Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:U nas dziś taka słaba noc że dawno tak nie było.. pobudki o 23:30, 0:40, 1:30, 2:20 i później wreszcie 5:40. Jakoś tak... Nie wiem o co chodzi, nic nie zmieniłam, jak zawsze była kąpiel, jedzonko i sen o 20:30. I rano po tym maratonie znów usunęła na godzinkę o 8. Wyparuje zębów ale nic nie widać, nic się nie zmienia. Jesteśmy między skokami więc nie mogę znaleźć winowajcy tego pogorszenia!Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Valetta t3z się dowiadywalam o takie zajęcia na basenie już pisałam wcześniej. U nad umowę się podpisuje do czerwca ale można ją wypowiedzieć w każdym momencie. Za zajęcia raz w tyg wychodzi 140zl/mc. Tylko właśnie mąż różnie pracuje A ja sama nie dojadę i nie ogarnę dziecka zwłaszcza w zimie.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Czesc kochane 😘 my pozdrawiamy z Istebnej 😃 wyjechaliśmy na parę dni w góry 😊 młoda właśnie się budzi i lecimy na basen bo mamy w hotelu bez limitu. Super się czuje Laurka na basenie 😊 śmieje się i w ogóle także ja też polecam 😊😃
martusiawp, Kasiulka90, Mama019 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Misiabella - mówiłaś o robieniu kaszek na swoim mleku. Zgłębiam temat i wychodzi na to że nie da się na mleku naszym zrobić kaszki bo enzymy z mleka działają tak, że ona nie będzie gęsta. Tak nawet u hafiji jest.
Podawać takie rzadkie? O ile w ogóle podawać?💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Paula 90 wrote:Misiabella - mówiłaś o robieniu kaszek na swoim mleku. Zgłębiam temat i wychodzi na to że nie da się na mleku naszym zrobić kaszki bo enzymy z mleka działają tak, że ona nie będzie gęsta. Tak nawet u hafiji jest.
Podawać takie rzadkie? O ile w ogóle podawać? -
Fasolka77 wrote:W dniu krzywej 5 x badałam bo byłam przerażona wynikami...112-130 rozrzut
-
Misiabella wrote:Kurcze to naprawde niezly rozrzut. Ja mam nadzieje ze skoro mi wychodzi z glukometru max 96, to w rzeczywistosci jest z 90-92.
nie używałam go do porodu... bateria się wyczerpała , nie był kalibrowany... ale... ja wiem jak jest... w ciąży tez im później mierzyłam tym miałam lepszy wynik... zatem... w labo o 8 może być ok a np o 6 rano mam np 120? i co wtedy?Fasolka77
-
Syska2202 wrote:Czesc kochane 😘 my pozdrawiamy z Istebnej 😃 wyjechaliśmy na parę dni w góry 😊 młoda właśnie się budzi i lecimy na basen bo mamy w hotelu bez limitu. Super się czuje Laurka na basenie 😊 śmieje się i w ogóle także ja też polecam 😊😃
hotel i basen super zawsze w zimie korzystamy w lecie nigdy nie bylam -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:nie używałam go do porodu... bateria się wyczerpała , nie był kalibrowany... ale... ja wiem jak jest... w ciąży tez im później mierzyłam tym miałam lepszy wynik... zatem... w labo o 8 może być ok a np o 6 rano mam np 120? i co wtedy?
-
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Sansi ja zauważyłam że nasze dzieci podobne są z tymi wyskokami i humorami 🙈
Szkoda tylko że podobnie mamy z tym gorszym czasem naszych dzieci a nie chwalimy się tu jakie są grzeczne, jak przesypiaja noce i nabywają nowych umiejętności... -
Dziś położyłam Kasie spać jak codziennie po kąpieli i karmieniu, wypadło około 19:30. Ostatnia godzina i tak była marudna, więc więcej nie mogłam przeciągnąć. I będę obserwować czy znów pobudka już po 3 godz...doprawdy nie wiem jaki system przyjąć żeby nam się lepiej spało. O której Wasze Maluchy idą spać i czy to się powtarza codziennie? Macie już taki nocny schemat?
-
Sansivieria wrote:Dziś położyłam Kasie spać jak codziennie po kąpieli i karmieniu, wypadło około 19:30. Ostatnia godzina i tak była marudna, więc więcej nie mogłam przeciągnąć. I będę obserwować czy znów pobudka już po 3 godz...doprawdy nie wiem jaki system przyjąć żeby nam się lepiej spało. O której Wasze Maluchy idą spać i czy to się powtarza codziennie? Macie już taki nocny schemat?
U nas się zmieniło... wcześniej kładliśmy o 20 ale odkąd zaczął się śmiać w łóżeczku i tłuc po nim do 21-22 to kładziemy go po 21 a nawet bliżej 22Sansivieria lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Mijcia zasypia o 20, jakos 19 albo troche po jest kapiel (choc czasem nie wypali jak dzis
) potem jedzonko i spanko.
Wczesniej 2 miesiace spala do 3-4 a potem 6-7. Odkad wrocilismy z Polski ma 2 pobudki, czasem nawet 3. Jakos 1-2, 3-4 i 5-6 -
Sansivieria wrote:Że tak powiem: w kupie raźniej. 😉
Szkoda tylko że podobnie mamy z tym gorszym czasem naszych dzieci a nie chwalimy się tu jakie są grzeczne, jak przesypiaja noce i nabywają nowych umiejętności...Sansivieria lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
A jeśli chodzi o wieczorny rytuał to kąpiel jest po faktach czyli ok 19.30 potem karmienie i do spania. Ale mimo stałego rytmu jak jesteśmy w domu to noce są różne. Przez dłuższy czas Filip miał 1 pobudkę nocy najczęściej ok 4-5, potem ok 8 i już zaczynamy wtedy dzień. Ale czasem przesypial całą noc. Ostatnio dopiero te noce się popsuły że sam się wybudza kreceniem, poplakiwal itd. Zobaczymy czy się naprawi. Jak jesteśmy poza domem to wieczory wyglądaja inaczej ale nie jest to problem dla Filipa że nie ma rytuału.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2019, 22:31
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Bubek wrote:z niekapka piliscie wode czy jakis kompocik?
a kubeczek dajecie wlasnie taki jak dla doroslego (niekapek) czy takie z dziobkiem?Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość