Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:STRESANT dojechaliście?
wyjezdzamy w piatek w nocy
wczoraj bylam u dermatologa z moimi syfami na szyji i karku i powiedziala ze moze mi to przejsc na twarzale zadnego leczenia nie podejmie bo karmie ...przepisala miejscowo jakis antybiotyk
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:macie maty piankowe? chciałam kupić ale żeby zainstalować na wykładzinie... polecicie coś?
https://www.olx.pl/oferta/duze-puzzle-piankowe-mata-10szt-ksztalty-babyono-CID88-IDA0IXY.htmlmartusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka ja mam skip hop i jest ok
Stresant carex dostępny w rossmannie. Mam zawsze przy sobie 😊
Valetta nie wyobrażam sobie takiej rozłąki. Ja przeżywam jak mój mąż pracuje czasem od 6 do 18. A u Was to tyle miesięcy osobno... super pomysł z tymi bajkami 😊stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:macie maty piankowe? chciałam kupić ale żeby zainstalować na wykładzinie... polecicie coś?
Ja właśnie czekam na moje. Dziś mają być 😍B_002 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasolka ja ciagle jeszcze sie pakuje
wyjezdzamy w piatek w nocy
wczoraj bylam u dermatologa z moimi syfami na szyji i karku i powiedziala ze moze mi to przejsc na twarzale zadnego leczenia nie podejmie bo karmie ...przepisala miejscowo jakis antybiotyk
dzis kontrola w szpitalu - trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 08:14
Daffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
aaaa i kupilam takie cos....myslicie ze zda egzamin?
https://www.amazon.de/gp/product/B0779WMYXQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
-
nick nieaktualnyBubek wrote:aaaa i kupilam takie cos....myslicie ze zda egzamin?
https://www.amazon.de/gp/product/B0779WMYXQ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 -
nick nieaktualnyMama - a sprawdzałaś, czy ta Eva nie ma metali ciężkich w składzie? Ja szukałam też z pianki Eva, bo jest super (miałam na aerobiku wałki i inne pierdółki z tego), ale żaden sprzedawca mi nie zagwarantował, że skład jest wolny od nich. Często nawet nie mieli żadnego certyfikatu dopuszczenia dla dzieci.
Skiphop ma te wszystkie dopuszczenia, ale życzą sobie za te maty krocie. Za mate z wysyłką chcą około 400zł a ja za ten sam rozmiar z wysyłką zapłaciłam 150zł.
Oczywiście opieram się na tym co znalazłam w internetach i wydzwoniłam po sprzedających/producentach. Nie miałam w ręku żadnej z tych mat. -
Mama36 wrote:Mam świetna z pianki eve ale Polskiej marki i tańsza o połowę niż skip hop. Świetnie się u Nas sprawuje. Kupiłam dwie paczki od razu.
https://www.olx.pl/oferta/duze-puzzle-piankowe-mata-10szt-ksztalty-babyono-CID88-IDA0IXY.html
Mama jakie są wymiary tej pojedynczej kostki?Fasolka77
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny 🙂 znów wpadam po dłuższej przerwie ale mam mało czasu na pisanie... Ostatnio często jestem sama z moimi dziewczynami więc nawet ciężko iść do toalety. A jak już mąż jest w domu to wyjeżdżamy i spacerujemy. Czwartek spędziliśmy w Agrorurystyce pod Toruniem, sobotę na wsi więc dziewczyny odpoczywają na łonie natury 🙂 starsza zachwycona bo uwielbia zwierzaki.
Olga ostatnio ma gorszy okres, ciężko zasypia i nie daje się odłożyć ale to pewnie przez skok bo w dzień ojca zaśmiała się w głos 🙂
Ja wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie i od nocy płyne... Mega się ze mnie leje więc chyba mam podobnie jak wy... Ciekawe jak długo potrwa. Poza tym jestem przeziębiona więc przy tym upale czuje się mega chu..wo ☹️
Valetta ja nie potrafię sobie wyobrazić takiej rozlaki z mężem. W zeszłym roku był 3 mce w delegacji i wracał na weekendy ale każdy wyjazd to był płacz i mój i naszej córki. Ona przeżyła to do tego stopnia że nabawiła się zaparć... To był trudny czas. Super pomysł z bajkami 🙂 przynajmniej w tej sposób tatuś będzie blisko małej 🙂
Stresant ja polecam żel cien z Lidla, srokao mówi że skład ok, u nas się sprawdza.
Basiu wrzucalas tu kiedyś przepis na ciasteczka francuskie z serkiem i owocami, mam screena ale tak jest żeby serek wymieszać z cukrem pudrem... A w jakiej proporcji? Wg własnego uznania? 🙂 Myślisz, że mascarpone się sprawdzi?
Zaczynamy zapraszać znajomych aby poznali Olge i szukam teraz szybkich przepisów żeby się nie napracować a coś na stół postawić 🙂 polecicie coś szybkiego i smacznego? Np coś na słodko z owocami czy coś fajnego na kolacje żeby i dzieci i dorośli zjedli?
Fasolka co do szczepień to my tydzień temu szczepilisny 5w1 i pneumokoki więc były 3 wklucia. Starsza też tak szczepilismy i na szczęście nopy nas ominely. Teraz też było ok więc ja polecam. Pneumokoki brałam płatne.
Bubek powodzenia!
Stresant nie zazdroszczę pakowania, tyle czasu poza domem z 3 dzieci to cała wyprawa 🙂 ja nie wiem jak w sierpniu spakuje się na wakacje, pol domu chyba zabiorę bo przecież wszystko może się przydać 😜martusiawp, stresant, Bubek lubią tę wiadomość