Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiulka - sposób na nietrzymanie wielu pojemników, ale musisz mieć woreczki.
Ociągasz mleko i wlewasz do woreczka, zamykasz, wkładasz do lodówki worek i pusty laktator. Odciągasz znowu, wstawiasz butelkę tym razem z mlekiem obok woreczka (aż mleko w butelce się schłodzi). Przed kolejnym odciąganiem przelej mleko z butelki do woreczka. I tak powtarzaj aż zapełnisz woreczek, ale nie dłużej niż 24h.
Gdzieś to wyczytałamTo nie jest mój autorski pomysł, ale działa
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
patrzę na te zdjęcia na fejsie i nie widzę w nich nic złego... cała trójka mi tak głowę wykręca(ła), dla mnie normalne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 20:55
Paula 90, Paula 90, valetta94, B_002, mysla.nieskalana, DorotaAnna, martusiawp, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Marcelina też nie zawsze trzyma główkę prosto, to źle ? Ja nie wiedziałam.
Karola - to bardzo źle - oznacza że dziecko ma działający kręgosłup i mięśnie i niedługo zacznie ich używać do lokalizowania atrakcyjnych rzeczy takich jak telefon, pilot, nóż rzeźnicki i magnum 44 i skutecznego ich dosięgania albo wymuszania ich podania
Reeelaaaax
Karollinax26, Mama36, valetta94, mysla.nieskalana, DorotaAnna, martusiawp, espoir, Fasolka77, Misiabella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:197cm kochana
Dziewczyny zaczynam wierzyc w skoki rozwojowe... 😁 4 miesiąc to niezly rollercoster 😮😮😮Mama36, Kasiulka90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyindia wrote:No i wszystko jasne 😂😂😂 bo ty na zdjeciu z wesela przy nim taka malutka wiec 170 cm cos mi tu niepasowalo z moim wyobrazeniem
Dziewczyny zaczynam wierzyc w skoki rozwojowe... 😁 4 miesiąc to niezly rollercoster 😮😮😮Paula 90, espoir, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Lolka a u Was jak idzie kp?
martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula 90 wrote:Tak bardzo lubię, że dwa razy polubiłam. Która to przebije
:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83f024209603.png
A tak serio to od kilku minut się w to gapię z myślą: JAK?Paula 90, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Paula 90 wrote:Valetta - słuchaj swoich lekarzy i fizjoterapeuty a nie samozwańczych fachowców z internetu
Dziecko nie ma trzymać główki w jednym miejscu. Jeśli zmienia pozycję, widzieli Was fachowcy to nie martw się, wszystko jest ok 😊
Dziękuję za dodanie otuchy! :* Tak zrobięPaula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieci to nie roboty i będą trzymać główkę w różnych pozycjach. U Leosi widać ta pozycja pojawiła się wyjątkowo często i Karmleke to zaniepokoilo. Każda z nas powinna obserwowac dziecko i jak uzna że jest taka potrzeba to udać się do specjalisty żeby to ocenił i tyle. Nie ma co panikowac że dziecko głową obraca 😉.
mysla.nieskalana, Mama36, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
india wrote:No i wszystko jasne 😂😂😂 bo ty na zdjeciu z wesela przy nim taka malutka wiec 170 cm cos mi tu niepasowalo z moim wyobrazeniem
Dziewczyny zaczynam wierzyc w skoki rozwojowe... 😁 4 miesiąc to niezly rollercoster 😮😮😮
Oppwiadaj na co mamy sie szykowac -
Dziewczyny pierwszy dzien we dwojke za nami! Usypiam malutka i okazalo sie, ze maz wroci dopiero jutro rano. Jak jechali to byly procesje na drogach bo Boze Cialo.. i dopiero za godzine beda u tesciowej a ona mieszka 1 h od nas, wiec juz nie bedzie po nocach jezdzil tymbardziej, ze musza lozko przywieźć dla moich rodziców ktorzy beda u nas w sobote.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
No i nie bardzo mi wyszlo wyciaganie z wanienki. Zawsze ja wyjmowalam a maz mial na rekach rozlozony recznik i ja zawijal. Teraz rozlozylam go sobie na ramieniu, ale cos mi nie pyklo. Mala taka śliska, ze balam sie ze mi wyleci. Jakie macie patenty?
Mama36 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:patrzę na te zdjęcia na fejsie i nie widzę w nich nic złego... cała trójka mi tak głowę wykręca(ła), dla mnie normalne...
valetta94 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Wiecie co, ale kapiel to mi slabo poszla. Nie unioslam wanienki i mylam ja na podlodze w lazience. Plecy mi odpadły
Gdzie wy kapiecie maluszki jaki jestescie same? Może za duzo wody nalalam?
valetta94 lubi tę wiadomość