Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Karmelka ale te buteleczki to juz bez podgrzewania ? Bo napisane jest żeby podgrzewać.
Jesli Marcelince nie będzie smakować w temp pokojowej no to wiadomo trzeba podgrzac -
Ja jestem po usg brzucha, kamień mój był i jest nadal, nadal jeden, około 10 mm. Lekarz mówił, że lepiej jak jest duży, bo jak jest sporo małych to mogą zatkać przewody żółciowe.
A lekarz takie ciacho ... 😁
9 lipca mam wizytę u gastrologa, więc może ogarnie mi jakieś leki na ten mój refluks, bo funkcjonować ciężko.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas burza za burzą ciagle wyłączają prąd. Wlasnie ogarnelam że jak wyłącza prad to nie będę miała jak dziecku mleka zrobić 😂👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Ja jestem po usg brzucha, kamień mój był i jest nadal, nadal jeden, około 10 mm. Lekarz mówił, że lepiej jak jest duży, bo jak jest sporo małych to mogą zatkać przewody żółciowe.
A lekarz takie ciacho ... 😁
9 lipca mam wizytę u gastrologa, więc może ogarnie mi jakieś leki na ten mój refluks, bo funkcjonować ciężko. -
Aga2606 wrote:dzięki!
ten syrop podawalam przy corce ale nasze zaparcia mialy lvl hard i doszedl do tego duphalac ale to juz na recepte i podejrzewam ze u takich maluchow jeszcze nie wolno.