Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Haha bo dokładnie tak wczoraj miałam i dziś pewnie też. Nie wiem czy masz tego grzyba dziewczyny polecają bo Filip wczoraj wieczorem dostał go pierwszy raz i zasnął z nim w buzi 😂. Dziś powinna przyjść mata 😜
malutka_mycha, Kasiulka90, Fasolka77, Lolka30, Tunia76, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa -
nick nieaktualny
-
Lili90 wrote:Kiwona jak przeczytałam opis sąsiadki to od razu pomyślałam tak jak dziewczyny, że powinnaś uważać na męża
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa
U nas chyba zanikl bo od jakiegoś czasu nie widzę ale może dlatego że ona tyle na brzuchu... Jakby na plecach spała to łatwiej byłoby zauważyć.
Przyszła mata 😃 właśnie się pierze a ja robię kilometry z moją maruda bo nie chce leżeć... U mamy na rączkach najlepiej. Dobrze ze obiad mam z wczoraj bo dziś to raczej nic nie zrobię ☹️Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dobra... Espoir mnie rozgryzła... Chodziło o nowy Nick 😜🙈
A tak poważnie, szkoda forum... I jeżeli ma wrócić fajna normalna atmosfera, a to oznacza że mam wrócić i ja to wracam!
Możemy się wszystkie nie lubić ale proszę o jedno.. Szanujmy się!!
🤘✌️😍😘
I dzięki za Mega wsparcie... Fajne jestescie Kobity... Wiecie!!???jakbym nie wróciła niektóre musiałabym blokować albo zgłaszać na policję za stalking 🤣🤣
Poza tym dziecko mi się zepsuło jak odeszłam. Nie dość że się w nocy obudził to jeszcze kupala walnął. Klątwa zadziałała.. Trzeba się ratować ✌️🤘😉malutka_mycha, Kiwona, estrella, chce_byc_mama, espoir, Kasiulka90, Daffi, Syska2202, Lolka30, DorotaAnna, Fasolka77, KarmeLoVe, Lili90, Tunia76, martusiawp, Misiabella, MamaAga85, Aga2606, B_002, Anete lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:U nas jest i ma się dobrze. A kiedy powinien zniknąć? Nikt nas o to nie pyta...
Kiwona lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Angella taki mały i już operacje plastyczne? Dałabyś mu trochę podrosnac;)
A Wasze dzieci mają jeszcze ten odruch moro? Czy już zanikl? Ja mam czasami wrażenie że u nas jest on mocniejszy, dobrze że już za niedługo idziemy do nwurologa -
estrella wrote:U nas chyba zanikl bo od jakiegoś czasu nie widzę ale może dlatego że ona tyle na brzuchu... Jakby na plecach spała to łatwiej byłoby zauważyć.
Przyszła mata 😃 właśnie się pierze a ja robię kilometry z moją maruda bo nie chce leżeć... U mamy na rączkach najlepiej. Dobrze ze obiad mam z wczoraj bo dziś to raczej nic nie zrobię ☹️estrella lubi tę wiadomość
-
martusiawp wrote:O jakim grzybie mówicie?
I ponawiam pytanie: jakie macie parasolki do wózka? Dobrze się trzymają? I czy one nadają się do każdego wózka?Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Lili Nina raczej ciekawski jest i mało czego się boi. Dzisiaj podejrzewam że kot ja wystraszylam jak włosy mylam, rozdarta się niemożliwe.
Martusia ja mam jakąś zwykła z allegro i dupy nie urywa. Jak ustawiona jest pod wiatr to się sama przekreca.martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Kasiulka, ja wczoraj zjadłam 2 knopersy, 2 duplo, 2 kawałki tortu i naleśnika z twarogiem. Nie dam rady inaczej.