Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Franka2104 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma również potencjalny konflikt serologiczny? Zastanawiam się jak często powinnam mieć zlecane badania przeciwciał?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 14:27
Franka2104 lubi tę wiadomość
-
Moja córka w 56 H&M'owych się topiła po urodzeniu, dopiero jakoś po miesiącu były dobre. Ale ona drobna się urodziła, 2940. Generalnie H&M ma rozmiarówkę sporą, teraz jesteśmy generalnie na etapie 80/86 (np. bodziaki 80 z pepco już są ledwo co), a 74 z H&M jeszcze ok.
Tak, pessar ze względu na problemy w poprzedniej ciąży jak również ze względu, że moja szyjka już na starcie tej ciąży jest krótka. Nie skraca się póki co, ale od początku krótka.
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Aasha, Ty będziesz mieć pessar ze względu na skracanie szyjki w poprzedniej ciąży, dobrze kojarzę?
Kasionek, bawisz się jeszcze detektorem? Udało Ci się znaleźć tętno dzidzi czy odpuściłaś? -
B002 i takie podejście jest prawidłowe
Przynajmniej bardziej cieszysz się ciążą niż martwisz. Ja też ewoluuję, coraz bardziej wierzę, że będzie dobrze
Siamyrka, mi leciały włosy od bardzo wczesnej ciąży aż do 9 tc i później przestały. Ogólnie w okresie ciąży nie powinny wypadać, ale często jest odwrotnie. Nie mamy na to zbyt wielkiego wpływu niestety i nie ma też sensu brać dodatkowych suplementów na włosy. -
siamyrka wrote:Ja mam wizyty co 4 tyg i też zdjęcia ładne dostaję
na początku zapisałam się jeszcze na nfz do lekarza, ale zrezygnowałam z niego. czasu tyle nie mam, chodzę prwatnie, wszystkie badania praktycznie już prywatnie porobiłam, więc to olałam.
wypadają Wam włosy?
jeny mi okropnie....
Mi garściami -
nick nieaktualnyByłam w H&M kupiłam dwa pajace jest dużo pięknych bodziakow ale wykupione rozmiary 56 a 62 to dosłownie po jednym komplecie z takich brzydszych zostało.
Mi włosy przestały wypadać teraz bym powiedziała ze w ogóle jest idealnie bo jeden włos przy czesaniu a przed ciąża to ho ho szły garściami -
nick nieaktualnyTe pajace kupiłam w h&m ich normalna cena 59,99 ( szary musze wymienić mam tzn 56 w innym hm bo tu juz nie było to jest 50)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c811717b102.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7352e83ee09.jpg
Te dwa pajacyki sa cieńsze co prawda ale kupiłam je w SH sa jak nowe next i primark cena 8zl/12 zł
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ea0143d5317.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e6fc890034f.jpg
I tutaj body z Lidla jeden a sztuka 7,50 zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/096991ef38a4.jpg
Poza hm rzeczy sa wyprane. Czy tak na zdjęciu widać różnice gdzie kupowałam ubranka?
valetta94, Mistella, Lolka30, Sana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Ja jakoś nie przepadam za ciuszkami z HM, mam wrażenie, że bardzo się rozciągają po praniu.
Za to zdziwiły mnie ciuszki z Lidla, ta bawełna jest naprawdę przyjemna w dotyku, zobaczymy jak będzie podczas używania.
Co do włosów, fo tereaz mi dorastają, ale na początku ciąży wypadały garściami. -
Karmelka śliczne rzeczy, absolutnie nie widać różnicy w jakości
. Też muszę się wybrać na jakieś polowanie do SH. Ja wczoraj kupiłam w TKmaxx taki zestaw: pajacyk, body, śliniaczek, czapeczka i rękawiczki za 59 zł, a w lidlu tylko dwa sweterki znalazłam w małym rozmiarze bo wszystko już wykupione było, a byłam w dwóch sklepach
. No ale ja na razie unisexy tylko bo nawet sugestii co płci nie dostałam na prenatalnych
.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnyLolka mi na prenatalnych lekarz powiedział ze wyglada na dziewczynke to kilka rzeczy mam różowych ale to właśnie z SH a pozostałem na razie kupuje unisex bo jak wyjdzie siusiak nie chce zeby chodził w różu i leżał w kwiatkach haha
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia ja prałam te rzeczy z Lidla i musze powiedzieć ze super zobaczymy jak bedzie po drugim praniu przed porodem. A co do H&M to wszytskie sie rozciągają ? Czy te 3za2?? Ja słyszałam dobre opinie o hm ale narzekają na serie 3 za2
Ja chyba jutro pojadę na sh zobaczę czy cos upoluje. Koleżanka mi poleciała właśnie taki gdzie wszytsko jest jak nowe na wieszaczkach bo ja grzebać nie potrafie i znalazłam w necie ze jest ich kilka w Krakowie pojadę do innego bo wiadomo w każdym jest co innego -
Karmelka super zakupy, mamy taki sam gust haha
Karolina Twoje zakupy też super! Te paputki jakie słodkie
Ja tam lubię ciuszki z h&m, fajnie mi się sprawdzały przy córce, z resztą do dziś ją tam ubieram
No ale wiadomo, każdemu pasuje coś innego.
Julia07.2015
-
Sana wrote:Karmelka super zakupy, mamy taki sam gust haha
Karolina Twoje zakupy też super! Te paputki jakie słodkie
Ja tam lubię ciuszki z h&m, fajnie mi się sprawdzały przy córce, z resztą do dziś ją tam ubieram
No ale wiadomo, każdemu pasuje coś innego. -
nick nieaktualny