Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha jak już siebie wymalowala to i na mnie przyszła kolej 😃 jeszcze nigdy nie miałam tak wielkich ust... Od nosa do brody 😂😂😂
Mama bój się bój... Na imieniny dostanie zestaw do makijażu Barbie więc będzie intensywnie ćwiczyć 😃
A ja bym jeszcze chciała synka 😜 wczoraj mężowi powiedziałam że mogłabym mieć trzecie ale on dalej uparcie mówi że nie chce... No ale może kiedyś da się przekonać 😉B_002, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Nawet powiedziałam o tym malzowi.. Chyba jest w szoku w ogóle że chce bo mu mówiłam że to ostatnie i mi Powiedział że on musi odpocząć ode mnie w ciazy 🤣🤣
Ja jak pomyślę, że już nie będę w ciąży i nie poczuje więcej tych ruchów, nie będę miała takiego malenkiego bobasa w domu to mi smutno ☹️ dlatego będę namawiać na kolejne 😜 nie ma innej opcji 😉Mama36, martusiawp, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Zosia właśnie zasnęła pierwszy raz sama na łóżku a nie na rękach! Myślałam że to nigdy nie nastąpi. Aż mam ochotę krzyczeć z radości, ale ciiiii... byle nie obudzić teraz dziecka
Mama36, Tysia89, malutka_mycha, espoir, estrella, Daffi, martusiawp, Paula 90, Fasolka77, Lolka30, Tunia76, DorotaAnna, Kasiulka90, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Zosia właśnie zasnęła pierwszy raz sama na łóżku a nie na rękach! Myślałam że to nigdy nie nastąpi. Aż mam ochotę krzyczeć z radości, ale ciiiii... byle nie obudzić teraz dziecka
Moja po wczorajszym całym dniu zasnęła po kąpieli przed 21, to obudziła się o 5.30 na jedzenie, zjadła i nadal śpi, teraz ją na śpiocha nakarmiłam.
Zbiera siły na resztę dnia 😁B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Moja po wczorajszym całym dniu zasnęła po kąpieli przed 21, to obudziła się o 5.30 na jedzenie, zjadła i nadal śpi, teraz ją na śpiocha nakarmiłam.
Zbiera siły na resztę dnia 😁
-
Paula 90 wrote:Wiecie, że już wkrótce czeka nas kolejny skok? Niby na 12 tydzień... Ale to jeszcze nic, bo potem jest ten dłuuugi skok na 14-19 tydzień. Masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 10:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Ja słyszałam że on jest właśnie najdłuższy i może nawet dwa tygodnie potrwać i więcej.
A w sobotę równo 3 miesiące
-
Daffi wrote:Nie panikujcie
nie kazdy te skoki w ogole odczuje :)zamiast sie stresowac korzystajcie z chwili.
w sumie tylko za pierwszym razem jak mi się dziecko zepsuło to się zastanawiałam czy to ten skok. A teraz po prostu czekam aż minie, co za różnica czy dziecko nie je/nie spi/jest marudne bo taki ma kaprys czy przez skok
Daffi, B_002, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Nie panikujcie
nie kazdy te skoki w ogole odczuje :)zamiast sie stresowac korzystajcie z chwili.
Ja też żartuję, u nas na szczęście nie jest (odpukać) źle 😉 nawet jeśli są 2-3 dni zupełnej padaki czyli marudzenia, płaczu, potrzeby noszenia i przytulania to później są 2-3 dni w których nie wiem co ze sobą zrobić bo mam w domu anioła 😉 więc cały wyjazd nie może być do dupy... Na to przynajmniej liczę 😉Daffi, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość