Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Mama - na boreliozę chcesz się szczepić? Wydaje mi się że nie ma przeciwwskazań przy kp, ale mogę się mylić, bo ostatnio się nie interesowałam tym.
My już po rotawirusach. Było pyszne, Ignas domagał się więcej 😁 Waży 5,7kg.
Rozmawiałam z lekarka, okazuje się że ten nasz odczyn poszczepienny jest tak duży bo został źle podany - za nisko i za głęboko. Właśnie drugi raz wzbiera ropa i będzie pękać. Mówiła lekarka i położne że tak może się babrać nawet rok ale to nie boli i nie jest nopem. No i nic nie da się z tym zrobić .
Właśnie lecimy z mężem polazic. Ignas zrobił już trzy małe kupy po szczepieniu. Można je potraktować jak jedna duża ale zmieniam jak najszybciej żeby się jakieś odparzenie nie zrobiło. Portal jak pisalyscie że Wasze maluchy miały jadowite te kupy. Za tydzień bexsero.
U nas w mieście był parę tygodni temu przypadek meningokoków u 2 letniej dziewczynki - zapytałam dzisiaj lekarza właśnie. Boje się tego gówna jak niczego innego. Szczepionki też, ale powikłań po zakażeniu bardziej.
Później ponadrabiam Was laski.
PS. Slyszalyscie że w Poznaniu wścieklizna? Nietoperz pogryzł człowieka. Jest kwarantanna
Btw moje dziecie kończy dziś 3 miesiące)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 15:59
malutka_mycha, Lolka30, Daffi, Mama019, Kasiulka90, Kiwona, estrella, Lili90, Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:A ja się sama w bambuko zrobiłam, bo okazało się, że mam same budynie. Po kiego gryzba mi budyń, jak nikt go nie je? Pewnie zostały z czasów, kiedy dużo piekłam. Nic to, wyślę siostrzenice do sklepu później.
Czyli co? Mały jogurt, galaretka i szklanka wrzątku? Dobrze pamiętam?
Serniczekbz budyniem? 😋Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Dobra...kupię dziś mascarpone... Ile serka na 1 galaretkę?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Daffi wrote:U nas odpukac 20.30 4 i 7. Ale czasem zdarzają sie odchyly pol godz wcześniej.. Choc wczoraj wyczuł napiecie na forum o 23 sie obudzil szybki cyc dojadl doslownie pare pociagniec i spal do 4 ufff.. A juz sie balam ze czeka nas trudna noc.
Jezu... można się wyspać... zazdradzczamFasolka77
-
nick nieaktualny
-
Moja ma jakies wieczorne jazdy przed soaniem, wczoraj godzina placzu - o tak , bo kołki to nie są bo płacz jest raz za czas do ukojenia 😊 ale jak zaśnie ok 22 tak budzi się o 3 albo 3.30 na karmienie czasami jeszcze jej się zdarzy obudzić o 24 ale za każdym razem cyc odbije i od razu spi bez wydziwiania 😊 potem znowu wstaje ok 7-8 😊
-
nick nieaktualny