Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mały jadł 20:15-3:30 i nadal śpi
widać przesuwanie działa!
Karmelka powodzenia!
Ja się zbieram i lecę do ginKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Bubek wrote:u mnie odpada spirala, tabletki, zastrzykow tez sie boje, chemia cholerna...a gumek nie tolerujemy...
i co teraz?
Są nawet implanty na ramie! Nie wiem ile to kosztuje ale ja się zastanawiam.
https://www.plannedparenthood.org/learn/birth-control/birth-control-implant-implanon
A czemu tabletek po 30tce nie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 06:07
-
Daffi wrote:Krystian, Klemens a Leonka to nie czasem Leonarda?
Leonka to Leonia, Leonarda to zupełnie inne imię 😊
Obudziłam się z bólem głowy, leżę w łóżku i sram w majtki przed szczepieniem, no ale cóż .. to dla jej dobra wyłącznie.Fasolka77, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
India to ty pisałaś ze od wielu dni Pola nie robiła kupki? Dalej nie było? U nas już 3 dni- niby krótko ale wcześniej była w każdej pielluszce wiec ja już się martwię... baczki są i nie jest marudny ale jestem ciekawa jak taka pierwsza kupa po przerwie...
-
Fasolka77 wrote:To mi powiedz co zrobić żeby się Bunio nie aktywował o 5 na oglądanie świata tylko np o 7....7 mu wybaczę...
Szczerze nie wiemja wcześniej próbowałam przesuwać i nie działało... teraz się zrobił bardzo regularny i zadziałało
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
U mnie przesuwanie nadal nie działa.
Mała ma swoje pory i można ją obudzić i nakarmić dodatkowo ale i tak o tych swoich porach się będzie dalej budzić.
Za jakiś czas spróbuję znowu.
Na razie cieszę się spokojnymi wieczorami
Fasolka moja się aktywuje w okolicach 6:30 a dla mnie to nadal za wcześnie.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:U mnie przesuwanie nadal nie działa.
Mała ma swoje pory i można ją obudzić i nakarmić dodatkowo ale i tak o tych swoich porach się będzie dalej budzić.
Mój o 5niezależnie od tego o której padnie wieczorem
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Mój o 5
niezależnie od tego o której padnie wieczorem
Ja moją nakarmiłam, zmieniłam pieluszke i odłożyłam do łóżeczka. Ma zawieszone zabawki, ja chwilę spróbuję poleżeć, może da mi kilka minut bo jestem rano nieprzytomna. Aż mnie głowa lekko boli.Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dzisiaj się napatrzyłam na te zgrabne mamusie i było mi wstyd i smutno że ja wyglądam jak turbo orka, dlatego ZACZYNAM powrót do formy
- zamówiłam dermo roller i ampułki na rozstępy
- zaczynam od ćwiczeń dwa razy w tygodniu z youtubem
- i będę się starała jeść zdrowo i regularnie
- pić wodę!!!! Bo np wczoraj nie wypiłam nawet szklanki !!!!
- zero słodyczy i zero fast foodów
Wiem że wy wrocilyscie do figury jesteście już chudziutkie, niektóre spadły z wagi więcej ALE BŁAGAM O WSPARCIE.
ja wspieram calym sercem i moja gruba dupa
zostalo mi 10kg, czuje sie podle bo przed ciaza mialam krate na brzuchu.
Cwicze od miesiaca po 4x w tyg, niedawno dorzucilam dlugie spacery, pilnuje kaloryki i makrosow, cos zaczyna ruszac !
wspieram i chce byc wspieranaMama36, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Są nawet implanty na ramie! Nie wiem ile to kosztuje ale ja się zastanawiam.
https://www.plannedparenthood.org/learn/birth-control/birth-control-implant-implanon
A czemu tabletek po 30tce nie???
nie wiem, powiedziala ze po 35 chyba roku zycia maja zly wplyw na kobiete, ja mam 33 ale widac juz za wczasu mnie przestrzegl. -
Fasolka, Marcelina też wcześnie wstaje, rzadko się zdarza, że pośpi do 8. Czasem tak ma, że budzi się po 5 i w ciągu dnia ma może 3 drzemki po 15 min, wyobraź sobie ten hardcore! 😉
Dziś obudziła się po 6, zjadła, trochę się popatrzyła, wyczyściłam jej nosek, dałam witaminę i przysnęła po 7. Nie wie biedna co ją dziś czeka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 07:47
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:U mnie przesuwanie nadal nie działa.
Więc u nas było karmienie 20:30-4-7
I tak nie ma tragedii tyle że starzy wyciągnęli się w Czarnobyl i jak większość nienormalnego społeczeństwa nie mogliśmy obejrzeć jednego odcinka i odpuścić.. Nieeeee.. Trzeba było jechać do upadłego 😁✌️ -
nick nieaktualnyBubek wrote:naspamowalam to moge prowadzic starsza do szkoly,
dzis ma koncert popoludniu, mam nadzieje ze Mia ladnie wyslucha
a jutro urodziny kolezanki - w parku ! Otwarta patelnia 35stopni - miodzio