Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Ale przecież Sab simplex jest mocniejszy niż Espumisan40 i słabszy niż Espumisan100. Tak samo zawiera symetykon. Czym on się różni jeszcze od Espumisanu?
Nie wiem ale moze zadziała inaczej...wolę spróbować i niech Bunio pierdzi bez spinyFasolka77
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Lili Ty już chyba wcześniej coś pisałaś o tych pieluchach. Mój w nocy też mniej siusia, u Ciebie jest zupełnie sucha pieluszka?
Tak kiedys juz zrobił kilka razy przerwy w sikaniu ale max 3 godz. A teraz 8 godz i nic pielucha sucha, ani jednej kropli moczu.
Ale udało się po tym karmieniu pielucha mokra, ciekawe jak reszta dnia. -
to mnie nieźle już życie sponiewierało, że przy pobudkach co 2 godziny się wysypiam i uważam to za super noc
Daffi, DorotaAnna, Kasiulka90, Paula 90, B_002, Mama36, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Fasolka77 wrote:Nie wiem ale moze zadziała inaczej...wolę spróbować i niech Bunio pierdzi bez spiny
https://pantabletka.pl/sab-simplex-czy-dziala/Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Ja z Wami oszaleję 😂😂😂 Fajnie, że mam dużo mleka, ale z kolei 5-6 karmień w nocy. Plus taki, że przewijam go w nocy raz albo wcale, więc nie muszę wstawać.
Wczoraj w ciągu dnia mieliśmy jedną przerwę między karmieniami 4 godziny i stałam nad dzieckiem i się zastanawiałam, co on tak długo śpi 😂 Ciągle karmię co 1,5-2 godziny. No ale przecież kiedyś wyrośnie 😅Daffi lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Ja z Wami oszaleję 😂😂😂 Fajnie, że mam dużo mleka, ale z kolei 5-6 karmień w nocy. Plus taki, że przewijam go w nocy raz albo wcale, więc nie muszę wstawać.
Wczoraj w ciągu dnia mieliśmy jedną przerwę między karmieniami 4 godziny i stałam nad dzieckiem i się zastanawiałam, co on tak długo śpi 😂 Ciągle karmię co 1,5-2 godziny. No ale przecież kiedyś wyrośnie 😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa, i kupiłam mate piankową.
Szukałam odpowiedniej od połowy ciąży. Jest czeska firma która produkuje całkowicie bezpieczne, niesmierdzace i wygodne w użyciu. Opinie mają najlepsze w całym internecie, nie znalazłam ani jednej słabej.
My wzięliśmy 8mm bo mamy ciepłe mieszkanie i panele wszędzie. Na kafelki i chłodne podłogi jest jeszcze grubość 16mm.
Firma nazywa się Maly Genius:
https://puzzle-piankowe.pl/ -
Kasiulka90 wrote:Moje mleko powoduje przeokropne boleści brzuszkowe, więc uwierz, nie chciałabyś 😭 W tym momencie tak go boli, że się drze i aż cyca nie chce.
-
Wiewióreczka wrote:Lili, ale niektóre dzieci tak mają z sikaniem! Mój mąż jak był mały nie sikał w ogóle nocy. Szymon też tak zwykle ma, a ja się cieszę, że pieluchy nie muszę zmieniać
Jeśli się niepokoisz, zbadaj w piątek mocz. -
nick nieaktualny
-
Franus czasami cala noc nie zasika pieluchy a potem przez dzien nadrabia ...nie widze w tym nic zlego
Kochane mniej pisze bo roboty mam wiecej....za tydzien wyjezdzamy na urlop i kazda wolna chwile jak Franio spi spedzam na robieniu "kupek" wszystko znosze do jednego pokoju pakuje i ogolnie zyje juz wyjazdem
jeszcze pelno spraw do zalatwienia przed wyjazdem wiec sie smykam po miescie dopoludnia
w nocy Was nie nadrabiam bo Franio spi i nie mam jak .....budzi sie tylko o 2 na jedzenie a potem juz kolo 6 wstaje......przez dzien ogolnie malo spi ....tak po 30 min.....3x dziennie.....a jak nie spi to go noszewiec nie mam jak pisac....
Przed wczoraj odlaczyli SzynomkaBoze jak ja sie boje tych szczepien.....
Valetta widzaialm ze sie odezwalas ale nie doczytalam jeszcze co u WAs -
Daffi wrote:Myslisz ze winne jest Twoje mleko? My odpukac nie wiemy co to bolesci.. Zdarsyly sie nam 3 razy ze kupki nie mogl zrobic i plakal ale chodzilo to o ta zmiane ze wczesniej maluchy kupe robia wrecz nieswiadomie a jak perystaltyka ruszy to musi nauczyc sie sam cisnac a Filip to leń i sie wsciekal. A moze u was jest nietolerancja laktozy stad bolesci brzuszka?
-
Karollinax26 wrote:Basiu, bo też mam stres, że może głodna, tylko nie płacze 😁
My nie podjadamy w środku nocy tylko jesteśmy w stanie kilka godzin nie jeść i głodni jesteśmy na śniadanie.
Myślę że dzieci w końcu mają tak samo, więc jak nic im nie jest, waga prawidłowa a śpią w nocy to ja bym tego nie psułamartusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Lili90 wrote:Tak kiedys juz zrobił kilka razy przerwy w sikaniu ale max 3 godz. A teraz 8 godz i nic pielucha sucha, ani jednej kropli moczu.
Ale udało się po tym karmieniu pielucha mokra, ciekawe jak reszta dnia.B_002 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kasiulka90 wrote:Jeśli nietolerancja laktozy to tylko przejście całkowite na mm pomoże 😔 Zobaczę po tym skończonym 3 miesiącu, o którym się tyle mówi w kwestii dojrzałości układu trawiennego. U Wiewióreczki kolki się skończyły, więc może i u nas tak będzie?
Paula 90, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Moja bratowa miala ten problem z ta najmlodsza Alicja. Kolki okropne.. Wrzas i prezenie dzien w dzie od ukonczenia 3tyg do 3 miesiaca. Nie robili im badan alw na wizycie do szczepienia Ala zrobila kupe i pediatra chciala ja zobaczyć.. Od razu powiedziała ze winna jest laktoza. I lecieli na delicolu, sab simplex, ona odstawila nabial zeby nie dostarczać go jeszcze więcej i na 3 miesiace odeszlo jak reka odjal. Nie poddala sie i karmila piersią.
No właśnie ja się póki co nie poddaję. Szkoda tego mojego mleka, które chce od razu dwójkę dzieci wykarmić 😂