Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystresant wrote:mam 40 pieluch do prasowania moze ktoras chce pomoc? oj jak mi sie nie chce jeszcze w te upaly przy zelazku stac...ostatnio prasowolam o 21 na tarasie bo bylo chlodniej
ja tak lubie jak one sa wyprasowane i maja takie kreski jak rozkladam
Karmelka moj tez tak ma glowe...licze ze samo przejdzie tak jak u starszakow -
Mama36 wrote:Ja używam wkładek laktacyjnych. Noszę je cały dzień.. Mam już dość. Jak dla mnie jedyny minus karmienia piersią. Maze o spaniu bez stanika
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Czy ktoś był w Dziwnowie nad morzem?? Mąż mi właśnie napisał propozycje wyjazdu... UWAGA dzisiaj wieczorem. Ale sprawdzilam pogodę i pada deszcz i chłodno ...
Podobno piękna promenada na spacery z wózkiem[/QUO
RAcja Racja promeda super jezdzilam 5 lat pod rzad do Miedzywodzia to 5 km od Dziwnowa.....czesto chodzilismy na spacery do Dziwnowa
Ladna miescina polecam goroco
Jak masz mozliwosc to jedz.....Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja używam wkładek laktacyjnych. Noszę je cały dzień.. Mam już dość. Jak dla mnie jedyny minus karmienia piersią. Maze o spaniu bez stanika
Nigdy nie mamy tego co chcemy 😀 ja lubię ten stan jak mam cycki twarde bo mam wrażenie, że to kraina mlekiem płynąca a jak są flaczki to mam stresa 😀 ciekawym jest natomiast fakt, że z mniejszego cycka mam mniej mleka ale też tylko z tego czasem kapie lekko...tylko czasem ale też nie na tyle, zeby wkładki zakładać. .... A zakupiłam zapas przed porodemstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka a na jak dlugo by to mialo byc bo jak ja sie patrze na pogode to po wikendzie ma tam byc 30 stopni
-
Karmelllka90 wrote:Czy ktoś był w Dziwnowie nad morzem?? Mąż mi właśnie napisał propozycje wyjazdu... UWAGA dzisiaj wieczorem. Ale sprawdzilam pogodę i pada deszcz i chłodno ...
Podobno piękna promenada na spacery z wózkiem
W Dziwnowie nie byłam ale zajebista jest drewniana promenada na Helu! Cudo!Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyObecnie wygląda to tak że ucieka jej główka do prawego barku, ale zaczynało się niewinnie i twierdzili że to fizjologia teraz ma predyspozycje i gdybym to olała byłby krecz szyi nabyty. Dla mnie to już jest krecz no ale nie będę się kłóciła i rehabilitujemy tak jak każą
[url=https:/
Uciekam dziewczyny bo mała się budzi a jesli serio mamy jechać to muszę zobaczyć co musialabym spakować. Nawet nie wiem cały dom powinnam wziąć bo mi wszystko potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 14:30
-
stresant wrote:Karmleka my wyjzdzamy za tydzien do Niechorza...ja tam pogoda sie nie przejmuje ....spiwor zimowy spakowalam
jak brzydka pogoda to wiecej jodu w powietrzu
Ciągle zachodze w głowę jak wy się zabierzecie z trójką dzieci. Macie busa? My z jednym ledwo się w kombiaku upchalismy z wózkiem, wanienka, bujaczkiem etc...Fasolka77