Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mysla.nieskalana wrote:Nasi znów będą mieć skok???😀🤦♀️
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
my do kosciola chodzimy na "pole" gorzej bedzie w zimie to chyba wogole nie bedziemy chodzic....
na chrzcinach maly byl cala msze na rekach i to na tygryska dogory nogamiale tylko tak byl cicho
na sam chrzest musielismy go odwrocic do polania woda to sie darl...ale pozniej mu przeszlo bo znow na tygryska i tak do konca mszy wisial.......B_002 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:U nas działa sensor ruchu także ten..
Fasolka77 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karollinax26 wrote:Poczekam jeszcze kilka dni.
Moje cycki wyglądają źle, cycek prawy nie mieści mi się w dłoni a lewy tak. Częściej Marcelinę przystawiam do prawego, w nocy je tylko z prawego, bo mi tak wygodniej.B_002, Paula 90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
B_002 wrote:Mam pytanie do tych które chodzą do kościoła? Zabieracie dzieci ze sobą?
My się boimy. Raz była mała z nami na mszy ślubnej i już na początku musiałam z nią wyjść na zewnątrz i uspokajać.
Ona nie śpi na zawołanie, w dzień ma krótkie drzemki, a w wózku zwykle też nie śpi na spacerach.
Przydałoby się dziecko przyzwyczaić do kościoła bo boję się jak zniesie całą mszę z przodu kościoła na chrzcie.
Jak sobie radzicie? Macie jakieś rady?B_002 lubi tę wiadomość
-
My z Szymonem raczej pod kościołem koczujemy, muszę wypróbować jak to będzie jak staniemy wózkiemw środku.
Karola, to co opisujesz jest zupełnie normalne. I nawet mnie to nie dziwi, skoro karmisz częściej z prawego cyca. Mam identycznie... Mam nadzieję, że po karmieniu te cycki jako tako się wyrównają.
Dziewczyny, zrobiłam dziś straszną rzecz...zawsze do kąpieli trzymał mój mąż, a dzisiaj wzięłam ja...i skończyło się tak, że mały wciągnął wodę nosemboję się, że zapalenia płuc dostanie...
-
Wiewióreczka wrote:Dziewczyny, zrobiłam dziś straszną rzecz...zawsze do kąpieli trzymał mój mąż, a dzisiaj wzięłam ja...i skończyło się tak, że mały wciągnął wodę nosem
boję się, że zapalenia płuc dostanie...
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karollinax26 wrote:Poczekam jeszcze kilka dni.
Moje cycki wyglądają źle, cycek prawy nie mieści mi się w dłoni a lewy tak. Częściej Marcelinę przystawiam do prawego, w nocy je tylko z prawego, bo mi tak wygodniej.
Laktacja się ponoć normuje do 3 miesiąca, więc może jeszcze zdążysz unormować, bo jest ryzyko, że zostanie Ci tak do końca życia 😖 Moja ciocia tak ma. Pod bluzką widać, że jeden cycek większy. -
Wiewióreczka wrote:My z Szymonem raczej pod kościołem koczujemy, muszę wypróbować jak to będzie jak staniemy wózkiemw środku.
Karola, to co opisujesz jest zupełnie normalne. I nawet mnie to nie dziwi, skoro karmisz częściej z prawego cyca. Mam identycznie... Mam nadzieję, że po karmieniu te cycki jako tako się wyrównają.
Dziewczyny, zrobiłam dziś straszną rzecz...zawsze do kąpieli trzymał mój mąż, a dzisiaj wzięłam ja...i skończyło się tak, że mały wciągnął wodę nosemboję się, że zapalenia płuc dostanie...
Wyczyść Katarkiem Wiewiórka i powinno być okWiewióreczka lubi tę wiadomość
Fasolka77