Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wczoraj skończyliśmy 2 mce więc się pochwalę. Proszę tylko nie cytować 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 16:16
Daffi, Mama36, Paula 90, martusiawp, india, mysla.nieskalana, espoir, Tysia89, Fasolka77, stresant, Lolka30, Tunia76, DorotaAnna, Kasiulka90, Lili90, MamaAga85, Bubek, Misiabella, KarmeLoVe lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wiecie, że już wkrótce czeka nas kolejny skok? Niby na 12 tydzień... Ale to jeszcze nic, bo potem jest ten dłuuugi skok na 14-19 tydzień. Masakra
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Czy wasze ssaki tez zagryzaja dziasla z waszym sutkiem w srodku?? Jak to boli a Filip często mi tak robi.
Oj tak a najgorzej jak kręci głową na wszystkie strony albo odchyla się do tyłu. Mam wrażenie, że mi urwie sutka 😱 w nocy je pięknie i spokojnie a w dzień to się rozgląda, kręci, wszystko go interesuje -
stresant wrote:jaki plan do dezynfekcji rak polecacie?
jedziemy na urlop i wiadomo nie bede co 5 minut szukac mydla z woda i myc rak a chcialabym miec czyste jak dotykam malego...... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to moja starsza w pierwszym samodzielnie wykonanym makijażu 😂 dorwala szminke i się wymalowala 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 16:16
Mama36, martusiawp, india, mysla.nieskalana, espoir, Fasolka77, Lolka30, Tunia76, DorotaAnna, Kasiulka90, Lili90, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też chcę córkę jeszcze
Daffi - tak, zagryza i ciągnie. Ale mnie nie bardzo boli. Ja mam chyba suty ze stali, bo mnie nigdy nie bolały. Zobaczymy jak się zęby pokażą jak będę wtedy śmiać się baranim głosem...
Daffi, Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Oj tak a najgorzej jak kręci głową na wszystkie strony albo odchyla się do tyłu. Mam wrażenie, że mi urwie sutka 😱 w nocy je pięknie i spokojnie a w dzień to się rozgląda, kręci, wszystko go interesuje
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Estrella ale słodziak!!
Chce córkę!!!
Wygrywam w lotka i dziewczyny zachodze z córeczka w ciążę! 💪
Mama19 to do roboty 😃😃😃 moja Pani dyrektor ma 3 synów i córkę więc wiesz... Szansa zawsze jest 😉 Kryst to aniołek, starszaki odchowane, dasz radę 😉Mama36, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:A to moja starsza w pierwszym samodzielnie wykonanym makijażu 😂 dorwala szminke i się wymalowala 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 08:59
estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyestrella wrote:Mama19 to do roboty 😃😃😃 moja Pani dyrektor ma 3 synów i córkę więc wiesz... Szansa zawsze jest 😉 Kryst to aniołek, starszaki odchowane, dasz radę 😉
estrella, espoir, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość