Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasola Filip w nocy śpi tylko na brzuchu. Nie peniaj!
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Paula 90 wrote:Misiabella - czemu tylko godzinę? Każda pozycję wymuszona (chusta, nosidło, fotelik) trzeba "odprostowac" co 2-2,5 godziny. Przy takim kurduplu jak nasze to i tak trzeba nakarmić i zmienić pieluchę więc dłużej nie da się. Potem powinno się zrobić 30 minut przerwy minimum.
Ludy pierwotne noszą dzieci przyczepione "byleczym" przez cały dzień. Właśnie Zawitkowski zwraca na to uwagę. I te ludy pierwotne są "proste" i w znakomitej większości przypadków nie mają problemów z postawą
Skonsultuj z kimś dobrze poinformowanym na żywo jak możesz nosić i noś. To super sprawa
Ja już wkładałam Młodego w Manduce nawet dla sprawdzenia. I o ile zakłada się to o niebo lepiej niż Marsupi i jest o tysiąc razy wygodniejsze, to Młody ma bardziej napięte plecy i jest taki "sztywniejszy".
W Marsupi jest "miękki"Odnioslamsie do slow nowej kolezanki ze chcialaby nosic dziecko max godzine dziennie. Jednym ciagiem to dlugo nie chce go trzymac, bo on musi cwiczyc, tez miec samodzielna aktywnosc na macie itd
tylko wlasnie jak cos gotuje, czy jak bede jezdzic po michalka to chcialabym z chusta.
B_002 lubi tę wiadomość
-
Współczuję dnia Fasolka... prawda z tymi pomieszczeniami dla dzieci ... tz.u nas powiem Wam,że jest super a byliśmy juz we wszystkich centrach handlowych się przebierać plus Rossman,DM,C&A i miejskie pomieszczenia i same plusy-czysciutko, świeżo no i są to zupełnie osobne pomieszczenia do przewijania i karmienia...
w jednym MacADonalds jest to awykonalne do ogarnięcia bo przewijak jest w Damskiej toalecie no alr strach na nim położyć dziecko plus niezbyt tam świeżo i nigdy nie korzystałam tam...
Kasiula przepraszam za zrobienie ochoty na słodkie😂😂😂😂😂współczuję nocek😕😕😕😕😕😕😕Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Fasola Filip w nocy śpi tylko na brzuchu. Nie peniaj!
No babcia jest w szoku że taki silny i główkę mocno trzyma więc spróbuje dziś trzymać nerwy na wodzy.
Dokąd Lolka jedziecie? Może nie będzie tak źle i Filip prześpi cała podróż? No chociaż 3/4 😀Fasolka77
-
Misia a Brunek ma tylko wzmożone czy w niektórych partiach osłabione? Waga na pewno robi swoje, moja Kruszynka, ledwo 5kg nie ma za dużo do obrocenia. Ani się obejszysz a będzie się turlać tam i z powrotem.
Fasolka kiepski dzieńmoże Bunio odbierał ten smutny nastrój i dlatego był marudny, w jakimś stopniu pewnie nerwów byliście.
ja już nawet przewijaków nie szukam tylko w wózku przewijam. Jak byłam teraz na 0ogrzebue to w knajpie w której była stypa nawet wózkiem nie można było przejechać ani postawić go przy moim krześle. Porażka, nieźle się nGimnastykowalam.ja rozumiem że każde miejsce jest na wagę złota bo to kasa ale jakieś minimum przestrzeni by się przydało. Grubsza osoba też miałaby problem, o niepełnosprawnej nie wspominamMisiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka - łączę się w bólu przy skoku
Dla dietujacych - ja też miałam ograniczać ale w tym wszystkim mój szanowny małżonek woli siedzieć w robocie niż w domu i przez dwa tygodnie będzie tylko jeden dzień w domu. Reszta w pracy albo odsypianie nocki.
Dziś odsypia nockę a jutro idzie na dniówkę. Robiłam zamówienie w Rossmanie i dorzucilam tonę czekolady. Jakoś muszę podnieść poziom serotoniny bo wykituje.
Fasolka - współczuję tego dnia. Wiem jak to jest jak pokladasz nadzieję w kimś kto miał pomóc a gówno z tego i zostajesz sama, przemęczona, ze swoimi emocjami i rozemocjonowanym dzieckiem.Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Misia a Brunek ma tylko wzmożone czy w niektórych partiach osłabione? Waga na pewno robi swoje, moja Kruszynka, ledwo 5kg nie ma za dużo do obrocenia. Ani się obejszysz a będzie się turlać tam i z powrotem.
Fasolka kiepski dzieńmoże Bunio odbierał ten smutny nastrój i dlatego był marudny, w jakimś stopniu pewnie nerwów byliście.
ja już nawet przewijaków nie szukam tylko w wózku przewijam. Jak byłam teraz na 0ogrzebue to w knajpie w której była stypa nawet wózkiem nie można było przejechać ani postawić go przy moim krześle. Porażka, nieźle się nGimnastykowalam.ja rozumiem że każde miejsce jest na wagę złota bo to kasa ale jakieś minimum przestrzeni by się przydało. Grubsza osoba też miałaby problem, o niepełnosprawnej nie wspominam
Szkoda gadać Mycha...mój szwagier musiał wyjechać od zaplecza na chrzciny...bo winda od kilku miesięcy zepsuta.... Tragedia...Fasolka77
-
u mnie dzisiaj 15 dzień odchudzania i -4,5 kilo. tylko ileeee jeszcze przede mną.... ech...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 12:49
Fasolka77, Kasiulka90, Paula 90, malutka_mycha, Tunia76, martusiawp, stresant, Lolka30, Kiwona, MamaAga85, Bubek lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
malutka_mycha wrote:Fasolka a jak wygląda to chodzenie do przodu i do tyłu? Nina bardzo by chciała do przodu ale jeszcze jej nie wychodzi i wtedy jest apogeum krzykow, piskow itd
Bunio podkurcza nóżki, podnosi pupę i odbija się do przodu 😁 dziś babcia zanotowała że też do tylu...ja jeszcze tego nie widzialamB_002, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Ja też jak widzę brak udogodnień dla rodziców z małymi dziećmi, to sobie myślę "olaboga, co dopiero muszą czuć niepełnosprawni...".
Smutne to, ale ogólnie coraz bardziej zwraca się na to uwagę. Przy projektowaniu nowych budynków i otoczenia jest to konieczny wymóg.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyEspoir - nie za szybko? Wiesz, że jak za szybko zleci to wróci? Chyba że masz ze 25 kilo to wtedy tak na początku leci.
Jakby nie było to piękny wynik 😉
Moja waga stanęła bo czerpie materiał do tworzenia serotoniny z czekolady i sorbetu z mango 😳 -
Paula 90 wrote:Espoir - nie za szybko? Wiesz, że jak za szybko zleci to wróci? Chyba że masz ze 25 kilo to wtedy tak na początku leci.
Jakby nie było to piękny wynik 😉
Moja waga stanęła bo czerpie materiał do tworzenia serotoniny z czekolady i sorbetu z mango 😳Paula 90 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny