Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
martusiawp wrote:Aż tak źle?
Nawet nie wiem, czy to dziecko cokolwiek zjadło, bo tak się wyrywał od cyca. -
malutka_mycha wrote:Ja dziś zgrzeszylam i zjadłam ciasto. Ale jak widzę makowiec to aż mną trzęsie...
Kasiulka współczuję, chętnie bym przygarnela żebyś mogła się jedna nockę wyspać.
Wie któraś jak długo można stosować fiolet gencjanowy? Smaruje Ninie na plesniawki ale nie chce przedobrzyc. U lekarza będę we wtorek to spytam ale to jeszcze kilka dni
u mnie lekarka mowila 2x dziennie przez 2 dni potem ze 4 dni przerwy i rumianek albo szalwie zamiast fioletu .....ogolnie nie za czesto .....ja samrowalam 1 dzien i schodzilo po czym po 3 dniach znow wychodzilo i znow smarowalam......teraz bez sladu nie ma nic.....malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiu rozszerzanie diety rozpoczęliśmy od tego czego nie powinno się zaczynać czyli marchewki. Pierwszego dnia trzymał papkę tylko w buzi i nic z tym nie robił drugiego dnia próbował przeżuwac, ale aż nim wzdrygało a trzeciego już calkiem nieźle szło mu połykanie tego co znalazło się w buzi.
-
Tunia76 wrote:Współczuję. Ja zawsze mówię, że dopóki śpi w nocy, to w dzień wybacze wszystko.
Syn miał ciężkie noce i to był dla mnie koszmar. Zwłaszcza, że mąż mi nie pomagał.
Kasiulka współczujęKasiulka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Lili90 wrote:Basiu rozszerzanie diety rozpoczęliśmy od tego czego nie powinno się zaczynać czyli marchewki. Pierwszego dnia trzymał papkę tylko w buzi i nic z tym nie robił drugiego dnia próbował przeżuwac, ale aż nim wzdrygało a trzeciego już calkiem nieźle szło mu połykanie tego co znalazło się w buzi.
Są tylko porady co jest zalecane a co nie, ale to rodzic decyduje.
Jak mu smakuje to niech je na zdrowie
-
B_002 wrote:Nie ma czegoś takiego że się nie powinno
Są tylko porady co jest zalecane a co nie, ale to rodzic decyduje.
Jak mu smakuje to niech je na zdrowieStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka30 wrote:Też czytałam że można zacząć od dowolnego warzywa. Chyba że marchewka traktowana jako owoc jest.
-
malutka_mycha wrote:Ja dziś zgrzeszylam i zjadłam ciasto. Ale jak widzę makowiec to aż mną trzęsie...
Kasiulka współczuję, chętnie bym przygarnela żebyś mogła się jedna nockę wyspać.
Wie któraś jak długo można stosować fiolet gencjanowy? Smaruje Ninie na plesniawki ale nie chce przedobrzyc. U lekarza będę we wtorek to spytam ale to jeszcze kilka dni -
stresant wrote:u mnie lekarka mowila 2x dziennie przez 2 dni potem ze 4 dni przerwy i rumianek albo szalwie zamiast fioletu .....ogolnie nie za czesto .....ja samrowalam 1 dzien i schodzilo po czym po 3 dniach znow wychodzilo i znow smarowalam......teraz bez sladu nie ma nic.....
-
Kto się obsra na chrzcie ten ma szczęście w życiu 😁😁😁😁 Bunio pokazał klasę! 😁😁😁😁
martusiawp, Misiabella, Tunia76, malutka_mycha, Kasiulka90, Daffi, Paula 90, Bubek, DorotaAnna, Sansivieria, Lolka30, MamaAga85, Syska2202, B_002, Kiwona lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A
Narzekacie niektore na sen maluchow - moja rozregulowala sie teoche prEz walacje i nasz pobyt w polsce. Nie spi tyle co trzeba bo to ktos obudzi, to gdzies jedziemy. Troche cierpie na brak snu ale cos za cosWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 17:42