie robię nadzieji na inne małe rozmiary wiec odpuściłam
Podobają nam się te same rzeczy chyba ze 3 komplety wzięłam unisex i jeszcze takie słodkie opaski na główkę ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 18:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIduna wrote:Piękne macie ubranka:)
Do dziewczyn z cukrzycą: jak ogarniacie cukry na czczo? Po posiłkach mam w normie, a rano zawsze za dużo:( co jecie na kolację? I o której?
Idz do diabetologa bo moze byc konieczna insulina na noc.
Ja wlasnie bylam dzisiaj z tego samego powodu i mam zrobic hemoglobine glikowana zeby się upewnic, bo jak wynik 6 i wiecej to insulina na noc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 u nas w zeszłym roku jeszcze większość mieszkań była w remoncie wiec nie było zewnętrzne dzieci nie wejdą bo osiedle ogrodzone a w tym roku juz dzieci sporo mieszka we wspólnocie i jesli ktoś chce wziąć udział w zabawie ma przybrać drzwi. Kilka lat temu w moim rodzinnym mieście dzieci zbierały cukierki a ja miałam tylko jabłko haha
-
Z tym oznaczaniem drzwi to dobry pomysł, bo są starsi ludzie którzy nawet nie wiedzą o co chodzi i jak takie dziecko przebrane w wiedźmę zapuka do drzwi to się można nieźle zdziwić.
Ja nie mam nic przeciwko tego typu zabawom, chociaż nigdy nie miałam z tym styczności. Mam w rodzinie Amerykanów więc otarłam się o tą tradycję ale bardziej ze słyszenia. Byłam w tamtym roku w Stanach w październiku i tam o tej porze roku wszystko było udekorowane w stylu Halloween. W Polsce tej tradycji jeszcze nie widać, a w bloku w którym mieszkam są prawie sami starsi ludzie więc nie spodziewam się że coś się tego roku zmieni. Może za kilka lat będą większe wpływy z zachodu i nasze dzieci będą się w to bawić. Kto wieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 20:52
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Moja córka z koleżankami i kolegami chodzą co roku najpierw przygotowują naklejki z cenówek na których rysują śmieszne minki i jak ktoś nie da im cukierka to przyklejają taką minkę na drzwi chodzą tylko po sąsiadach których znamy, bo nie chcemy nikomu robić kłopotu są też ludzie którzy sami za nimi wychodzą z cukierkami Dzieciaki mają dużo frajdy a przygotowania stroju rozpoczynają już dwa tygodnie wwcześniej
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Idz do diabetologa bo moze byc konieczna insulina na noc.
Ja wlasnie bylam dzisiaj z tego samego powodu i mam zrobic hemoglobine glikowana zeby się upewnic, bo jak wynik 6 i wiecej to insulina na noc
Dziękuję w poniedziałek mam prenatalne to poproszę o skierowanie na hemoglobinę i może jeszcze samą glukozę. Jak będzie źle to znowu będę kogoś błagała, żeby mnie przyjął...
A ty dostałaś insulinę? Jakie masz wyniki na czczo? -
jak ja dzis sie paskudnie czuje:(
juz sie tak cieszylam ze tyle czasu nie mam mdlosci a dzis ciagle mi sie odbija brzuch boli, uczucie ze chce mi sie do wc, w glowie mi sie kreci fuj...
To moja córuchna cieszy sie kuzynka
ciekawe czy za swoim rodzenstwem tez tak bedzie przepadac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91e08a5f13c3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 23:07
Wiewióreczka, Szonka, valetta94, kamylalyt, Sana lubią tę wiadomość