Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kalika wrote:Valetta, polecam Ci do stóp maść z Gehwola, czyni cuda.
https://www.aptekagemini.pl/gehwol-med-schrunden-masc-do-zrogowacialych-i-pekajacych-stop-75ml.html
Jakie masz nosidło?
Mam Tule
https://www.babytula.pl/products/blossom-nosidelko-tula-free-to-grow -
kalika wrote:Valetta, polecam Ci do stóp maść z Gehwola, czyni cuda.
https://www.aptekagemini.pl/gehwol-med-schrunden-masc-do-zrogowacialych-i-pekajacych-stop-75ml.html
Jakie masz nosidło?
Dziękuję na pewno wypróbuję maść! Dziś kupiłam Regenerum, zobaczymy jak się sprawdzi -
U Nas dzień fajny a kolejny wieczór kończymy płaczem...zasnął przy suszarce ale i tak się kręci i jest niespokojny...
Na dodatek odkryłam, że na łokciach ma suche plamy i już płacze ze strachu,że odziedziczył po mnie chorobę skóry...załamię się jeżeli tak będzie...😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Córka i mąż i pies spakowani na wyprawę do PL a ja z Natankiem sama na chwilke zostaje😉trzymajcie kciuki żebyśmy sobie poradzili☺️ -
nick nieaktualnyCześć przepraszam że wam przeszkadzam ale mam pytanie może któraś z was też miała ten sam problem. Jestem mamą 4miesięcznej córeczki która jest dość uparta w sprawie karmienia je tylko z lewej piersi a przy drugiej jest ogromny wrzask i wiercenie karmię mieszanie czyli w nocy daję jej butelkę a w dzień karmię piersią
-
Paula 90 wrote:Ignas dostał ataku śmiechu przy tym ćwiczeniu 😂
-
Wercia9595 wrote:Cześć przepraszam że wam przeszkadzam ale mam pytanie może któraś z was też miała ten sam problem. Jestem mamą 4miesięcznej córeczki która jest dość uparta w sprawie karmienia je tylko z lewej piersi a przy drugiej jest ogromny wrzask i wiercenie karmię mieszanie czyli w nocy daję jej butelkę a w dzień karmię piersią
Wercia9595 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Mama 19 na fb pytam o polecany przez Ciebie specyfik chyba z Adermy🤔 może tu szybciej odczytasz Kochana❤❤❤❤
a może któraś z Was przypadkiem zapisałamamy tez zel do kapieli rewelacja. Ciemieniucha nam wracala a po kapieli i umyciu glowy w nim sladu nie ma. Wstawie zdj zelu bo jest ich mnostwo ale ten ma o 1 skladnik wiecej i to dosc ciekawy składnik.
-
Daffi wrote:Ja odpisalam ze zdj
mamy tez zel do kapieli rewelacja. Ciemieniucha nam wracala a po kapieli i umyciu glowy w nim sladu nie ma. Wstawie zdj zelu bo jest ich mnostwo ale ten ma o 1 skladnik wiecej i to dosc ciekawy składnik.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Ddziękuję Daffi ❤❤❤❤❤❤
Ja się boję,że Natan odziedziczył po mnie łuszczyce...paskudna choroba i niestety tylko się ją zalecza więc to trochę jak wyrok...
jak dziś zobaczyłam Jego łokcie i plamy powiedziałam dość tutejszym metodom gdzie bronią bardzo się przed stosowaniem emitentów u dzieci...maż będzie w PL to kupi to...mąż używał z tej firmy żelu do mycia ale u niego akurat spektakularnych efektów nie było... -
malutka_mycha wrote:Kurcze Ninka też się przestawila ze spaniem. Zasypia po 8 i wtedy jest jej najdłuższa drzemka, 6h. A później już jej się spać nie chce. Jak mam ją przestawić żeby spała ę nocy? Wybudzac o 23?
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
B_002 wrote:Mycha spróbuj nakarmić przez sen o 23. Jak będzie w fazie lekkiego snu to przystaw do piersi, powinna zacząć ssać i jak się naje to pośpi dłużej. Mi się czasem zdarza że nawet do rana śpi jak ją tak dokarmię bez budzenia
Teraz mam problem od wtorku. Spał już sam... Od szczepień nie może zasnąć na noc. Zaśnie po 20:30 budzi się o 21 jeść i jest walka... Co chwila pierś, płacz, jak zaśnie za chwilę coś go wybudza - zaczyna machać rączkami, nizjamie, aż w końcu zaczyna płakać. Dziś uspilam go na rękach, opatullnego flanela, spał w samym bodziaku i go przykrywalam pieluszka, bo ukrop, ale teraz jest chłodniej na dworze. Może dziecko spać nie może bo mu zimno jak zaśnie? Nie wiem już kombinuje jak się da, a szkoda mi go bardzo jak przez dwie godziny co Zasnie to się wybudza, płacze, rzuca
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Karmelove ja też wcześniej nie mogłam karmić przez sen ale nadszedł czas że nie mamy z tym żadnego problemu. Raz na jakiś czas próbowałam aż w końcu zaczęło się udawać i dziecko przestało się budzić podczas tego karmienia.
Dziecku może być chłodniej, zwłaszcza jeśli zostawiasz uchylone okno na noc.
Dzieci szybciej zareagują jak im za zimno niż za ciepło. U nas też nadal gorąco w mieszkaniu (25-26 stopni) ale nie zostawiam otwartego okna w sypialni bo na zewnątrz poniżej 20st i jak się budziłam na karmienie to mała miała całe nogi i ręce zimne.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Hej! Wczoraj cały dzień na Śląsku bylismy. Ja właśnie wstałam i zrobiłam mleko, bo mnie synuś obudził okropnym wierceniem, no ale zrobiłam a on śpi. Zaraz go chyba wezmę na śpiocha spróbuję nakarmić.
Podajęmy od popołudnia sab simplex, bo mama przywiozła z Niemiec a akurat espumisan się skończył. Ile Wy dajecie tego? My do każdego karmienia 15 kropli. Nie wiem, ale młody marudny bardzo i teraz na co to zrzucić? Dalej skok, a może sab simplex, a może za dużo wrażeń poza domem, a może za ciepło albo katarek...? Właśnie, czy po szczepieniu na pneumo może zostać katar?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 04:09