Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Ja pier... Co za noc. Nina budziła się dosłownie co chwilę, trzeba jej było dać smoka. I za chwilę to samo. Mam ochotę kogoś zamordowac. Ledwo na oczy widzę.
Kiwona dobrze ze u Was lepiejoby już nie wrocilo
Ja tak mam że spacerami...nawet mi się nie chce gadać... Dłużej go ubieram niż spacer trwaFasolka77
-
nick nieaktualny
-
MamaAga85 wrote:Dzięki Paula za odpowiedź 😘😘😘
Bubek to fajnie,że Mia wcina zupkę❤na zdrowie❤ a co już macie za sobą z warzyw?
Jak planujecie ubierać dzieci przy mrozach?
U mnie dziś 12 stopni i leje deszcz i cieszę się,że Mały jeszcze się w gondoli mieści bo fajnie można okryć a niebawem na spacerówke się przesiadamy...
Chce kupić śpiwór do wózka i wtedy już chyba nie trzeba nie jakiś kombinezonów o ile nie nadejdą giga mrozy,nje?Wysypek nie ma, chyba jest ok. Dalam kartofelka znow i odczekam dzien dwa z ta dynka
planuje nastepna marchewe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 12:48
-
moja w wakacje tak ladnie spala, nachwalilam i teraz o....pada o 20 i jak o 2 wstanie to co 2 h niamku....
i ciagle na brzuch
wasze tez tak maja? nie polezy na plecach tylko hyc na brzuch ale spowrotem nie umie wiec sie deneruwje....w nocy pierwsze co jak sie obudzi to na brzuch -
Dużo zdrówka dla wszystkich przeziebionyxh maluszków i reszty domowników ❤💪😙.
My jedziemy do Krakowa. Te tiry na A4 są wkurzajace 🤬. I jak zobaczyłam zdjęcie Kazia na fb to stwierdzam że chyba za mało ciepłych rzeczy wzięłam Filipowi 🙉. Najwyżej zwiedzimy jakieś sklepy dziecięce jak będzie trzeba 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 13:38
Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Tunia76 wrote:Aja myślałam, że Twój lubi spacerki.
U nas też dłużej ubieram i i znoszę wózek, niż spaceruje
Do wczoraj lubił...teraz już za grubo ubrany żebym go na rękach nosiła... Na brzuchu jak położę to już chce raczkowac, odpycha się i wali glowa w gondole... Spacerówka już prawie gotowa .... Muszę wyprać tapicerkę, kupię jakoś cieply kombinezon i będziemy testowaćFasolka77
-
Lolka30 wrote:Dużo zdrówka dla wszystkich przeziebionyxh maluszków i reszty domowników ❤💪😙.
My jedziemy do Krakowa. Te tiry na A4 są wkurzajace 🤬. I jak zobaczyłam zdjęcie Kazia na fb to stwierdzam że chyba za mało ciepłych rzeczy wzięłam Filipowi 🙉. Najwyżej zwiedzimy jakieś sklepy dziecięce jak będzie trzeba 🤣
Długo będziecie? Gdzie się zatrzymujecie?Fasolka77
-
U nas spanie gdzieś od 3 tyg popsute a też się nachwalilam wcześniej...juz myslalam ze zeby, dentinox kupilam, ale nic tam w buzi nie widze. W nocy zanim się na brzuch przewroci to już się zdąży obudzić, więc Ją biorę do karmienia, a w dzień jest dokładnie tak, że jak się przewroci i trochę popatrzy, polezy, to zaraz nerwy i piski, bo się nie może odwrócić.
-
Fasolka77 wrote:Długo będziecie? Gdzie się zatrzymujecie?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Lolka, u nas dzisiaj 8 stopni i zimny wiatr. Już myślałam, że nie wyjdziemy, bo chmury deszczowe nisko wiszą, ale jak tylko wyszło lekko słonko to hyc do wozu i wio na spacer. Czapkę już od kilku dni mam w torbie w razie W i dzisiaj się przydała już. Ja, gamon, wzięłam tylko bluzę i zmarzlam, ludzie w cienkich puchowkach już chodzą.
Chce jak najwięcej wietrzyć Kaza, póki pogoda pozwala. Mój mąż to by go na 3 zdrowaski w piecu zamknął hehe. Ja okna otwarte w domu i wolę ciepłej ubrać, ale żeby było świeżo, a ten chodzi i mi wszystko zamyka, uparciuch 😏 nie potrafię mu przetłumaczyć, że za gorąco jest gorzej niż za zimno... Chyba wyślę go do Stresant i razem będą się grzać hahaha jak to zabrzmiało 🤣🤣🤣 Stresant, bez urazy 😘stresant, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Bubek Nina też się cały czas przewraca a później się denerwuje. Już jej się kilka razy udało przewrócić z brzucha na pkecy (w najmniej oczekiwanym momencie) a le to był czysty przypadek.
Fasolka a będzie z tym ubieranie coraz gorzej. Wasze dzieci tez sie dra jakby je ze skóry obdzierano przy ubierania? Wczoraj po basenie myślałam że ktoś kto będzie przechodzić koło przebieralni jakieś służby wezwie🙈 -
malutka_mycha wrote:Bubek Nina też się cały czas przewraca a później się denerwuje. Już jej się kilka razy udało przewrócić z brzucha na pkecy (w najmniej oczekiwanym momencie) a le to był czysty przypadek.
Fasolka a będzie z tym ubieranie coraz gorzej. Wasze dzieci tez sie dra jakby je ze skóry obdzierano przy ubierania? Wczoraj po basenie myślałam że ktoś kto będzie przechodzić koło przebieralni jakieś służby wezwie🙈malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Kiwonka biorę na to poprawkę że w KRK jednak 14st A nie 8 ale mimo wszystko chyba może nam czegoś zabraknąć. Zwłaszcza na wieczornym spacerze.
Kiwona lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień