Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁączę się w bólu że wszystkimi których dzieci przechodzą skok... U nas też od wczoraj masakra. Nic nie pasuje, na rękach źle, odlozysz jeszcze gorzej... Jeść niby chce ale co chwile puszcza butle, spać chce ale najlepiej na rękach, po odlozeniu od razu oczy wielkie. Jednym słowem masakra. A dodatkowo ten katar. A jutro mamy zaplanowane szczepienie ale coś czuję że nam przełoża skoro młoda nie jest do końca zdrowa.
-
Wy się dziewczyny zastanawiacie czy budzić te dzieci czy nie, a ja czekam kiedy Zosia prześpi do rana. Ale bym chciała!
Na razie i tak nie jest źle bo mamy jedzenie co 4-5h w nocy więc jest tylko jedno karmienie nocne koło 2.
Nie budźcie dzieci, niech się wyśpi i wy też się wyśpijcie!Tunia76, Bubek lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Wy się dziewczyny zastanawiacie czy budzić te dzieci czy nie, a ja czekam kiedy Zosia prześpi do rana. Ale bym chciała!
Na razie i tak nie jest źle bo mamy jedzenie co 4-5h w nocy więc jest tylko jedno karmienie nocne koło 2.
Nie budźcie dzieci, niech się wyśpi i wy też się wyśpijcie!
Kasiulka90, DorotaAnna, B_002 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Lece z power pumping. Sie kuzwa nie poddam i koniec.
ale pamiętaj że nawet jeżeli zrobisz wszystko to co Kasia a nawet więcej to nie oznacza że uda Ci się aż tak laktacje rozkręcić. I to absolutnie nie będzie Twoja wina.
Ja też wisialam na laktatorze a jednak rzeki mleka nie miałam. PowodzeniaKasiulka90, Daffi lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Otoz to. Jeszcze rozumiem jak jest problem z przybieraniem ale jesli wszystko ok a to już 2 miesieczniaki to odpocznijcie w nocy i miejcie sily na to co przyniesie wam dzien.
jutro następne ważenie.
-
B_002 wrote:Wy się dziewczyny zastanawiacie czy budzić te dzieci czy nie, a ja czekam kiedy Zosia prześpi do rana. Ale bym chciała!
Nie budźcie dzieci, niech się wyśpi i wy też się wyśpijcie!B_002 lubi tę wiadomość
-
Ja w nocy nie budzę, tylko dlatego że cały dzień jest bez snu.
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie Dnia Ojca.
Chciałam coś mu kupić, symbolicznie, bo od Marceliny, tzn od niego dostałam charmsa do mojej pandory. Tylko nie chce czegoś z napisanem „najlepszy tata na świecie” ...
Brak mi pomysłów .. -
Karollinax26 wrote:Ja w nocy nie budzę, tylko dlatego że cały dzień jest bez snu.
Chciałam coś mu kupić, symbolicznie, bo od Marceliny, tzn od niego dostałam charmsa do mojej pandory. Tylko nie chce czegoś z napisanem „najlepszy tata na świecie” ...
Brak mi pomysłów ..
Ja bym nic nie kupiła, najwyżej ramkę że zdjęciem MarcepankaBubek, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Ja bym nic nie kupiła, najwyżej ramkę że zdjęciem Marcepanka
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
malutka_mycha wrote:Daffi walcz
ale pamiętaj że nawet jeżeli zrobisz wszystko to co Kasia a nawet więcej to nie oznacza że uda Ci się aż tak laktacje rozkręcić. I to absolutnie nie będzie Twoja wina.
Ja też wisialam na laktatorze a jednak rzeki mleka nie miałam. Powodzeniamalutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:No niestety ja sobie jeszcze na to nie mogę pozwolić
jutro następne ważenie.
-
Karollinax26 wrote:Ja w nocy nie budzę, tylko dlatego że cały dzień jest bez snu.
Brak mi pomysłów ..
Karola sa tez takie fajne breloki szklane z podswietleniem z grawerowanym zdjeciem dziecka badz dziecka z tata i moze dopiac do kluczy i miec Marcelinke zawsze przy sobie.
Ja taki kupowalam kiedys M ze zdj moim i Julki
https://allegro.pl/oferta/brelok-ze-zdjeciem-dedykacja-fotokrysztal-grawer-7778598208?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 13:58
-
Daffi wrote:Was doskonale rozumiem. To jest zupelnie inna sytuacja u Ninki. I właśnie przez pryzmat chocby tego zamiast sie zastanawiac czy budzic czy nie.. Dac na luz bo Ty nie mozesz pozwolic sobie na taka swobode chocbys chciała przespac choc 1 całą noc. I podejrzewam ze moga Cie takie wpisy irytować.. I wcale bym sie nie dziwila.
kiedyś byłam nerwowa, w ciąży trochę zlagodnialam a teraz to już kompletny luz. Biorę co dają, staram się na nic nie nastawiac więc też mało co może mnie wkurzyc
Wczoraj sobie popłakałam apropo jedzenia i tłumacze mężowi że ja tylko na ten jeden aspekt tak reaguje, cała resztę przyjmuje z całym dobrodziejstwem ale tej jednej rzeczy, jeżeli szwankuje, nie potrafię przeskoczyć. Chyba dotarłoKasiulka90, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Ja zamówiłam breloczek - "pierwszy dzień Taty". Nie wiem czy to nie za mało, ja na dzień matki dostałam złoty łańcuszek ze stópkami (z okazji dnia matki, narodzin i urodzin - taka spryciula) mimo wszystko mam wrażenie, że to za mało ten breloczek.. chociaż mój M chce sobie zegarek nowy kupić, więc proponuje, że Julek się dołoży i walne dedykacje na tarczy