Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny ale naprodukowałyście
u nas noc fajna jak ostatnio.
Też zauważyłam że Karmelki nie ma miała isc tylko na koncert nie mówiła nic że wyjeżdża.
Daffi jak tak czytam o tej Twojej dwunastnicy... naprawdę mam wrażenie że masz jakiegoś pecha.
Ja się pająków nie boje. Kiedyś też się bardzo bałam ale studia mnie z tego wyleczyłypamiętajcie, że Arthropoda to najliczniejszy typ zwierząt jeśli chodzi o gatunki (w sensie stawonogi) samych pajęczaków jest 60 tys gatunków. A u nas to są małe pajączki. Co maja powiedzieć w Australii?
Jeśli chodzi o usypianie to Teraz z reguły zasypia sam, albo stoję nad łóżeczkiem i go głaszcze albo latam co 10 min jak mama na palcach i poprawiam smoczek. Ogólnie starałam się tak robić żeby mnie nie widział tylko wsadzam rękę i poprawiam ale odkąd podnosi głowę to cwaniaczek sprawdza kto wszedł do pokoju xd czasem muszę sie koło niego położyć (biorę go do łóżka wtedy) głaskać i opowiadać bajki pół szeptem - śpiewania raczej nie lubi poznał się na moim talencieale jeśli chodzi o wieczorne zasypianie to najczesciej zasypia u mnie na klacie.
Fasola może faktycznie bolał go brzuszek ale między naszymi jest tylko jeden dzień różnicy i mi się wydaje ze dopadł nas skok. Może trwał już wcześniej tylko ta końcówka taka upierdliwa bo przecież mój ostatnio miał tak pięknie wszystko uregulowane jak w zegarku a w niedziele wszystko szlag trafiłFasolka77, mysla.nieskalana, Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka tylko ja chyba jestem jakaś upośledzona jak Ty to liczysz że dzisiaj zaczynacie 10 tydzień jak mój jest jeden dzień starszy i 15 skończyliśmy dwa miesiące? Liczysz po kolei od dnia kiedy się urodził tygodnie? Bo ja wyszłam z założenia ze mamy 8 tygodni skoro skończyliśmy 2 miesiace.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:Fasolka tylko ja chyba jestem jakaś upośledzona jak Ty to liczysz że dzisiaj zaczynacie 10 tydzień jak mój jest jeden dzień starszy i 15 skończyliśmy dwa miesiące? Liczysz po kolei od dnia kiedy się urodził tygodnie? Bo ja wyszłam z założenia ze mamy 8 tygodni skoro skończyliśmy 2 miesiace.
U nas na tygodnie, wychodzi dziś równo 10. -
DorotaAnna wrote:Jeny ale naprodukowałyście
Też zauważyłam że Karmelki nie ma miała isc tylko na koncert nie mówiła nic że wyjeżdża.
Daffi jak tak czytam o tej Twojej dwunastnicy... naprawdę mam wrażenie że masz jakiegoś pecha.
Ja się pająków nie boje. Kiedyś też się bardzo bałam ale studia mnie z tego wyleczyłypamiętajcie, że Arthropoda to najliczniejszy typ zwierząt jeśli chodzi o gatunki (w sensie stawonogi) samych pajęczaków jest 60 tys gatunków. A u nas to są małe pajączki. Co maja powiedzieć w Australii?
Jeśli chodzi o usypianie to Teraz z reguły zasypia sam, albo stoję nad łóżeczkiem i go głaszcze albo latam co 10 min jak mama na palcach i poprawiam smoczek. Ogólnie starałam się tak robić żeby mnie nie widział tylko wsadzam rękę i poprawiam ale odkąd podnosi głowę to cwaniaczek sprawdza kto wszedł do pokoju xd czasem muszę sie koło niego położyć (biorę go do łóżka wtedy) głaskać i opowiadać bajki pół szeptem - śpiewania raczej nie lubi poznał się na moim talencieale jeśli chodzi o wieczorne zasypianie to najczesciej zasypia u mnie na klacie.
