Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
http://blow.cheapshopu.com/index.php?main_page=one_step_checkout
Jak wam wygląda ta strona? Oszustwo??
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Dziękuję za Wasze odpowiedzi 😘
Ja też do tej pory za każdym razem myłam i gotowałam kapturki... I już mnie to zaczęło denerwować, a Wasz tok myślenia mi się podoba, więc skończę na myciu 😃 Tym bardziej, że mam eko żel do mycia naczyń, którym można też myć owoce 👍 Dziękuję po raz drugi 😅
I po raz trzeci dziękuję za link do "rączki". Myślałam, że mnie to nie dotyczy, a gorąco mi się zrobiło, jak sobie zdałam sprawę, że źle karmię blokując dziecku rękę 😞 -
nick nieaktualny
-
Ja sterelizuje butelki w mikrofali i daje na suszarkę do butelek.
Do kąpieli używam płynu z baby dream A po kąpieli stosuje balsam z babydream ale nie codziennie.
My dziś spaliśmy z Filipem do 11 🙈. Cieszę się bo mąż znów ma dobę w pracy to przynajmniej czas nam leci szybciej do wieczora.Kasiulka90, Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dorjana wrote:Witajcie
wróciłam na belly po raz trzeci i staram się rozgryźć nowości
Czy możecie mi powiedzieć czy aplikacja na telefon też jest w wersji ciąża - Bellybestfriend???
czy tylko starania - Ovufriend ???
Na kompie normalnie po zaznaczeniu pozytywnego testu przeskoczyłam z Ovu na Belly.
Nie wiem czy na telefonie też jest taka możliwość??Dorjana lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Dziękuję za Wasze odpowiedzi 😘
Ja też do tej pory za każdym razem myłam i gotowałam kapturki... I już mnie to zaczęło denerwować, a Wasz tok myślenia mi się podoba, więc skończę na myciu 😃 Tym bardziej, że mam eko żel do mycia naczyń, którym można też myć owoce 👍 Dziękuję po raz drugi 😅
I po raz trzeci dziękuję za link do "rączki". Myślałam, że mnie to nie dotyczy, a gorąco mi się zrobiło, jak sobie zdałam sprawę, że źle karmię blokując dziecku rękę 😞Paula 90, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny - emolient to substancja natłuszczający skórę, tworząca na skórze warstwę okluzyjna, zapobiegająca parowaniu wody z naskórka.
Emolientem jest zwykły olej
I to właśnie oleje (w większości) są najbezpieczniejszymi emolientami.
Te kosmetyki potocznie zwane emolientami często niewiele mają wspólnego z definicją (patrzcie na składy) bo pomimo olejów mają silne wysuszacze (np. sls).
Dermedic linum jest spoko - któraś z Was go wymieniła. Babydream żel/płyn do kąpieli też są bardzo ok.
My używamy od urodzenia wody z olejkiem ze słodkich migdałów a główkę i pupę myjemy właśnie dermediciem (ma właściwości myjące bez wysuszania skóry).Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Mama19 kiedy przesadzasz Krystka do spacerówki? Bo się zastanawiam czy do rodziców nie zabrać spacerówki, mała będzie miała prawie 4 miesiące. Lila Gondoli nie lubi a mi ona w aucie zajmie za dużo miejsca..
A we wt Idę kupować spacerówkę mała składana (ale wiadomo że rozkładana na płasko )zęby leżała cały czas w bagażniku.
Nie będę musiała ze sobą tachac tej dużej do lekarza ,mamy czy na zakupyvaletta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama A jaka kupujesz ta składana?Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dzisiaj maly konczy 12 tygodni. Marze o chwili, by bylo po tych wszystkich badaniach i okazalo sie, ze maly jest zdrowy. Oczywiscie przeczesuje internet i nie bardzo jest to pokrzepujace
Na pewno przedluzajaca sie zoltaczka idzie w parze z wzmozonym napieciem miesniowym. Najwazniejsze by nie mialo to podloza patologicznego. Za tydzien usg przezciemiaczkowe mamy i chcialabym zeby juz byl nastepny poniedzialek i zeby okazalo sie ze jest ok. Maly ma dosyc spora glowe i juz wyczytalam ze to moze byc wodoglowie i jakis tam zespol. Mimo ze Michalek w 3 miesiacu mial ten sam rozmiar (maly juz majac 2,5 miesiaca, ale teraz tez ma wciaz taki), tylko obwod klatki piersiowej mial o centymetr wiekszy, a to tez ma znaczenie
Ale sa chwile ze czytam i szala informacji przechyla sie na pozytywna strone;) I wiem, ze i tak bde szukac informacji, bez wzgledu na wszystko, bo jak nie czytam to i tak sie martwie, bo malemu zlecono badania takie a nie inne, tak wiec sila rzeczy, biore pod uwage i te gorsze opcje.