Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Aaaa Tunia ja to już zalecenia mojego fizjo pogrzebałam. Wszystkie te calebrydki od razu po porodzie ściskają się pasami by brzuch wciągnelo a ja słuchałam fizjo że nie wolno bo wnętrzności się dobrze nie umiejscowia a co gorsza wyjda.🙄
I tak mi hemoroid wyszedł hahaha nie no żart to był
Ja chodziłam do klubu na ostre interwały i na to mi nie pozwoliła chodzić. Ale w domu ćwiczyć stopniowo, czekam tylko na lepszą temp. bo teraz to bym się wykończyła. -
kupilam dzis w rosmanie spray chicco na komary od 2 miesiacy zycia....macie moze? dziala odstrasza? do tego plasterki na wozek
u nas komarow nie ma ale nad morzem moga byc.....
Basia u nas darmowych dostaw z H&M nie ma place w przeliczynieu 20 zl za dostawe i kloejne 20zl za to ze odescie.....zgroza......
-
stresant wrote:kupilam dzis w rosmanie spray chicco na komary od 2 miesiacy zycia....macie moze? dziala odstrasza? do tego plasterki na wozek
u nas komarow nie ma ale nad morzem moga byc.....
Basia u nas darmowych dostaw z H&M nie ma place w przeliczynieu 20 zl za dostawe i kloejne 20zl za to ze odescie.....zgroza......
Daj znac czy sie sprawdzistresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Wczoraj czy przedwczoraj w pnś też było że pasy to samo zło.
Ja chodziłam do klubu na ostre interwały i na to mi nie pozwoliła chodzić. Ale w domu ćwiczyć stopniowo, czekam tylko na lepszą temp. bo teraz to bym się wykończyła.
Tylko na brzuch ćwiczenia będę zastępować innymiTunia76 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nawet w zaleceniach od fizjo w szpitalu po cc byla mowa,że interwały mniej więcej pol roku po.
Mowie o pełnym treningu ok.1 godziny plus rozgrzewka i rozciąganie czyli jakieś 1.5 h.
Nje wspominalam już nawet o tych dłuższych...
Ale to były zalecenia ze szpitala a ja u gina jeszcze nie byłam ale MUSZĘ iść.
Mam miesiączke aktualnie i jak to dobrze,że cały czas mam podkład na łóżku po mojej stronie...Katastrofa...Moje miesiączki od zawsze były liche,tampon mini lub normal to ostatecznośc a dziś po 2 godzinach miałam taką katastrofę, że mi się słabo robi do tej pory...Nawet po porodzie tak nie było...
. -
nick nieaktualny
-
Paula TRZYMAM KCIUKI!!!DAJ ZNAJC CO SŁYCHAĆ!!!!
I trzymam kciuki za dzisiejsze szczepione maleństwa-Pola i Marcelinka❤ciotka i Natanek są z Wami myślami❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 11:03
Paula 90, india lubią tę wiadomość
-
Wy piszecie o upałach a u Nas od 3 dni max 23 stopnie plus pada i burza ...dziś wyszło słońce i jak Maluch nie będzie miał temp.to pójdziemy na spacerek później...aż się boję z tak obfitą miesiączką...
-
nick nieaktualnyJa wiem mi też fizjoterapeutka mówiła o interwałach i że siłowych też nie powinno się itd ale ja ich nie będę robiła codziennie dwa razy w tygodniu a.moze nawet raz, a tak to rano na czczo rozruch plus jakieś ćwiczenia dla kobiet po ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 11:11
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dziękuję za wsparcie !! Kto ze mną niech się melduje!! Bubek pisz proszę jak i ciebie dzień FIT wygląda 🙏🙏🙏🙏
Fasola loda raz na czas jednego 🙏🙏🙏 już nie 1250g w jeden dzień 😭😭
Karmelllka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja wiem mi też fizjoterapeutka mówiła o interwałach i że siłowych też nie powinno się itd ale ja ich nie będę robiła codziennie dwa razy w tygodniu a.moze nawet raz, a tak to rano na czczo rozruch plus jakieś ćwiczenia dla kobiet po ciąży.
https://www.youtube.com/watch?v=FG8GMjGDE5U&list=PLRO4mqHMx_WjXoPpMRr7w14T3EkpTXo-Z&index=15&t=0s -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBubek wrote:ta ma fajne dla babek po ciazy
https://www.youtube.com/watch?v=FG8GMjGDE5U&list=PLRO4mqHMx_WjXoPpMRr7w14T3EkpTXo-Z&index=15&t=0s