Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Tysia A jaki probiotyk dajesz? Podobno biogaja może powodować zaparcia, więc jeśli Cię martwią te kupy sporadyczne to może zmień probiotyk jak używasz biogaje. My dziś podalismy Vivomix po ponad tygodniowej przerwie i właśnie idzie nadprogramowa kupa 🙈. Odlicze mu z kieszonkowego za tego pampersa 😂
Nie za którymś razem i widzę, że jakoś specjalnie się z tym nie męczy . Ale fakt to oszczędność chusteczek
-
Lili90 wrote:Karmelove po szczepieniu już?? Jak Oli???
My już po, jak na razie po powrocie ładnie sie bawił, a teraz śpi
Jutro prenavar, bo nie mieli.
Mieliśmy szczepić jak wrócimy z wakacji ale nast dawka przypada nasz pobyt w Polsce. Jak to jest w pl? Trzeba mieć receptę i samemu się wykupuje czy np muszę zadzwonić np do luxmedu i zamówić? Hexyon rotarix i prenavar. Jakie 6w1 są w pl podawane?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
KarmeLoVe wrote:Już po. Płakałam tam, ze stresu. Po mnie rozwalilo. Serio. Oli jadł o 14 a teraz śpi i ani myśli jeść. Mieliśmy 6w1 hexyon i rotarix.
Mieliśmy szczepić jak wrócimy z wakacji ale nast dawka przypada nasz pobyt w Polsce. Jak to jest w pl? Trzeba mieć receptę i samemu się wykupuje czy np muszę zadzwonić np do luxmedu i zamówić? Hexyon rotarix i prenavar. Jakie 6w1 są w pl podawane?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
KarmeLoVe wrote:Już po. Płakałam tam, ze stresu. Po mnie rozwalilo. Serio. Oli jadł o 14 a teraz śpi i ani myśli jeść. Mieliśmy 6w1 hexyon i rotarix.
Mieliśmy szczepić jak wrócimy z wakacji ale nast dawka przypada nasz pobyt w Polsce. Jak to jest w pl? Trzeba mieć receptę i samemu się wykupuje czy np muszę zadzwonić np do luxmedu i zamówić? Hexyon rotarix i prenavar. Jakie 6w1 są w pl podawane?
Ja 6w1 brałam hexacime, o hexyon nie słyszałamFasolka77
-
Ja 5w1 mialam infanrix IPV+Hib.. Ale zaraz sprawdze w ksiazeczce..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df6c285e7da5.jpg
A rota robimy rotateq 3 serie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 18:07
KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Ja 6w1 brałam hexacime, o hexyon nie słyszałam
Po jakim czasie coś się może dziać?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
KarmeLoVe wrote:Widzę że producent ten sam ale taka sama podobno jak hexacime. Zejdę z nerwów.
Po jakim czasie coś się może dziać?
Po żadnym 😘 kochana, nie martw się, będzie dobrze! Gdy coś będzie nie tak, to zauważysz a na pewno nie będzie ❤️KarmeLoVe, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kazik też miał plasterki przyklejone na brzuchu i boczkach, od fizjo. Ponoć maja poprawiać pracę mięśni. Nie wiem, jka to działa 😅 Jestem po zakupach i stoję przy aucie, nie chce mi się jeszcze wracać 😁
Odkąd mąż jeździ autem to jest takie brudne, że wstyd do biedry jechać. Nawet szyby uwalone mu nie przeszkadzają, musiałam odgruzowac i chyba z pół zbiornika płynu do spryskiwaczy wypsikalam...
KarmeLoVe może nie będzie miał żadnych ekscesow, jak mój Kazik. Tylko spał więcej i miał lekko podwyższona temperaturę. Oby tak było i u Was 😘KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO matko ale się dzieje... Ja szczerze mówiąc wiele razy miałam ochotę odejść bo widziałam, że moje posty są olewane ale nie dziwię się bo mało pisze, a jak już to skupiam się głównie na sobie więc czego oczekuje 😜 no ale niestety czasu mam niewiele, a wy tyle produkujecie, że jak nadrobię to już nie wiem co komu odpisać 🙂 i jeszcze Wam powiem, że cieszę się że jednak cały czas z Wami jestem. Niby to moje drugie dziecko ale cenne rady, którymi się dzielicie zawsze są w cenie. I wiele razy kiedy Olga, z którą jest o niebo lepiej niż z Kinia, dawała mi w kość przypomniałam sobie wasze słowa i pomagaly mi one przetrwać te trudne momenty. Zresztą wasze wsparcie kiedy zalilam się na mamę też mi wiele dało. Tak więc mam nadzieję, że dalej będzie tu tak fajnie jak było 🙂
Kiwona my kończymy premium care 2 i przechodzimy na dade 3. One chyba troche mniejsze wypadają. Ja polecam te fioletowe, u Kini się sprawdziły i jeśli teraz nie będzie problemów to też tylko dady będziemy używać.
Uwielbiam tego nowego knoppersa 😃 zjadsm zawsze w tajemnicy przed córka 😜 a teraz dieta więc trzeba obejść się smakiem ☹️
U nas kupy na szczęście codziennie ale szczerze mówiąc to lepiej się sprawdza biogaja niż vivomixx. Czasem zamiast iść za tłumem nie ma co zmieniać jeśli wszystko jest ok 😉
Kiwona, malutka_mycha, Lolka30, Mama36, Tysia89, Kasiulka90, Daffi, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam dady 3 fioletowe i obgadamy, jeszcze nie przytargalam ich z bagażnika bo za dużo kupiłam 😋
Mam już mate. Dzisiaj nie wyorobujemy, bo Kazik po tym szczepieniu, nie chce go zarazić. Jutro może w końcu uda mi się umyć podłogi, to rozloze ja i będziemy sprawdzać. Zajmie mi to pewnie pół salonu.Mama36 lubi tę wiadomość
-
Cieszę się że tu jestem ❤️
Mój ma mnie już dość z tą panika co do wszystkiego. Uspokoilyscie mnie.
Ja nie mówie że może osłabić, ale gdzieś coś kiedyś... I właśnie pewności nie mam gdzie co i kiedy ale widziałam, gdzieś kiedyś jakąś wiadomość, że jak jest gorączka tzn organizm się broni i wytwarza przeciwciała czyt działa. A zabijanie może osłabić w niektórych przypadkach. Ale czy tak jest? Nie wiem. Moz ejesy tu ktoś mądrzejszy???Fasolka77 lubi tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Co do psychologa Mycha, wybiorę się. Ja sobie sama ataków tego nie ogarnę, bo widzę, że zamartwiam się jak Oli źle okiem mrugnie, serio. A mam zupełnie zdrowe dziecko. Nie wiem co się ze mną porobiło ale bardzo zaczęłam wszystko analizować i widzieć czarne scenariusze. Muszę ogarnąć się lepiej, dla siebie i dla Młodego.
malutka_mycha, Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
KarmeLoVe, dobrze że szukasz pomocy 😊
Ja idę za ponad 3 tyg dopiero, takie terminy do mojej terapeutki. Ale warto czekać. Do tego czasu zaciskam poslady i czasem coś Wam naskrobie o swoich problemach, może nie wyjdę Wam bokiem 😉 -
KarmeLove to podobno mot z tym osłabianiem szczepionek. Polecam grupę na fb szczepienia- rozsiewamy wątpliwości. Naprawdę fajne rzeczowe porady artykuły już chyba Paula nawet janpolecala a ona przecież guru nasze takie od tych „fachowych porad”
mysla.nieskalana, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️