Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:No właśnie tak robi. A syn ciągle jej daje palce, żeby cwiczyla brzuch.
-
Paula 90 wrote:Mi po tych skarpetach trzy tygodnie skóra że stop schodziła. Wyglądały tragicznie. I nic nie pomagało. I wtedy się dowiedziałam że "to normalne". Ale ponoć nie u wszystkich tak jest
Więc tylko uprzedzam
Wiem czytalam! Wlasniw o ten efekt mi chodzi, nie potrafia sama sobie ogarnąć stop a do kosmetyczki nie pojde bo Lili nie zostawie z mamaTakze przemęcze sie 3 tyg w trampkach i tak u nas zimno poki co. Licze, ze zrzuce skore i będę miala mięciutkie stopki
-
Syska2202 wrote:Valetta my we wrześniu jedziemy w okolice Kościerzyny 😊 niewiem czy kojarzysz taka miejscowość Wiele , nad jeziorem Wieleńskim 😊
Taaak kojarzę a nawet bylismy nad tym jeziorem! Jest tam pieknie, Kaszuby maja to cos a nie wiele osób chce się tam wybierac i poznawać piekne zakatki. -
Paula 90 wrote:Daffi - dobrze że nic Julce się nie stało. Ikea miała proces bo dzieci zrzucały ta komodę malm na siebie a ona przecież dość duża i jak wypełniona to ciężka.
Kurde, tyle rzeczy do przemyślenia i dostosowania
Teraz w tej komodzie sa zabezpieczenia aby przywiercic ja do sciany. Mamy ja i robi za przewijak. Pozniej na pewno ja przykrecimy, nie ma co ryzykować -
Paula 90 wrote:Mi po tych skarpetach trzy tygodnie skóra że stop schodziła. Wyglądały tragicznie. I nic nie pomagało. I wtedy się dowiedziałam że "to normalne". Ale ponoć nie u wszystkich tak jest
Więc tylko uprzedzam
Ale chyba Ty Paula coś pisałaś kiedyś o tym... Nie pamiętam. Ale czy można podczas kp?
Mam tak twarde pięty, że chodząc u nas po panelach, stukotem budzę pewnie sąsiadów. Really...
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Oliwier ma strzelające kolano, strzela mu też w okolicy kości ogonowej. Przestaje na każdej wizycie lekarskiej, ale wrócimy do domu, znów to smao. Strzelają waszym dzieciom kostki?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Jedziemy na 6 tygodni do polski. Mamy tam tylko łóżeczko. Powiedzcie... Co wziąć, co zamówić... Tak żebym niczego nie zapomniała. Wolę się przygotować już.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
KarmeLoVe wrote:Oliwier ma strzelające kolano, strzela mu też w okolicy kości ogonowej. Przestaje na każdej wizycie lekarskiej, ale wrócimy do domu, znów to smao. Strzelają waszym dzieciom kostki?
U nas w sumie słyszę czasem w okolicach szyjki jak Bunia podnoszę...Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmeLoVe wrote:Bo to właśnie o to chodzi żeby ta skóra zeszła. Ja się czułam jak rasowa żmija... 😁 A D się śmiał, że moje prawdziwe oblicze się ukazuje 😂
Ale chyba Ty Paula coś pisałaś kiedyś o tym... Nie pamiętam. Ale czy można podczas kp?
Mam tak twarde pięty, że chodząc u nas po panelach, stukotem budzę pewnie sąsiadów. Really...
Niektóre kwasy nie mogą być stosowane przy kp. Zwłaszcza kwas salicylowy - w kosmetykach występuje pod nazwą salicylic acid na przykład.
A nie wiem jakie są w tych wszystkich skarpetach. Teoretycznie niskie stężenia (2-5%) nie powinny szkodzić. Ale takiej informacji na opakowaniu nie znajdziemy raczej. Więc jeśli jest kwas salicylowy to unikać na wszelki wypadek. -
Paula 90 wrote:Daffi - dobrze że nic Julce się nie stało. Ikea miała proces bo dzieci zrzucały ta komodę malm na siebie a ona przecież dość duża i jak wypełniona to ciężka.
Kurde, tyle rzeczy do przemyślenia i dostosowania -
valetta94 wrote:Wiem czytalam! Wlasniw o ten efekt mi chodzi, nie potrafia sama sobie ogarnąć stop a do kosmetyczki nie pojde bo Lili nie zostawie z mama
Takze przemęcze sie 3 tyg w trampkach i tak u nas zimno poki co. Licze, ze zrzuce skore i będę miala mięciutkie stopki
Wole pedicure zdecydowanie. A czemu nie zostawisz malej z mama na ta chwile? -
KarmeLoVe wrote:Bo to właśnie o to chodzi żeby ta skóra zeszła. Ja się czułam jak rasowa żmija... 😁 A D się śmiał, że moje prawdziwe oblicze się ukazuje 😂
Mam tak twarde pięty, że chodząc u nas po panelach, stukotem budzę pewnie sąsiadów. Really... -
KarmeLoVe wrote:Oliwier ma strzelające kolano, strzela mu też w okolicy kości ogonowej. Przestaje na każdej wizycie lekarskiej, ale wrócimy do domu, znów to smao. Strzelają waszym dzieciom kostki?
-
Daffi wrote:Nie ale Filipowi wciąż żuchwa przeskakuje a nikt mnie nie słucha i patrzą jak na wariata. Jak je wyatarczy dotknac gdziekolwiek glowy by poczuc ze tam stuka mu w środku.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
KarmeLoVe wrote:Jedziemy na 6 tygodni do polski. Mamy tam tylko łóżeczko. Powiedzcie... Co wziąć, co zamówić... Tak żebym niczego nie zapomniała. Wolę się przygotować już.
Ja zamawiam jeszcze na allegro wanienke i tak poza lozeczkiem i wanienka wszystko wioze ze soba😉KarmeLoVe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Paula a co ten kwas moze powodowac ? Ja sporadycznie uzywam skinoren krem a tam wlasnie ten kwas jest...
Więc to jest raczej na takie zasadzie że nie wolno stosować bo przenika do mleka a Anię wiemy jak wpływa na dziecko więc na wszelki wypadek lepiej unikać -
KarmeLoVe wrote:Myślisz że to zuchwa? Oli czasami jak mocno się zassie to stuka mu gdzieś tak podobnie