Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:My musimy sami kupić ale są przychodnie, że kupują sami, tylko się płaci u nich... Jeśli nie są na NFZ oczywiście
-
Kasiulka zdjęcie super! Śmieje się całym pyskiem
Daffi to jak już się przedstawił to będzie chwila moment i się wszystko naprostuje. Z łóżeczka i to jest częsty błąd, pięknie urządzony pokój to nikt nie myśli o przemeblowaniach
My byliśmy u genetyka, oprócz uszka nie widzi żadnych chorób które mogłyby wspolwystepowac. Nina pięknie się uśmiechała. Jeżeli chcielibyśmy badać geny to koszt4000. W tym dowiedzielibysmy się czy to my przekazalismy gen czy był to czysty przypadek. Pomyślimy nad tym jeżeli się kiedyś na drugie dziecko będziemy decydować. Na razie do niczego nie jest nam potrzebne.
A laryngolog powiedział że owszem ma wiotka krtan, nie można zrobić nic żeby doszło do szybszego uwapnienia ale wg niego zniknie to do ok 5 miesięcy bo nie jest to znaczne. I nie stanie się tak że krtan się zapadnie i nie podniesie więc mi się dziecko nie udusi. A oprócz tej krtani to w nosku i gardle wszystko w porządku.Kasiulka90, Tunia76, Fasolka77, Mama36, mysla.nieskalana, Kiwona, kalika, Misiabella, estrella, DorotaAnna, martusiawp, MamaAga85, B_002, Wiewióreczka, Anete lubią tę wiadomość
-
a Wy już wiecie co jej dokładnie jest? w sensie potraficie "nazwać" chorobę?
super, że wszystko ok i pięknie przybrała na wadzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 20:32
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
kolejne moje dziecko w tym wieku ma fryzurę a la wujcio Wiesio...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5254c9d6e6fe.jpgmalutka_mycha, Tunia76, Daffi, Lolka30, Mama36, mysla.nieskalana, Kiwona, estrella, Misiabella, Paula 90, DorotaAnna, Kasiulka90, martusiawp, Tysia89, B_002, Wiewióreczka, Bubek lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
espoir wrote:a Wy już wiecie co jej dokładnie jest? w sensie potraficie "nazwać" chorobę?
super, że wszystko ok i pięknie przybrała na wadze -
malutka_mycha wrote:Daffi a w jednym miejscu czy cała? Czujesz jakieś zgrubienie?
Jesli ja skończę z goraczka i zapaleniem to serio poddaje sie z karmieniem. To już by bylo dla mnie za wiele. -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:My musimy sami kupić ale są przychodnie, że kupują sami, tylko się płaci u nich... Jeśli nie są na NFZ oczywiście
-
Daffi wrote:Kuzwa boli mnie piers!!! Zaczynam sie bać ze znow cos w stylu zastój czy zapalenie. Boli okrutnie.. Odciagnelam 70ml z tej piersi... Moze to wins tego specyfiku na laktacje? Kupilam piulatte plus..
Ty to masz.... jak nie urok to sraczkaFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Aaaa myślałam, że ktoś dowozi
A jak Mycha bylo u lekarzy? Jak Ninka?mysla.nieskalana, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Wszyscy mówią o zespole Treachera Collinsa ale tylko to badanie z krwi dałoby pewność. Tylko nam to na razie do niczego nie jest potrzebne, musimy się skupić na leczeniu objawów bo z choroba nic nie zrobimy
-
malutka_mycha wrote:Doszliśmy z mężem do wniosku że Nina się super sprawdza w sytuacjach nietypowych a w domu potrafi być diabelkiem. Pół dnia się męczyłam bo tylko na rękach, a w sumie na rękach też źle. A po południu anioł, do lekarzy się uśmiecha, w aucie przesypia, pięknie je. Na sorze wtedy tez się super zachowywała
To musicie codziennie gdzieś jeździć z Ninkamalutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77