Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Czy Wasze maluchy jak są bardzo zmęczone to ciężko im zasnąć? u Nas jak w porę nie będzie spał to płacze na maxa ...
Jak mamy gości cały dzień to jest tak wymęczona że nie może długo zasnąć i płacze.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja też zauważyłam że Mała jakby zaczynała być świadoma swoich rączek. Macha nimi w cały świat, ale czasami trafia w zabawkę wiszaca nad Nią i wtedy przytrzymuje jakby wreszcie udało Jej się trafić i złapać😅może zaczyna rozpoznawać rączki jako część swojego ciała a nie obce obiekty??😉
Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Paula, ja na komary jeszcze nic nie kupiłam. Jak spacerujemy to zazwyczaj w ciągu dnia, wieczorami rzadko. Marcelina jeszcze ugryzienia nie miała ale przydałoby się w coś zaopatrzyć 😊
-
Anete wrote:Też mam dermedic sunbrella baby, mleczko się lepiej rozprowadza niż krem 😊
-
malutka_mycha wrote:Właśnie Nina też nie wyciąga raczek do zabawek. Czasami przez przypadek uderzy ale absolutnie nie jest to świadome. Kiedy powinno to zacząć martwić?
Ja mam spray na komary ale jeszcze nie wyprobowany. Tylko wg składu (srokao) jest ok.
mnie to martwi już -
Mój brat urządza dzisiaj pępkowe i zaprosił kolegów, no więc ich żony postanowiły że czemu mają być gorsze, też robimy imprezę 😁
Żeby było mi łatwiej to u mnie, zwłaszcza że mieszkam bardzo blisko od brata.
Już szykuję winko bezalkoholowe 😁Fasolka77, malutka_mycha, estrella, Kasiulka90, Mama36, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Tak, dlatego ja bardzo pilnuję żeby o 20 Zosia była już w domu jeśli gdzieś wcześniej wychodzimy. Wtedy jest szansa że jeszcze się przed nocą wyciszy i będzie dobrze spać.
Jak mamy gości cały dzień to jest tak wymęczona że nie może długo zasnąć i płacze.
dziś np.od rana nie spal jeszcze ani razu...niby przysypial i ja cyk do lozeczka i maruda się włączyła na nowo🙄😂
teraz tez niby przysypia i może zaśnie bo jak nie to nie wiem jak machne obiad -
malutka_mycha wrote:Właśnie Nina też nie wyciąga raczek do zabawek. Czasami przez przypadek uderzy ale absolutnie nie jest to świadome. Kiedy powinno to zacząć martwić?
Ja mam spray na komary ale jeszcze nie wyprobowany. Tylko wg składu (srokao) jest ok.
A jaki to spray??
My jedziemy w czwartek na Kaszuby i tez ciagle nie mam nic na komarytylko jakieś plasterki na wózek
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
B_002 wrote:Mój brat urządza dzisiaj pępkowe i zaprosił kolegów, no więc ich żony postanowiły że czemu mają być gorsze, też robimy imprezę 😁
Żeby było mi łatwiej to u mnie, zwłaszcza że mieszkam bardzo blisko od brata.
Już szykuję winko bezalkoholowe 😁
Udanej zabawyB_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Anete wrote:Gdzie jedziecie?
Miejscowość się nazywa Okoniny Nadjeziornej (domki wypoczynkowe Las). Pierwszy raz tam jedziemy. Właściwie to są Bory tucholskie, to nie wiem czy to już Kaszuby czy jeszcze nie? 😂👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
DorotaAnna wrote:A jaki to spray??
My jedziemy w czwartek na Kaszuby i tez ciagle nie mam nic na komarytylko jakieś plasterki na wózek
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
hej my po kontroli
bilirubina 3 wiec juz jestem spokojna, natomiast ASAT ma podwyzszony minimalnie.
Dr powiedziala zeby nawet do glowy nie brac bo ALAT jest ok, a ASAT moze byc podwyzszony przez CMV. Ale to za 3 miesiace mamy powtorzyc a poki co sie nie martwic
wez i sie nie martw...Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Karolina a dużo komarów macie wieczorami i nocą tam na Mazurach? Są rejony w Polsce gdzie nie da się wyjść na zewnątrz a w niektórych nie ma wcale komarów.
Sporo! Serio. Wieczorem nad jezioro nie ma co iść, bo zjedzą 😁 dlatego z Marcepankiem spacerujemy w ciągu dnia, szukamy zacienionych miejsc. Mamy jeszcze takie BIG muchy, obrzydlistwo.
W sypialni mamy moskitierę na oknie, bo nie można było okna otworzyć wieczorem. Musiałam je później wyłapywać. -
nick nieaktualny