Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Ja mam wesele w sobotę 33 stw cieniu... Nie widzę tego 😑
sala klimatyzowana moze bedzie to plus.... byle nie za zimno bo tez zle
Mama36 wrote:Mój po tym upalny dniu tak odpadł wieczorem że jak wzięłam o 23 na karmienie to jak lala.. Moglabym chyba wlewac do gardła prosto i nic.. Nie było szans żeby cyca wziął.
Więc u nas było karmienie 20:30-4-7
I tak nie ma tragedii tyle że starzy wyciągnęli się w Czarnobyl i jak większość nienormalnego społeczeństwa nie mogliśmy obejrzeć jednego odcinka i odpuścić.. Nieeeee.. Trzeba było jechać do upadłego 😁✌️
malutka_mycha wrote:Bubek co za koncert?
My dzisiaj mamy rehabilitację, znowu biedna będzie płakać
moja starsza gra na pianinie
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny dzisiaj się napatrzyłam na te zgrabne mamusie i było mi wstyd i smutno że ja wyglądam jak turbo orka, dlatego ZACZYNAM powrót do formy
- zamówiłam dermo roller i ampułki na rozstępy
- zaczynam od ćwiczeń dwa razy w tygodniu z youtubem
- i będę się starała jeść zdrowo i regularnie
- pić wodę!!!! Bo np wczoraj nie wypiłam nawet szklanki !!!!
- zero słodyczy i zero fast foodów
Wiem że wy wrocilyscie do figury jesteście już chudziutkie, niektóre spadły z wagi więcej ALE BŁAGAM O WSPARCIE.
Po ciążowych kg nie mam, ale do zrzucenia chociaż 20kg.
Jak ty żyjesz bez wody w taki upał. Ja wczoraj wypilam ponad 2 butelki 1.5lKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedzę na sor z podejrzeniem wyrostka. W nocy myślałam że umrę, nad ranem przyjechało pogotowie i teraz czekam na wyniki. Ale chyba mi przechodzi.
Trzymajcie kciuki żeby mnie wypuścili
Mąż został z Ignasiem i odciągniętym mlekiem. Już przegapiłam jedno odciąganie i całą koszulka zalana.
Odciągnęłam szybko w toalecie i wylałam do zlewu. -
Paula 90 wrote:Siedzę na sor z podejrzeniem wyrostka. W nocy myślałam że umrę, nad ranem przyjechało pogotowie i teraz czekam na wyniki. Ale chyba mi przechodzi.
Trzymajcie kciuki żeby mnie wypuścili
Mąż został z Ignasiem i odciągniętym mlekiem. Już przegapiłam jedno odciąganie i całą koszulka zalana.
Odciągnęłam szybko w toalecie i wylałam do zlewu.
Nie chcę straszyć, tylko nie upieraj się na wyjściu jesli nie będą pewni.
Życzę by jednak to nie był wyrostek.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula, trzymam kciuki. Ja czytam forum caly czas z opoznieniem, co prawda ale nie mam czasu na pisanie. Maly sie aktywował i nie wiem, co to bedzie jak Michalek w lipcu bedzie siedzial w domu. Jeszcze sasiadka chce mnie dzis odwiedzic z dwulatka. Mam nadzieje ze 2 latka ktora nie chodzi do zlobka nie zarazi malego jakims paskudztwem. Zaluje ze sie zgodzilam.
-
U nas dziwna noc. Nina obudziła się o 3 a do 5 nie potrafiła zasnąć. Po karmieniu leżała spokojnie, już myślałam że za chwilę zaśnie a nagle jakby ja ktoś do prądu podłaczyli, czegoś takiego nie widziałam. Każda konczyna żyła swoim życiem, każda w inną stronę. Także wyspana dzisiaj nie jestem. Może jak wrócimy z rehabilitacji to sobie odbijemy.
Paula niech Cie szybko wypuszcza pod warunkiem że wszystko będzie w porządku. -
Paula trzymaj się daj znać co tam u Ciebie
Paula 90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Daffi, zazdroszczę chociaż jednego dnia ulgi od tego skwaru, u nas nadal to samo ...
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga2606 wrote:India to ty pisałaś ze od wielu dni Pola nie robiła kupki? Dalej nie było? U nas już 3 dni- niby krótko ale wcześniej była w każdej pielluszce wiec ja już się martwię... baczki są i nie jest marudny ale jestem ciekawa jak taka pierwsza kupa po przerwie...
Aga kupa po przerwie zawsze byla po pachy 😂 u nas dziś 9 dzien. Na szczepieniu zapytam pediatry co dalej. Ale dobry humor ma, baczki sa, brzuszek miekki... tzn teraz jeszcze spi po nocy 😮
Karola u mnie juz yez stres przed szczepieniem. Na ktora idziecie? My na 12 -
Fasolka a jak Bunio robi soe aktywny to noe polezy w łóżku?
Dzis Polcia o 5.45 oczy jak 5 zl, usmieszki pogaduszki... ale po karmieniu polozylam ja obok siebie i ona sobie gadała a ja poszlam dalej spac. Aktualnie ja juz wstalam a ta jeszcze spi 😂😂😂
Edit. Jednak nie spilezy i gada z zaslona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2019, 09:42
Karmelllka90, malutka_mycha, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Wasze maluszki noszą już pampersy 3 ? Wiem, że Krystek nosi, ktoś jeszcze ?
My dopiero z 2 tyg temu przeszliśmy na 2Bubek lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny