Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas dwa ząbki na raz wyszły 🥰🥰🥰
i ma te swoje dwie małe piły i nie Powiem-jak ugryzie nimi palca podczas smarowania to boli troszkę😂
Powrócił mi Piszczuś😂😂😂 na samym początku swojego życia został ochrzczony jako Piszczuś i teraz powrócił na maxa ale to tak,że jak mam Go na rękach to w uszach dzwoni jak zaczyna😂😂😂
Grneralnie lepiej się Nini czuje, kupa nadal nie jest super normalna dlatego idę przełożyć szczepienie (mamy w ten czwartek).
Generalnie pogoda nie rozpieszcza i były juz nawet spacery z kocem i pokrywą od gondoli przez giga wiatry i temp.11 stopni(brrr...czekam niecierpliwie do następnego lata😉)
-
Aaa...uwaga uwaga😱
dokonałam pierwszego zamówienia na Ali😱😱😱 ciekawe czy wciągnie mnie jak.innych
moja kumpelka w zeszłym tyg.odebrała 34 paczki😱😂martusiawp, Kiwona, Fasolka77, Lolka30, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Aaa...uwaga uwaga😱
moja kumpelka w zeszłym tyg.odebrała 34 paczki😱😂Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Moje dziecko już wciągnęło Małego Ksiecia a teraz zaczelismy Hobbita. Czytać, oczywiście. Tak go uspokajam, jak już nic nie działa. Wrzeszczal tak, że przypalilam kotlety dzieciakom na obiad. Tersz zasnął, ale za chwilkę wstanie, bo pora jedzenia się zbliża. Wieczorem znów padne jak naleśnik. Oo Zjadłabym naleśnika 😁
-
po usg komory mozgu ok...... rog na czole to 4 mm tluszczu.....wyniki do konsultacji z neurologiem....ale raczej bedzie zyc
Kasiulka90, malutka_mycha, martusiawp, Kiwona, Misiabella, Fasolka77, Lolka30, Sansivieria, espoir, MamaAga85, Mama019 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:po usg komory mozgu ok...... rog na czole to 4 mm tluszczu.....wyniki do konsultacji z neurologiem....ale raczej bedzie zyc
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super wiesci stresant
Ja dzis pobieralam krew malemu, nawet to ze tylko raz przez sekunde zaplakal a potem gapil sie na okulary dwoch pielegniarek- okularnic mnie zaniepokoilo, he he, juz mnie wszystko niepokoi i wszedzie wietrze jakies anomalie chyba. Na szczescie bilirubina bezposrednia spadla. Posrednia rowniez. Ostatnio bezposrednia byla blisko niebezpiecznej granicy 1 mg/dl, na medycynie praktycznej dla lekarzy przeczytalam, ze gdyby byla powyzej jednego, dziecko w trybie pilnym powinno byc objete specjalistyczna diagnostyka. Szkoda ze takich rzeczy musze z internetu sie dowiadywac. Takie rzeczy zmieniaja postac rzeczy, bo daja czlowiekowi kopa by szukal pomocy, lekarza ktory wie, co robic. Maly ma za to ferrytyne ponizej normy i to dosc znacznie, mimo ze hemoglobine i zelazo w normie. Ferrytyna pokazuje jakie sa rzeczywiste zapasy zelaza w organizmie. Wysoko ferrytyna i wysokie zelazo moga oznaczac z kolei tez stan patologiczny.
-
stresant wrote:po usg komory mozgu ok...... rog na czole to 4 mm tluszczu.....wyniki do konsultacji z neurologiem....ale raczej bedzie zyc
stresant lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:powiedz mi co ona wszystko kupowala?
stresant, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy orientuje się się czy trzeba kupować smoczki uspokajające stosownie do wieku czy niekoniecznie?
Kupiłam Ignacemu te 3-6 miesięcy już jakiś czas temu i on ich nie chce. Woli te 0-3.
Czy wielkość smoczka jest istotna jakoś dentystycznie? Macie jakieś źródła?
Bo nie wiem czy "musimy" zmieniać czy odpuścić -
MamaAga85 wrote:Aaa...uwaga uwaga😱
moja kumpelka w zeszłym tyg.odebrała 34 paczki😱😂Paula 90, Fasolka77, martusiawp, MamaAga85, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA w ogóle moje dziecko ma dzisiaj 5 miesięcy. Na 4 miesiące nie ogarnelismy się bo był Meksyk z piskiem i skokiem.
Mały Wielki Chłopczyk 😍😍😍malutka_mycha, Kasiulka90, Fasolka77, Misiabella, Bubek, martusiawp, MamaAga85, Mama019, Lolka30, espoir lubią tę wiadomość