Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie ze ja sie dowidzialam dzis ze mam w mieście punkt diagnostyki?? Buahaha a bety ciazowe robilam w synevo i musialam czekac do następnego dnia na wyniki a tu przecież sa online. Ide jutro zrobic crp Filipowi zeby na piątek miec pewnosc przed szczepieniem.
Tysia89 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która jest na tej diecie bez nabiału. W poniedziałek była z małą w Warszawie u lekarza. Powiedziała jej, że jak chce karmić piersią to musi trzymać dietę do 9tego miesiąca, później wprowadzić jakiś alergen i sprawdzić co się dzieje. Gdyby podała mm to dolegliwości raczej minęłyby szybko.
Także tak, Zosia ma 4 miesiące skończone, Anka twierdzi że tyle nie wytrzyma. -
Daffi wrote:Wiecie ze ja sie dowidzialam dzis ze mam w mieście punkt diagnostyki?? Buahaha a bety ciazowe robilam w synevo i musialam czekac do następnego dnia na wyniki a tu przecież sa online. Ide jutro zrobic crp Filipowi zeby na piątek miec pewnosc przed szczepieniem.
My logistycznie ogarniamy to tak:
O 7 K. Jedzie do apteki po szczepionki i zawozi je do przychodni
Ok 9 jadę do szpitala zrobić Buniowi morfologie i CRP...wyniki za godzinę będą bo mam na cito skierowanie
Na 12 jadę do lekarza i jak da zielone światło to piku piku...
Reszta dnia w domu
Wasze maluszki spały po szczepieniu czy płakały?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:My logistycznie ogarniamy to tak:
Ok 9 jadę do szpitala zrobić Buniowi morfologie i CRP...wyniki za godzinę będą bo mam na cito skierowanie
Reszta dnia w domu
Wasze maluszki spały po szczepieniu czy płakały?
Szczepią synflorixem. Mój spałbył marudny i śpiący ale niw płakał
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:Wiecie ze ja sie dowidzialam dzis ze mam w mieście punkt diagnostyki?? Buahaha a bety ciazowe robilam w synevo i musialam czekac do następnego dnia na wyniki a tu przecież sa online. Ide jutro zrobic crp Filipowi zeby na piątek miec pewnosc przed szczepieniem.
Ja całą ciąże robiłam w synevo i zawsze w ten sam dzień wyniki online.👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka77 wrote:My logistycznie ogarniamy to tak:
Reszta dnia w domu
Wasze maluszki spały po szczepieniu czy płakały?Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:kurde je sie kupuje? u nas nikt nic nie mowil zadnej recepty nie mam.. mam nadzieje ze u nas je maja i w przychodni za nie place.
My musimy sami kupić ale są przychodnie, że kupują sami, tylko się płaci u nich... Jeśli nie są na NFZ oczywiścieFasolka77
-
Daffi wrote:u nas nie ma takiej mozliwosci.. hmmm
Dziwne nie?
U mnie w przychodni są szczepionki i płaci się w przychodniDaffi lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:My dzisiaj byliśmy w lesie nad jeziorem w górach 20km od domu. To serio są góry a pośród nich las i w środku jezioro/zalew.
Jechałam z tyłu z Mlodym i było mi słabo. Jebana choroba lokomocyjna. Nic wziąć nie mogę a nad morze 6 godzin jazdy. Chyba mąż będzie z tyłu a ja będę prowadzić bo nie dojadę w jednym kawałku.
Ja mam tą wredną odmianę choroby lokomocyjnej że mdleje a nie wymiotujei w ogóle mi się nie widzi jazda z tyłu nawet do sklepu ale co zrobię. Możecie zrobić tak jak mówisz - Ty byś prowadziła. My może też się gdzieś wybierzemy dalej autem i chyba po prostu usiąde z przodu a Julian będzie sam z tyłu..
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:Fasolka - ja po szczepieniu miałam taki spokój że chciałam dzwonić czy by częściej nie podali tego zestawu 😂
Spał i jadł. I spał i jadł. I jeszcze spał.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień