Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Nie wiem jak reszta ale ja żartowałam
w sumie tylko za pierwszym razem jak mi się dziecko zepsuło to się zastanawiałam czy to ten skok. A teraz po prostu czekam aż minie, co za różnica czy dziecko nie je/nie spi/jest marudne bo taki ma kaprys czy przez skok
malutka_mycha, DorotaAnna, martusiawp, estrella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko od paru dni pluje i puszcza banki ze śliny. Nie nadążam z wycieraniem.
Dostaliśmy tego Muchomorka z bombelli. Laski, to jest ekstra. Ignas od razu załapał że to się bierze w rączkę i te "cycki" gryzie. 10 minut dziecka nie ma. Tylko śliny potem jest tona wszędzie.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Bunio dziś chwycił biedronkę z zawieszki za nogę!!! Nie wiem czy zrobił to świadomie czy nie...pewnie nie... Ale jest sukces!!! Nie zdążyłam dobiec z aparatem....
W ogóle potrafi godzinę patrzeć się na karuzelę... No szok... Szkoda, że nie śpi do 8... Byłaby bajka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 12:27
estrella, Kasiulka90, Paula 90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja też zauważyłam że Nina dłużej potrafi zająć się sobą. Kiedyś karuzela była fajna ale na max 10 min a teraz już i pół godz potrafi wylezec.
Dziewczyny które karmią butelka--ile Wasze dzieci zjadają na jedną porcje? Nina od kilku dni zjada dużo, praktycznie podwoiła swoje porcje. Powoli jej te porcje zwiększam żeby ją brzuszek nie bolał. Ale jest jakaś wartość kiedy trzeba powiedzieć stop? Teraz zjadła 140 i gdybym jej dała to zjadłaby jeszcze. Nie wiem ile mleka ta niedojrzaly układ pokarmowy potrafi znieść.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneta - już ostatnio poruszalysmy temat tych komarów i wyszło nam że w sumie nic nie mamy sprawdzonego.
Niby to Chicco jest spoko. Jedyne co to te odstraszacze ultradźwiękowe to ponoć pic na wodę fotomontaż.
Kasiulka (o ile dobrze pamiętam) ma jeszcze samoróbkę z olejkiem cytronelowym. Czekamy na opinie ☺️
U nas też jeszcze komarów nie ma.
Karola - a Ty co używasz? U Ciebie chyba tam hordy przy jeziorachKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Estrella śliczne obie Twoje Księżniczki🥰🥰🥰🥰
Ja tam na te skoki jakos nie patrzę.Owszem,poczytałam ale ja też mam **ujowe dni często to i Młody może mieć😉
Dziś musiałam wyjść do apteki na pilnie i już była patelnia i wracałam z wrzeszczącym dzieckiem w wózku 🙄wróciliśmy do domu i mimo tego,że tu też.parówa to się uspokoił.
Malutka mycha u nas Natan je ok.150ml 6-7 razy dziennie ale dziś np.przy drugim karmieniu zjadł tylko 80ml czyli na dobę wyjdzie raczej mniej.
U Nas z matą-ciągle zainteresowanie max 10min.Po wypłacie kupię karuzelę do łóżeczka i zobaczę czy go zainteresuje🤔póki co średnio rączki do tego wyciąga i mam nadzieję, że to się zmieni bo przecież powinien...
Czy Wasze maluchy jak są bardzo zmęczone to ciężko im zasnąć? u Nas jak w porę nie będzie spał to płacze na maxa ...estrella lubi tę wiadomość
-
Lekarz zalecił poczekać ze szczepieniami Aż upały się zmniejsza. Więc za tydzień we wtorek pewnie lecimy z 6w1 i rota a pneumokoki 9.07.
Bunio waży 4,7 kg i ma 59 cmDorotaAnna, estrella, Daffi, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77