Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahaha Lolka, ja chyba nie mam grzyba, ale nie wiem, może powinnam to sprawdzić 😂😂😂 ja pieprze, ale mam glupawe 🤣🤣🤣Lolka30 wrote:Haha bo dokładnie tak wczoraj miałam i dziś pewnie też. Nie wiem czy masz tego grzyba dziewczyny polecają bo Filip wczoraj wieczorem dostał go pierwszy raz i zasnął z nim w buzi 😂. Dziś powinna przyjść mata 😜
malutka_mycha, Kasiulka90, Fasolka77, Lolka30, Tunia76, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
U nas jest i ma się dobrze. A kiedy powinien zniknąć? Nikt nas o to nie pyta...malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa -
nick nieaktualny
-
Może macie rację. Ja jej nie traktuje poważnie, przyznam, bo mnie takie glupiutke gąski odpychaja i dla mnie to oczywiste, że normalny chłop na poziomie sie nie zainteresuje... Ale może faktycznie... Dzięki!Lili90 wrote:Kiwona jak przeczytałam opis sąsiadki to od razu pomyślałam tak jak dziewczyny, że powinnaś uważać na męża

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa
U nas chyba zanikl bo od jakiegoś czasu nie widzę ale może dlatego że ona tyle na brzuchu... Jakby na plecach spała to łatwiej byłoby zauważyć.
Przyszła mata 😃 właśnie się pierze a ja robię kilometry z moją maruda bo nie chce leżeć... U mamy na rączkach najlepiej. Dobrze ze obiad mam z wczoraj bo dziś to raczej nic nie zrobię ☹️
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dobra... Espoir mnie rozgryzła... Chodziło o nowy Nick 😜🙈
A tak poważnie, szkoda forum... I jeżeli ma wrócić fajna normalna atmosfera, a to oznacza że mam wrócić i ja to wracam!
Możemy się wszystkie nie lubić ale proszę o jedno.. Szanujmy się!!
🤘✌️😍😘
I dzięki za Mega wsparcie... Fajne jestescie Kobity... Wiecie!!???jakbym nie wróciła niektóre musiałabym blokować albo zgłaszać na policję za stalking 🤣🤣
Poza tym dziecko mi się zepsuło jak odeszłam. Nie dość że się w nocy obudził to jeszcze kupala walnął. Klątwa zadziałała.. Trzeba się ratować ✌️🤘😉
malutka_mycha, Kiwona, estrella, chce_byc_mama, espoir, Kasiulka90, Daffi, Syska2202, Lolka30, DorotaAnna, Fasolka77, KarmeLoVe, Lili90, Tunia76, martusiawp, Misiabella, MamaAga85, Aga2606, B_002, Anete lubią tę wiadomość
-
No właśnie całkiem nieświadomie fizjo mnie nastraszyla, bo mi mówi że powinniśmy stworzyć warunki do wyciszenia (powoli podnosić, odkładać, łagodne dźwięki). Byłam pewna że już powinno go nie być ale na następnej wizycie dopytalam, jeszcze może być. Tylko wg Pauli do końca 4 miesiąca a wg internetów do 6. Muszę lekarke spytać ale chciałam wiedzieć czy już u kogoś zaniklKiwona wrote:U nas jest i ma się dobrze. A kiedy powinien zniknąć? Nikt nas o to nie pyta...
Kiwona lubi tę wiadomość
-
my juz nie mamy tego odruchu.malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa -
Pewnie masz rację, bo jak Nina leży na boczku to też tego nie widzę. Raczej tylko na plecach. Za miesiąc mamy neudo to dopytam jak to jestestrella wrote:U nas chyba zanikl bo od jakiegoś czasu nie widzę ale może dlatego że ona tyle na brzuchu... Jakby na plecach spała to łatwiej byłoby zauważyć.
Przyszła mata 😃 właśnie się pierze a ja robię kilometry z moją maruda bo nie chce leżeć... U mamy na rączkach najlepiej. Dobrze ze obiad mam z wczoraj bo dziś to raczej nic nie zrobię ☹️
estrella lubi tę wiadomość
-
ja mam zwykla zmienic musze bo mi sie ksztalt parasolki nie widzi. uchwyt uniwersalny do kazdego wozka.. ale spiety na trytyki i dzieki temu sie trzyma stabilnie.martusiawp wrote:O jakim grzybie mówicie?
I ponawiam pytanie: jakie macie parasolki do wózka? Dobrze się trzymają? I czy one nadają się do każdego wózka?
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Lili Nina raczej ciekawski jest i mało czego się boi. Dzisiaj podejrzewam że kot ja wystraszylam jak włosy mylam, rozdarta się niemożliwe.
Martusia ja mam jakąś zwykła z allegro i dupy nie urywa. Jak ustawiona jest pod wiatr to się sama przekreca.
martusiawp lubi tę wiadomość
-
No i bardzo dobrze! Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko 😍 Ja się może niedługo odważę na "normalne" lody, bo tylko sorbety wcinam (ale za to często 😁).Karollinax26 wrote:Kasiulka, ja wczoraj zjadłam 2 knopersy, 2 duplo, 2 kawałki tortu i naleśnika z twarogiem. Nie dam rady inaczej.

wasze muluchy też takie strachopirdki??