Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nie jem w ogóle słodyczy, fast foodów, pije wodę (i 2 kawy), nie jem po 18. ale u mnie robotę robi tak naprawdę orbitrek. ćwiczę codziennie po 30 minut
Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp, Fasolka77, Bubek, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Kasiulka90 wrote:Woow! Rewelka! A trzymałaś go na kolanach? Czy był w nosidle? Ta kwestia bezpieczeństwa i ewentualnych turbulencji/lecących ciężkich przedmiotów mnie martwi. Wiem, że baaardzo rzadko się zdarza, ale jednak.
zawsze każą chować rzeczy do półek
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:nie jem w ogóle słodyczy, fast foodów, pije wodę (i 2 kawy), nie jem po 18. ale u mnie robotę robi tak naprawdę orbitrek. ćwiczę codziennie po 30 minut
Wybrałam się dzisiaj do pepco żeby kupić małej body bo z jednych Wyrósł a do innych nie dorosła. I dupa, zamknięte bo się przenoszą. Dziecko gole będzie latać -
jak Mąż wraca z pracy to jedzą obiad, ja tankuje Wojtka do pełna i on ich przejmuje na te 40 minut (bo po orbitreku lecę od razu szybko się wykąpać)
Lolka30, Kasiulka90, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
My po szczepieniu juz od 2 godz. Mlody spal 2 razy, je jak smok usmiech na buzce i nic narazie nie boli
Poraz pierwszy nie plakal przy szczepieniu. Waży 7830g. Nastepne szczepienie mamy 6 wrzesnia ostatnia dawka rotateq i potem 30 wrzesnia pneumokoki z 5w1 musimy polaczyc zeby w czasie wyrobic a nic mu nie bylo po poprzedniej i tak sie zdecydowala pediatra ulozyc.Kasiulka90, MamaAga85, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Angella, dziękuję Ci bardzo 😊 Przede wszystkim to muszę zacząć od wyrobienia dziecku paszportu lub dowodu.
Malutka, recepta na czas to posiadanie trójki dzieci zamiast jednego 😅espoir, Kiwona, Paula 90, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasola, ja też nie mogę spac przez to, że Kaz śpi na brzuchu. On po prostu nie zawsze ma główkę na bok, a często nosem w materacu leży i mnie to paraliżuje. A nie da się go przekręcić jakoś, bo się wscieka a do tego i tak za chwilę wraca do "swojej" pozycji. Dzisiaj nie spałam pół nocy, masakra. Wiem, że powinien sobie poradzić, ale on z tą swoją masa nie jest taki zwinny jeszcze i się boję, że po prostu przytka sobie ten nos...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
ja bym w ogóle nie spała, bo Wojtek śpi tylko na brzuchu
jak go położę, tak nawet nie poprawiam, żeby broń Boże się nie obudził
malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
wow!!!espoir!!! ale wynik😱😱😱😱pięknie 🤩idziesz jak burza🤩🤩🤩🤩
ja niebawem wracam do interwalów bo to w połączeniu z dietą dawało mega efekty
tymczasem moi obiad poza domem to ja sobie tosty machnęlam😂martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Fasola, ja też nie mogę spac przez to, że Kaz śpi na brzuchu. On po prostu nie zawsze ma główkę na bok, a często nosem w materacu leży i mnie to paraliżuje. A nie da się go przekręcić jakoś, bo się wscieka a do tego i tak za chwilę wraca do "swojej" pozycji. Dzisiaj nie spałam pół nocy, masakra. Wiem, że powinien sobie poradzić, ale on z tą swoją masa nie jest taki zwinny jeszcze i się boję, że po prostu przytka sobie ten nos...
Ciekawe kiedy nam ten strach minie .. no spać się nie da odkąd ogarnął te przewroty...Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Kochane chyba wszystkich trzymanie kciuki powoli działa.
Tate wybudzili ze śpiączki. Walczy! Zakażenie organizmu lekko spada. Stan ciężki ale stabilny.
Szpik jeszcze nie zaczal pracować Le jesteśmy dobrej myśli wszyscy.
Tata ma ostra białaczkę
Niektóre z Was wiedziały, nie chciałam truc Wam tutaj. Teraz jak łapie światełko w tunelu mogę napisać i prosić Was o trzymanie kciukow dalej. ❤️malutka_mycha, Kasiulka90, martusiawp, Kiwona, Lolka30, Misiabella, Syska2202, B_002 lubią tę wiadomość
-
Przepraszam że dalej nie czytam i nie pisze. Myślę o Was mocno i mam nadzieję że wszystko dobrze u Was!
Jak będzie dobrze jestem na spotkaniu we Wrześniu z Wami. Proszę mnie poinformować co i jak ❤️😘Fasolka77, Kasiulka90, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama019 wrote:Kochane chyba wszystkich trzymanie kciuki powoli działa.
Tate wybudzili ze śpiączki. Walczy! Zakażenie organizmu lekko spada. Stan ciężki ale stabilny.
Szpik jeszcze nie zaczal pracować Le jesteśmy dobrej myśli wszyscy.
Tata ma ostra białaczkę
Niektóre z Was wiedziały, nie chciałam truc Wam tutaj. Teraz jak łapie światełko w tunelu mogę napisać i prosić Was o trzymanie kciukow dalej. ❤️
Mamuś!!! Niezmiennie dla Tatki kciukasy!!! ❤️❤️❤️❤️Fasolka77
-
Hej kobitki
Gratuluje postepow maluchow, tatuazy, zrzuconych kilogramow itp
Nadrobilam wszustko w koncu
My jeszcze w PL, za 2 dni wracamy. Mia yroche przebodzcowana ale daje rade, miala chuba jakis skok (ja sie w nich nie orientije) bo zaczela ciagnac glowe do siadania, lapie stopki, uwielbia na brzuchu (wczesniej to tragedia byla). Takze ogolnie jestem happy ale juz chce do domuKasiulka90, malutka_mycha, martusiawp, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:Paula wstaw proszę link do maty czy puzzli piankowych które kupiłaś 🙏
https://www.blizejciebie.pl/babyono-puzzle-piankowe-10szt-ksztalty,1280_1222_1235,11820,1.html?utm_content=11820&gclid=CjwKCAjwtO7qBRBQEiwAl5WC25LsGii9VQaZ0PI45BDpH0WEtILxfCl7aspfP3CiDDyz-1octb6gwhoCbg0QAvD_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 20:10
estrella lubi tę wiadomość