Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
india wrote:Aga kupa po przerwie zawsze byla po pachy 😂 u nas dziś 9 dzien. Na szczepieniu zapytam pediatry co dalej. Ale dobry humor ma, baczki sa, brzuszek miekki... tzn teraz jeszcze spi po nocy 😮
Karola u mnie juz yez stres przed szczepieniem. Na ktora idziecie? My na 12
To daj znac co powie pediatra! Po pachy ale bez wysiłku?
Trzymam kciuki za szczepienia!
-
nick nieaktualnyMelduje się!
Moje dziecko jeszcze śpi więc ja wstałam wcześniej i wykorzystałam moment zaczęłam dzień od 2 szklanek wody i zrobiłam interwały na rozruch - moja kondycja to dno !!! Ale dałam radę szybki prysznic i czekam aż moja krupcia wstanie żeby zjadła i ja mogę zjeść sniadanie.
U nas dalej Afrykańskie upaly ale ja lubię 🙈🙈🙈🙈🙈 -
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Siedzę na sor z podejrzeniem wyrostka. W nocy myślałam że umrę, nad ranem przyjechało pogotowie i teraz czekam na wyniki. Ale chyba mi przechodzi.
Trzymajcie kciuki żeby mnie wypuścili
Mąż został z Ignasiem i odciągniętym mlekiem. Już przegapiłam jedno odciąganie i całą koszulka zalana.
Odciągnęłam szybko w toalecie i wylałam do zlewu.
O Jezu...ale was męczą te dolegliwości...trzymaj się Paula!Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarolinka Pneumokoki u nas to jakby ich nie było, płacz był tylko przy wkłuciu więc chyba nie boli przy wbijaniu nos to co przy 5w1😣
Ja dałam mimo wszystko od razu po powrocie czopek w pupę nałożyłam altacet w żelu na wkłucie bo nie chciałam żeby się zrobił odczyn i zrobił się taki jak po ugryzieniu komara posmarowałam wieczorem raz jeszcze i tak jak pielęgniarka mówiła robiłam zimny okład na nóżkę więc po nocy nic nie było już.
Trzymam kciuki za Marcysię i Polcię ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Karollinax26, india lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Melduje się!
Moje dziecko jeszcze śpi więc ja wstałam wcześniej i wykorzystałam moment zaczęłam dzień od 2 szklanek wody i zrobiłam interwały na rozruch - moja kondycja to dno !!! Ale dałam radę szybki prysznic i czekam aż moja krupcia wstanie żeby zjadła i ja mogę zjeść sniadanie.
EU nas dalej Afrykańskie upaly ale ja lubię 🙈🙈🙈🙈🙈 -
Paula 90 wrote:Siedzę na sor z podejrzeniem wyrostka. W nocy myślałam że umrę, nad ranem przyjechało pogotowie i teraz czekam na wyniki. Ale chyba mi przechodzi.
Trzymajcie kciuki żeby mnie wypuścili
Mąż został z Ignasiem i odciągniętym mlekiem. Już przegapiłam jedno odciąganie i całą koszulka zalana.
Odciągnęłam szybko w toalecie i wylałam do zlewu.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dziękuję za wsparcie !! Kto ze mną niech się melduje!! Bubek pisz proszę jak i ciebie dzień FIT wygląda 🙏🙏🙏🙏
Fasola loda raz na czas jednego 🙏🙏🙏 już nie 1250g w jeden dzień 😭😭
Ja tez ja tez.
U mnie 7kg po ciazy zostalo ale cialo okropne.
Wczoraj oglądałam fotki z Portugalii. To moja motywacja bo znowu chce tak wygladacKarmelllka90, Bubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Tak sie zastanawialam o moja sasiadka byla Leonia ale miala Leonarda na imie.
Jest jeszcze Leokadia
I jak się nas ktoś pyta o imię to mówię Leonia a wtedy zazwyczaj slysze od Leokadia ?? Ja yebe to tak jakby ktoś zapytałam mameno imię i np powiedziała że Hanna a to znaczy że od Heleny ?? 😂🤣
Druga córka będzie MatyldaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:13
Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Mi fizjoterapeuta powiedziała że interwaly to pół roku po porodzie. A rodzilam sn
I tak mi hemoroid wyszedł hahaha nie no żart to byłWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 10:36
-
india wrote:Fasolka a jak Bunio robi soe aktywny to noe polezy w łóżku?
Dzis Polcia o 5.45 oczy jak 5 zl, usmieszki pogaduszki... ale po karmieniu polozylam ja obok siebie i ona sobie gadała a ja poszlam dalej spac. Aktualnie ja juz wstalam a ta jeszcze spi 😂😂😂
Edit. Jednak nie spilezy i gada z zaslona
Niestety nie... Dostał dziś karuzelę przy łóżku, lezal z nami ale mają być rączki i rajd po chacie...Fasolka77
-
india wrote:Fasolka a jak Bunio robi soe aktywny to noe polezy w łóżku?
Dzis Polcia o 5.45 oczy jak 5 zl, usmieszki pogaduszki... ale po karmieniu polozylam ja obok siebie i ona sobie gadała a ja poszlam dalej spac. Aktualnie ja juz wstalam a ta jeszcze spi 😂😂😂
Edit. Jednak nie spilezy i gada z zaslona
Paula szybkiego powrotu do zdrowia 😙.
Karmelka wspieram mocno, u mnie pewnie do zrzucenia jest 10-12kg do wagi sprzed ciąży. Muszę sprawdzić.Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dziękuję za wsparcie !! Kto ze mną niech się melduje!! Bubek pisz proszę jak i ciebie dzień FIT wygląda 🙏🙏🙏🙏
Fasola loda raz na czas jednego 🙏🙏🙏 już nie 1250g w jeden dzień 😭😭
No way!!!! Nie ma zgody!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77