Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Stresant tak właśnie jesteśmy w zagroniu 😊 pogoda ładna także spacerujemy 😊 a co do kapania to ja zawsze kapie o 20 potem cyc i niby mała jest do spania ... Ale ...wiadomo czasem ona ma inne plany 😃 pobudki były teraz częstsze bo jej szły zęby, ale dziś obudziła się tylko o 2 i 6 i potem o 8 wstała. A przy zębach to nie pytajcie ... Pobudka co h conajmniej ...
-
Mama019 wrote:A gdzie być chciała jeździć? Może jakoś razem się ogarniemyStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Paula 90 wrote:Są w Gemini. Tylko same dobre rzeczy słyszałam. Zresztą skład jest dobry.
Niestety mimo że dobre opinie to jest ich mało bo mało osób je kupuje że względu na cenę. Ale na nasze potrzeby cena jest niemal bez znaczeniaKasiulka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Ale intensywny poranek! Wsadzilam Kaza do łóżeczka pod karuzelke i myk pod prysznic, nawet się nie zorientował 😉 potem usyoianko, szykowanko i spacerek. Nadałam paczkę, pospacerowalismy, opłaciłam mieszkanie telefonem, przejęła paczkę od kuriera, w aptece kupiłam żel kojący na moje dziąsła. Teraz siedzimy pod domem i oglądamy listki. Potem do domku, jedzonko i obiad gotujemy. Grześ przyjdzie po szkole z kolegą, trzeba dzieciory nakarmić 😏
Syska2202, Sansivieria, Fasolka77, martusiawp, MamaAga85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:A porownywalas holle z capricare? Ja szczerze mówiąc nie. Jesteśmy od jakiegoś czasu na capricare
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Paula jak Ignas? Czym go teraz zabawiasz? ,😆
Matki kręgosłup pokiereszowany dostaje tak po dupie że rano nie mogę podnieść się z łóżka. Ale czego się nie robi dla tej małej srajdy?
Z zabawek teraz furorę robi ogródek little tikes. Igs ogarnął że jak pierdolnie to z buta porządnie to gra. Więc jak już mi się kończą pomysły to ogródek zajmie go na kilka minut.
Ostatecznie w momencie kiedy muszę na przykład wziąć prysznic albo wygotowuja się ziemniaki włączam mu TV. Ale to zazwyczaj raz na dwa tygodnie przez kilka minut aż ogarnę kryzys ☺️ -
nick nieaktualnySansiviera - u nas spanie się zjebało. Było pięknie a dzisiaj od północy niemal co godzinę pobudka, za każdym razem cyc. Zwykle jak się budził o innej godzinie niż 1 albo 5 to wystarczyło dać smoka albo przytulić.
Coś czytałam o tzw. regresie snu. Ale nie wiem czy to nie za szybko.
Edit: na tzw. regres snu nie jest za szybko. Właśnie teraz powinien być...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2019, 12:25
Sansivieria lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Holle ma maltodekstryne. Capricare lepsze skladem. Ale oba są bardzo dobre i jeśli dziecko nie akceptuje jednego to można spróbować z drugimStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Paula to chyba właśnie ten regres, też czytałam. Niby między 4 a 5 miesiącem się pojawia jak dziecko coraz więcej zaczyna kumac i odbierać coraz więcej bodźców i potem w nocy to przerabia jeszcze raz.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Paula to chyba właśnie ten regres, też czytałam. Niby między 4 a 5 miesiącem się pojawia jak dziecko coraz więcej zaczyna kumac i odbierać coraz więcej bodźców i potem w nocy to przerabia jeszcze raz.
Może to była zapowiedź. Mam nadzieję jednak że ta noc to wypadek przy pracy i następna będę żyć 😉 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, ja to czuję się przytłoczona. Wszędzie jakieś skoki, kryzysy, regresy. Jeden się kończy, drugi zaczyna a trzeci nakłada. No ocipiec można.
A może to nie żadne skoki, sraty pierdaty tylko charakter po tatusiu i dziękuję?Sansivieria, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Kiwona to pięknie sobie radzicie, mnóstwo spraw załatwiłaś!
Syska to macie dwa ząbki na dole, tak?? Ile dni trwa taki "porost" zębów u Was?? Coś jeszcze Wam dolegało poza niespaniem??Sansivieria lubi tę wiadomość