Fasola może faktycznie bolał go brzuszek ale między naszymi jest tylko jeden dzień różnicy i mi się wydaje ze dopadł nas skok. Może trwał już wcześniej tylko ta końcówka taka upierdliwa bo przecież mój ostatnio miał tak pięknie wszystko uregulowane jak w zegarku a w niedziele wszystko szlag trafił
Niech to będzie skok i niech się już skończy!
Na szczęście my nie musimy usypiać...jest cyc, Bunio sam się odcina, kładziemy go do łóżeczka i śpi..czasem trzeba wejść smoka wcisnąć...czasem wręcz leży z otwartymi oczkami nawet ale w końcu zasypia bez naszej ingerencji...coś za coś..jak widzę... Niestety...w sumie chyba raz zdarzyło mi się Bunia popołudniu na siłę usypiać.... Normalnie zasypia sam, jak padnie to padnie... sam sobie reguluje...Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Fasolka tylko ja chyba jestem jakaś upośledzona jak Ty to liczysz że dzisiaj zaczynacie 10 tydzień jak mój jest jeden dzień starszy i 15 skończyliśmy dwa miesiące? Liczysz po kolei od dnia kiedy się urodził tygodnie? Bo ja wyszłam z założenia ze mamy 8 tygodni skoro skończyliśmy 2 miesiace.
No dziś kończymy 9 tydzień... Urodził się 16.04 więc 23.04 skończył pierwszy tydzień no i tak dalej... fakt, że w niedzielę skończył dwa miesiące ale miesiąc ma więcej niż 4 tygodnieFasolka77
-
Fasolka77 wrote:No dziś kończymy 9 tydzień... Urodził się 16.04 więc 23.04 skończył pierwszy tydzień no i tak dalej... fakt, że w niedzielę skończył dwa miesiące ale miesiąc ma więcej niż 4 tygodnie
No tak rozumiem 9 tydzień 😅👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka moj tez sie krecil po czeresniach......jezeli jesz to samo co w domu to moze tez byc wina wody......moze sie wierzyc nie chce ale ja jestem zywym przykladem ze zmiana wody bardzo na mnie dziala i na moje dziecie.....nad Baltykiem zawsze pierwszy tydzien mam biegunke wlasnie z wody ...oststnio bylam u mamy i to samo...maly tez sama woda jechal ...a smak wody nawet w herbacie wyczuje.....
-
stresant wrote:Fasolka moj tez sie krecil po czeresniach......jezeli jesz to samo co w domu to moze tez byc wina wody......moze sie wierzyc nie chce ale ja jestem zywym przykladem ze zmiana wody bardzo na mnie dziala i na moje dziecie.....nad Baltykiem zawsze pierwszy tydzien mam biegunke wlasnie z wody ...oststnio bylam u mamy i to samo...maly tez sama woda jechal ...a smak wody nawet w herbacie wyczuje.....
No to pewnie czereśnie bo jestem tu już tydzień a ostatnie noce to prawie bajka więc wodę wykluczam...a wczoraj przed południem zjadłam miseczkę czereśni...Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Qmasz bejb?
No czaje tak wlasnie podejrzewałam, że tak to liczyszja po prostu się w to nie zagłębiałam już ile on Dokładnie ma tygodni
Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Fasolka tylko ja chyba jestem jakaś upośledzona jak Ty to liczysz że dzisiaj zaczynacie 10 tydzień jak mój jest jeden dzień starszy i 15 skończyliśmy dwa miesiące? Liczysz po kolei od dnia kiedy się urodził tygodnie? Bo ja wyszłam z założenia ze mamy 8 tygodni skoro skończyliśmy 2 miesiace.
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Jeny ale naprodukowałyście
Fasola może faktycznie bolał go brzuszek ale między naszymi jest tylko jeden dzień różnicy i mi się wydaje ze dopadł nas skok. Może trwał już wcześniej tylko ta końcówka taka upierdliwa bo przecież mój ostatnio miał tak pięknie wszystko uregulowane jak w zegarku a w niedziele wszystko szlag trafił
Fifi wali wlasnie kupe a jedziemy do domu. Ten to sobie wybral moment.