Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
angella908 wrote:Mamy rozszczep napletka, prawdopodobnie będzie jakiś zabieg kosmetyczny żeby to poprawić, właśnie jedziemy do Krakowa zobaczymy co nam powiedzą
Zaliczyliśmy dziś już 2 podejścia do wyrobienia paszportu 😂 i dalej się nie udało. Za pierwszym zapomnieliśmy paszportu starszego syna bo chcemy mu wymienić na nowy a teraz zamka nam drzwi i powiedziała ze na przerwę 😕 wiec po wizycie w Krakowie będziemy pędzić żeby zdążyć wyrobić
Uuuu bidulektrzymam kciuki za wizytę
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama19 witamy 😃
Daffi fajnie, że też jesteś 😃
Mam nadzieję, że reszta weźmie z Was przykład 😉
Martusia ja mam parasolke kupiona w sklepie z artykułami dla dzieci i dobrze się trzyma ale na niej nie mam nawet nazwy firmy, a kupowania była 3 lata temu więc nie pomogę.martusiawp lubi tę wiadomość
-
Mama! 😍❤ Wiedziałam, że nie wytrzymasz bez forum dłużej niż kilka dni 😂😎
Martusia, ja mam parasolkę za 35 zł ze zwykłego stacjonarnego sklepu dzieciowego, ale nie polecam, bo trudno ją przekręcać, a w efekcie i tak albo słońce świeci na dziecko albo robię cień swoim ciałem. Nie wiem, może po prostu nie ma dobrych parasolek do gondol 😊martusiawp lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa
Mycha czasem się jeszcze młodemu zdarzy Paula chyba pisała że do piątego miesiąca powinien ten odruch zniknąćFasolka77
-
malutka_mycha wrote:No właśnie całkiem nieświadomie fizjo mnie nastraszyla, bo mi mówi że powinniśmy stworzyć warunki do wyciszenia (powoli podnosić, odkładać, łagodne dźwięki). Byłam pewna że już powinno go nie być ale na następnej wizycie dopytalam, jeszcze może być. Tylko wg Pauli do końca 4 miesiąca a wg internetów do 6. Muszę lekarke spytać ale chciałam wiedzieć czy już u kogoś zanikl
Sluchaj swojego lekarza! on zna Ninke widzial ja i tylko on ma prawo wysnuc takie teorie i dac jej odpowiedni czas. nie sluchaj i nie trzymaj sie kurczowo jakis tam artykulow innych duperelkow wyrwanych z neta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 10:55
-
malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa
Gdzies czytałam ze jak nie przejdzie odruch moro do 3 miesiąca to powinno się zgłosić lekarzowi -
Kiwona wrote:Może macie rację. Ja jej nie traktuje poważnie, przyznam, bo mnie takie glupiutke gąski odpychaja i dla mnie to oczywiste, że normalny chłop na poziomie sie nie zainteresuje... Ale może faktycznie... Dzięki!
to jest KIwona tak że na stałe się nie zainteresuje ale wystarczy że się zainteresuje na raz albo kilka razy i już będzie lipaKiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Co do odruchu moro, to już dawno nie widziałam u Klemka. Dziewczyny, pamiętajcie, że nie ma co porównywać dzieci. Mój podnosi główkę i bardzo długo ją trzyma, ale z kolei nie chwyta, nie łączy rączek w osi, taki nieporadny jest jeszcze. Nie panikuję, bo widzę, że ładnie rośnie, coraz więcej się uśmiecha, pięknie patrzy w oczy i obserwuje zabawki 🙂
Daffi, malutka_mycha, Fasolka77, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Lili90 wrote:U nas odruch moro zanikł już, ale jak się czegoś przestraszy to tak rece rozkładaa do góry. W ogole to on się wszystkiegl boi
wasze muluchy też takie strachopirdki??
Tak Lili byle gówno go wystraszy czasem się go pytam co ty taki strachliwy jesteśLili90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
martusiawp wrote:O jakim grzybie mówicie?
I ponawiam pytanie: jakie macie parasolki do wózka? Dobrze się trzymają? I czy one nadają się do każdego wózka?
Taki gryzak mombella mushroom zobacz sobie w internecie
ja mam zwykłą parasolkę no name z OLX a ma fajną rączke i uchwyt który można się przykręca i można nią operować we wszystkie strony w zależności jak słońcemartusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:wg Pauli? zamykam oczy i udaję że tego nie widzę ....
Sluchaj swojego lekarza! on zna Ninke widzial ja i tylko on ma prawo wysnuc takie teorie i dac jej odpowiedni czas. nie sluchaj i nie trzymaj sie kurczowo jakis tam artykulow innych duperelkow wyrwanych z neta.Daffi lubi tę wiadomość
-
Mama19!!!
Może jednak jeszcze będzie tu u nas super skoro wróciłaś
❤️❤️❤️❤️Fasolka77, espoir, Lili90, Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mama019 wrote:Dobra... Espoir mnie rozgryzła... Chodziło o nowy Nick 😜🙈
A tak poważnie, szkoda forum... I jeżeli ma wrócić fajna normalna atmosfera, a to oznacza że mam wrócić i ja to wracam!
Możemy się wszystkie nie lubić ale proszę o jedno.. Szanujmy się!!
🤘✌️😍😘
I dzięki za Mega wsparcie... Fajne jestescie Kobity... Wiecie!!???jakbym nie wróciła niektóre musiałabym blokować albo zgłaszać na policję za stalking 🤣🤣
Poza tym dziecko mi się zepsuło jak odeszłam. Nie dość że się w nocy obudził to jeszcze kupala walnął. Klątwa zadziałała.. Trzeba się ratować ✌️🤘😉
Mamaaaaaaaaa I love you!!!!!espoir, MamaAga85 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Hahahaha Lolka, ja chyba nie mam grzyba, ale nie wiem, może powinnam to sprawdzić 😂😂😂 ja pieprze, ale mam glupawe 🤣🤣🤣Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama19 witaj na forum napisz kilka słów o sobie 🤣🤣🤣
Fasolka77, espoir, KarmeLoVe, malutka_mycha, Daffi, Kiwona, Syska2202, Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Sprawdź koniecznie bo grzyb daje radę 😂. Ja kupowałam na allegro.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień