Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Po wczorajszej wizycie w szpitalu, w ktorym rodzilam doszlam do wniosku, ze moglabym znowu rodzic.
Poki co to jednak zadnych seksow bo az mnie strach paralizuje na mysl, ze cos mi sie tam zle zroslo i mogloby peknac albo nie wiem co...
Plan jest taki, ze za miesiac wizyta u lekarza i jak wszystko bedzie ok to odstawiam Malego od piersi i probujemy robic nastepne.
Porodze je wszystkie i wtedy pojde na plastyke cipki 😅Karollinax26, Fasolka77, DorotaAnna, malutka_mycha, Kasiulka90, Paula 90, Lili90, Misiabella, B_002, stresant lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyindia wrote:Karmelka ile u was meningi B kosztuja? My szczepimy początkiem lipca.
Karola jak Marcepanek sie czuje? Polenka detka, spi na mnie. Nawet na spiocha jadlaindia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:To Wasza Leonka też drobniutka jest 😊
B_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak dlugo po szczepieniu unikacie sklepów itp.i czy wogole???
powiem Wam,że urodziłam córkę jak miałam 22 lata i nie byłam taka osrana ze strachu jak teraz...😑😑😑przeczytałam historię tego Szymonka i az mnie scisnęlo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:jak dlugo po szczepieniu unikacie sklepów itp.i czy wogole???
powiem Wam,że urodziłam córkę jak miałam 22 lata i nie byłam taka osrana ze strachu jak teraz...😑😑😑przeczytałam historię tego Szymonka i az mnie scisnęlo...
Ja szczepilam w poniedziałek ale nie wiem czy dzisiaj nie skoczymy wieczorem na zakupy. Chociaż dostałam już trzeci alert o gradzie burzy itd a wtedy wolę być w domu