Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, moje dziecko wczoraj też calutki dzień spało, aż się martwiłam, bo to totalnie nie w jego stylu. Potem wieczorem faktycznie trudno go było uśpić. Dzisiaj z kolei do 13:00 w ogóle nie mógł usnąć, a teraz śpi dalej. To na pewno przez duchotę, zbyt ciepło jest. A jak masz Ignasia ubranego? Ja się zastanawiam, jak go schłodzić. Może wacikiem z wodą go ponacieram delikatnie. 27 stopni w mieszkaniu.
-
chce_byc_mama wrote:Po wczorajszej wizycie w szpitalu, w ktorym rodzilam doszlam do wniosku, ze moglabym znowu rodzic.
Poki co to jednak zadnych seksow bo az mnie strach paralizuje na mysl, ze cos mi sie tam zle zroslo i mogloby peknac albo nie wiem co...
Plan jest taki, ze za miesiac wizyta u lekarza i jak wszystko bedzie ok to odstawiam Malego od piersi i probujemy robic nastepne.
Porodze je wszystkie i wtedy pojde na plastyke cipki 😅
Szacun!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka jak tam u rodziców...? Odpoczywasz???
Staram sięmam pietra bo nigdy tu sama nie byłam wieczorem... W sobotę rodzice idą na wesele, K. Dziś pojechał na rajd i wraca w środę... Śpię z Buniem na górze...tej nocy śnił mi się sen z szatanem....masakra....bałam się....tu jest melodia do spania....ciemno w nocy jak..nie powiem gdzie...mama ma małego kotka , cały czarny..i spytałam wczoraj skąd ma takiego czarnego szatana...może ten sen dlatego mi się śnił... Rodzice mi za wiele nie pomogą ale przynjmniej o żarcie nie muszę się martwić
Bunio miał sześć podejść do spania i dupa.... Cyc na tapecie a ja wyczailam w spiżarce Rafaello....Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, ja też bym go trzymała w samym pampersie, ale wtedy mu się zsuwa i obawiałabym się o wyciek kupy 😜 Musi być podtrzymujące body.
Karmię teraz na śpiocha. Nie wybudził się, na chwilę tylko oczy otworzył i jakieś takie szkliste. Nie lubię tego elektronicznego termometra 😣 Na skroni pokazuje 38 stopni, a na środku czoła 37,4. Ale od kilku dni ma 37,7, więc pewnie przez upał. -
Karmelllka90 wrote:No geny to na pewno nie bo calusienka rodzina chuderlakow. Przyjaciółka oka ma 182 cm i wygląda jak z Oświęcimia w ciąży przytyła 18 kg to 6 tygodni po porodzie już była minus 4 kg dodatkowo a jej partner 2 metry i też chudy bardzo.
Apropo przekarmiania na Instagramie obserwuje laskę taka Żaneta i jej córka Sara też tylko na piersi a taki sam ludzik Michelin jak mojej przyjaciółki. Może niektóre dzieci mają takie predyspozycje. Mojego dziecka nie orzekarmisz w żaden sposób bo albo ci buzi nie otworzy albo wypluje albo rzyganie na cały pokój 😂😂😂 -
Paula 90 wrote:Moje dziecko zwariowało. Zjadł o 12, przebudził się o 15, pobawił, na podanie cyca się darł i usnął. I dalej śpi. 5 godzin już.
Mam nadzieję że mu się dzień z nocą nie przestawił po tym nocnym wzywaniu karetki itd. Bo jak w nocy zechce jeść co 2 godziny tak jak ostatnio w dzień to ja wykituje.
Dalej mnie boli
U nas już 6 prób podejścia do snu niestety każda spalonaFasolka77
-
Wiecie co ja biorę te moja teściowa głodem. Mąż wychodził do pracy o 8:30 to zrobił jej śniadanie a ja cały dzień coś sobie sprzatam na gorze, byłam na spacerze z Małym, ale deszcz leje to schowałam się w kawiarni i przesiedziałam tam 2h, zaraz będę sprzątać łazienkę i pierdole nie będę przeciez dla niej gotować. Gotuje zawsze mój mąż jak wróci z pracy. Ja sobie cos zjadlam w kawiarni, a ona moze z glodu nie umrze do 19
Pomyślicie, ze jestem wredna, ale ja kiedys bylam dla niej mila i sie staralam, ale po tylu szpilach, ktore mi wbila i tych wszystkich docinkach to olalam sprawe. Jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie 😉malutka_mycha, Fasolka77, Daffi, Paula 90, Misiabella, stresant lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Bunio mi wypił 40 ml wody pod rząd ....to dobrze czy źle ???nie za dużo?
Fasolka77 lubi tę wiadomość